Twitch Clip Downloader

Поставете URL адреса на видеоклипа или плейлиста, който искате да конвертирате и изтеглите.

Начало / край на плейлиста
На изтегляне са разрешени само 20 елемента от плейлиста. Можете да започнете повече изтегляния, вариращи от 1 - 20, например, ако искате да изтеглите по-големи плейлисти.

В тази ера на интернет и стрийминг Twitch се доказа като един от най-добрите източници на забавление в мрежата година след година, особено за тези, които се интересуват от игри на живо.

Независимо дали предавате уроци, игри, турнири, демонстрации или каквото и да е свързано със света на видеоигрите, Twitch е идеалната платформа за вас. В крайна сметка това е най-голямата услуга за стрийминг на живо със стотици милиони потребители.

Знаем, че тази платформа е важна за геймърите. Затова ви даваме тук в CoConvert идеалния инструмент за изтегляне на любимите ви видеоклипове от Twitch: нашия изтеглящ клип Twitch.

Открийте предимствата на инструмента и как работи нашата платформа по-долу!


Какво е Twitch клип?

Както може би знаете, Twitch е преди всичко платформа за стрийминг на живо. Той обаче предлага и видеоклипове при поискване (VOD), които са видеоклипове, които можете да предавате по всяко време. Всички потоци на живо от Twitch стават VOD след края им, но те се хостват на уебсайта само до 60 дни, ако сте първокласен потребител. След като този период приключи, целият VOD изчезва завинаги, защото Twitch го изтрива.

Въпреки това, има начин да „обезсмъртите“ видеоклиповете на сървърите на Twitch и това е създаването на клипове на Twitch от любимите ви потоци на живо.

Клипът е тип VOD на Twitch, създаден от потоци на живо; накратко, това е извадка или сегмент от определен поток, който всеки потребител може да създаде. Клиповете могат да бъдат с дължина от 5 до 60 секунди и, за разлика от обичайните VOD, те не изтичат. След като създадете клип, той ще бъде на Twitch завинаги, освен ако не го изтриете.

Така че заедно с акцентите, клиповете са най-добрият начин да направите най-добрите моменти от всеки поток да продължат вечно. И можете да ги изтеглите с нашия инструмент.


Какво е онлайн изтегляне на Twitch Clips?

Сред многото му функции, CoConvert е и онлайн изтегляне на клипове Twitch. Тоест това е уеб-базиран инструмент за изтегляне на клипове от Twitch от уеб браузър, без да е необходимо да инсталирате нова програма на вашето устройство.

Тъй като работи в Интернет, всички процеси се извършват в облака, вместо на вашия компютър или мобилно устройство, осигурявайки бързи конверсии и изтегляния.

Онлайн изтеглящите устройства като CoConvert предлагат много предимства, предимно изтегляне на максимална скорост и простота. Но освен това и в случая на Twitch, основната полза, която те предоставят, е, че те са единственият начин да изтеглите клипове от Twitch, тъй като самата платформа не ви позволява да го направите. Така че, ако искате да изтеглите клипове Twitch, използвайте нашия инструмент в CoConvert.


Как да изтеглите клипове Twitch в CoConvert

Както при всичко друго в CoConvert, изтеглянето на клипове от Twitch с нашия инструмент е лесно и бързо. Всъщност малко неща в света са по-лесни. И не се притеснявайте, ако нямате никакви компютърни познания, защото трябва само да знаете как да щракнете или докоснете и да сърфирате в мрежата.

За да изтеглите клипове Twitch с помощта на нашия изтеглящ клип Twitch, просто следвайте следващите стъпки:

  1. Погледнете на Twitch URL адреса на клипа / колекцията, който искате да изтеглите.
  2. Копирайте го и го поставете в полето „Вмъкване на URL тук“ по-горе.
  3. Изберете качеството, на което искате да изтеглите видеоклипа.
  4. Щракнете върху настройки. След това посочете началото и края на плейлиста на Twitch (по избор).
  5. Щракнете върху изтегляне.

И за броени секунди CoConvert ще обработи клипа Twitch, за да можете да го изтеглите почти моментално.

Както можете да видите, процесът на изтегляне на нашия сайт е по-лесен от повечето методи. Нашият съвет е да използвате нашата платформа, за да изтеглите клипове Twitch по възможно най-лесния начин.

Възможно ли е да изтеглите колекции Twitch?

На Twitch също е възможно да групирате видеоклипове в плейлист за по-добра организация. Те се наричат колекции в рамките на платформата.

Позволяваме ви да изтегляте наведнъж цели колекции на Twitch от всички видеоклипове в CoConvert. Единствената разлика при изтеглянето на един клип е, че трябва да вмъкнете URL адреса на колекция Twitch вместо този на клип Twitch. И най-доброто е, че процесът е почти толкова бърз, колкото при изтеглянето на един клип.

Ако вашият план е да изтеглите повече от един клип, можете да ускорите изтеглянията си с тази функция CoConvert, защото ви позволяваме да изтегляте колекции от дори 100 клипа. И затова нашият инструмент е най-бързият в мрежата.

В какво качество на видеото е възможно да изтеглите клиповете?

Това зависи изцяло от оригиналното качество на видеото на съдържанието. Ако клипът, който искате да изтеглите, е качен на Twitch с качество 480p, няма начин да го изтеглите с по-високо качество. Но бъдете сигурни, че ако клипът Twitch е на HD, можете да го изтеглите с това качество на видеото без проблем.

Можете да изтеглите клипове Twitch на 360p, 480p, 720p, 1080p, 2K, 4K и дори 4K, ако желаете.

На кои устройства е наличен CoConvert?

Ще бъдем директни и ще ви кажем, че най-вероятно ще имате достъп до CoConvert, независимо от устройството, което използвате, ако имате връзка с интернет. Можете да изтеглите клипове Twitch с почти всяко устройство, използващо нашата платформа.

Нашият Twitch Clip Downloader работи с компютри с Windows, Mac компютри, устройства с iOS, телефони и таблети с Android и таблети Amazon Kindle Fire. По същия начин можете да получите достъп до нашия инструмент чрез всеки уеб браузър, включително най-популярните като Opera, Safari, Microsoft Edge, Google Chrome и Mozilla Firefox.

Безопасно ли е да изтегляте клипове от Twitch?

Зависи изцяло от метода, който използвате. Някои начини могат да изложат устройството ви в опасност. Можете да изложите мобилното си устройство или компютър на злонамерен софтуер или да намерите фишинг заплахи, като изберете грешния.

Не така стоят нещата с CoConvert. Нашата платформа е напълно без вируси и всякакъв друг вид кибер заплаха, като се има предвид нашето редовно тестване. Затова ви предоставяме надежден и безопасен начин да изтеглите любимите си клипове и колекции Twitch с няколко кликвания за секунди.