YouTube към MP4 конвертор

Поставете URL адреса на видеоклипа или плейлиста, който искате да конвертирате и изтеглите.

Начало / край на плейлиста
На изтегляне са разрешени само 20 елемента от плейлиста. Можете да започнете повече изтегляния, вариращи от 1 - 20, например, ако искате да изтеглите по-големи плейлисти.

YouTube несъмнено е най-голямата услуга за видео хостинг в света, с безброй часове съдържание за гледане онлайн. И това е и най-голямата платформа за социални медии в световен мащаб, с повече от милиард потребители по целия свят. В резултат на това YouTube има всичко: музика, филми, телевизионни предавания, комедии, игрални игри, уроци. И съдържанието непрекъснато нараства. Това прави YouTube един от най-добрите сайтове за безплатно забавление. Най-добрият начин обаче да се насладите на видеоклипове в YouTube е като ги изтеглите с нашия инструмент, за да ги гледате офлайн.

Каним ви да продължите да четете и да разберете как да използвате нашия YouTube към MP4 конвертор по-долу, за да изтеглите видеоклипове от YouTube.


Какво представлява MP4 форматът?

Преди да ви кажем как да конвертирате видеоклипове от YouTube в MP4, може да ви е полезно да знаете какво е MP4.

MPEG-4, част 14, известна с разширението на файла MP4, е цифров формат за съхранение на аудио и видео. Може да съдържа неподвижни изображения и субтитри. Разработен от Международната организация по стандартизация, MP4 е издаден през 2001 г. и е един от най-използваните видео формати в световен мащаб. Този формат също е много подходящ за онлайн стрийминг.

Но ключът към успеха му е, че това е компресиран формат. Това означава, че MP4 файловете са по-малки от другите видео формати. И това не влияе значително на качеството на съдържанието. Това прави MP4 идеалният видео формат за съхранение на десетки мултимедийни файлове във вашето устройство, без да се притеснявате за място за съхранение.


Какво е онлайн конвертор на YouTube в MP4?

Както подсказва името, онлайн конверторът YouTube в MP4 е уеб-базиран инструмент за конвертиране на видеоклипове от YouTube в MP4 файлове, за да ги изтеглите след това.

Основният чар на тези онлайн инструменти като нашия е, че те не са инсталирани на вашето устройство, а се хостват в Интернет. Това означава, че всички процеси на преобразуване се извършват в Интернет вместо на вашето устройство. С други думи, не е нужно да инсталирате нова програма, за да завършите преобразуванията и изтеглянията.

Също така фактът, че това е облачна платформа, гарантира бързи конверсии и изтегляния. И причината да използвате CoConvert и други е, че онлайн конверторите и изтеглящите устройства са единственият начин да изтеглите видеоклипове в YouTube, тъй като уебсайтът не ви дава никакъв начин да го направите.

В нашия случай CoConvert е не само бърз, гъвкав и лесен за употреба. Тук има и безплатно изтегляне на видеоклипове без ограничения и безплатно.


Как да конвертирате видеоклипове от YouTube в MP4 файлове в CoConvert?

Използването на нашата платформа за конвертиране на видеоклипове от YouTube в MP4 и изтеглянето им като такива е нещо, което всеки може да направи. Процесът е не само ясен, но и бърз. След като преобразуването е започнало, то е готово практически за миг.

За да конвертирате видеоклипове в MP4, не са ви необходими познания за редактиране или изчисляване на видео. Просто следвайте стъпките по-долу:

  1. Потърсете в YouTube URL адреса на видеоклипа или плейлиста, който искате да конвертирате в MP4.
  2. Копирайте връзката към видеоклипа или плейлиста и го поставете в полето "Вмъкване на URL тук" по-горе.
  3. Изберете MP4 като изходен формат. И изберете качеството на видеото по ваше предпочитание.
  4. Кликнете върху настройките и задайте кои видеоклипове от плейлиста искате да изтеглите (по избор).
  5. Щракнете върху бутона за изтегляне.

След това вашето видео в YouTube ще бъде готово за изтегляне като MP4 файл за секунди.

Както можете да видите, са необходими само няколко щраквания, за да конвертирате видеоклипове от YouTube в MP4 в CoConvert. Процесът е лесен и бърз, така че изтеглете толкова видеоклипове, колкото искате тук.


Възможно ли е да конвертирате цели плейлисти в YouTube в MP4?

Да, можете да изтеглите цели плейлисти от YouTube в MP4 на CoConvert. Предоставяме ви мощен изтеглящ плейлист на YouTube, който ви позволява да конвертирате едновременно множество видеоклипове във формата, който предпочитате, включително MP4.

По този начин можете да избегнете неприятностите при конвертиране и изтегляне на едно видео наведнъж, но можете да ги изтеглите наведнъж. И това също може да ускори вашите изтегляния значително.

Процесът е абсолютно същият като показания по-горе. Въпреки това, вместо да използвате URL адреса на един видеоклип, просто трябва да вмъкнете URL адреса на плейлиста, който искате да конвертирате. По този начин можете да конвертирате до 100 видеоклипа от YouTube едновременно.

И не се притеснявайте, ако отнеме малко повече време от конвертирането на едно видео. Очаква се, че конвертирането на десетки видеоклипове от един отнема повече време.


Къде отиват видеоклиповете след изтегляне?

След като изтеглянето приключи, обикновено трябва да намерите изтеглените видеоклипове в папката „Изтегляния“. Това обаче зависи изцяло от настройките на вашето устройство и уеб браузър.

Например, в някои случаи устройството ви може да ви попита къде да запазите видеоклипа, преди да започне изтеглянето. В тези случаи запазете видеоклипа в папката по ваше предпочитание.


В какви устройства е наличен CoConvert?

CoConvert е платформа, до която имате достъп от всяка точка на света. Налични сме по целия свят.

Също така можете да използвате CoConvert на повечето съвременни устройства. Например, можете да конвертирате видеоклипове в YouTube тук с компютри с Windows, Chromebook, Mac компютри, iPhone, iPad, телефони с Android, таблети и Amazon Kindle Fire. По същия начин можете да получите достъп до CoConvert чрез Opera, Safari, Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox и много други.


Сигурни ли са онлайн конверторите от YouTube в MP4?

Имаше време, в което отговорът щеше да бъде категорично „не“. Навремето онлайн изтеглянията и конверторите бяха опасни. Използването им означаваше вируси и злонамерен софтуер за вашето устройство и да се сблъскате с фишинг заплахи.

Това обаче не е така сега с платформи като CoConvert. Нашият уебсайт е безопасна зона за конвертиране и изтегляне на съдържание без притеснения. Редовно го тестваме, за да запазим всяка кибер заплаха извън нашата платформа - По този начин няма да откриете никакъв проблем при изтеглянето. Освен това отговаряме на стандартите за сигурност на Google, за да ви предоставим най-висококачествените процеси на преобразуване.

Преобразувайте колкото искате видеоклипове от YouTube в MP4 файлове. Тук няма от какво да се страхувате.