YouTube към WebM Converter

Поставете URL адреса на видеоклипа или плейлиста, който искате да конвертирате и изтеглите.

Начало / край на плейлиста
На изтегляне са разрешени само 20 елемента от плейлиста. Можете да започнете повече изтегляния, вариращи от 1 - 20, например, ако искате да изтеглите по-големи плейлисти.

Тук в Coconvert ви предоставяме изчерпателен инструмент за конвертиране на видеоклипове и плейлисти в YouTube в много формати. Можете да изберете да конвертирате видеоклиповете в WAV, MP3, Ogg, MP4, M4A и други, включително формата WebM.

Ако възнамерявате да конвертирате и изтеглите видеоклипове от YouTube в споменатия формат, ние ви каним да използвате нашата платформа. Веднага ще забележите, че ние сме сред най-добрите инструменти за онлайн преобразуване в мрежата поради нашите високи скорости на преобразуване и простота.

Открийте другите прелести на нашата платформа, включително как да я използвате, по-долу!


Какво представлява форматът WebM?

Разработен от On2, Xiph, Matroska и Google, WebM е мултимедиен файлов формат, издаден през 2010 г. Той е създаден като алтернатива за използване за мултимедийни елементи HTML5. Следователно той е проектиран да споделя видеоклипове в мрежата.

Този формат, чиято структура на контейнера наподобява този на формата Matroska (MKV), съхранява компресирани аудио и видео данни. Първоначално този видео формат съдържаше VP8 видео и Vorbis аудио, но от 2013 г. поддържа и VP9 видео и Opus аудио.

Повечето уеб браузъри поддържат този формат, тъй като той често се използва за онлайн видео стрийминг.


Как да отворя WebM файлове?

Ако искате да конвертирате видеоклипове във WebM файлове, би било полезно, ако знаете как да отворите този вид файл. И ще се радвате да знаете, че това е наистина лесно да се направи.

Форматът на WebM е проектиран за Мрежата, така че в повечето случаи ще намерите вградени в уеб сайтове WebM файлове. Поради тази причина водещите програми за отварянето им са уеб браузърите. Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Opera и много други го поддържат родно, така че да можете да ги използвате за поточно предаване и отваряне на WebM файлове.

Отначало Safari не поддържаше този формат. В резултат на това хората трябваше да инсталират приставка в браузъра, за да отварят и възпроизвеждат WebM файлове със Safari. Но от версията Safari 14.1, уеб браузърът на Apple започна да я поддържа изначално.

Можете също така да отваряте и възпроизвеждате WebM файлове с устройства с Android, тъй като тази операционна система го поддържа първоначално. И накрая, известни плейъри като VLC media player, K-Multimedia Plater и MPlayer също ви позволяват да отваряте и възпроизвеждате WEBM файлове.


Как да конвертирате видеоклипове в видеоклипове в YouTube във WebM файлове

Преобразуването на видеоклипове от YouTube във WebM файлове е по-лесно, отколкото си мислите, особено с нашия инструмент за преобразуване. CoConvert отчита с интуитивен интерфейс, създаден да улесни задачата за всички, за разлика от сложните приложения за преобразуване. Поради тази причина не се нуждаете от задълбочени познания за изчисленията или други подобни, за да конвертирате видеоклиповете в желания формат, когато използвате нашия конвертор.

Целият процес е доста бърз. Тук можете да конвертирате вашите видеоклипове в Youtube във WebM файлове с няколко щраквания за секунди. Просто трябва:

  1. Намерете в YouTube URL адреса на видеоклипа или плейлиста, който искате да изтеглите.
  2. Копирайте и поставете връзката към видеоклипа или плейлиста в полето "Вмъкване на URL тук" по-горе.
  3. Изберете формата WebM като изходен формат.
  4. Щракнете върху настройките и задайте кои видеоклипове от плейлиста искате да изтеглите (по избор).
  5. Щракнете върху бутона за изтегляне.

И това е всичко. След като изчакате няколко секунди, ще можете да изтеглите вашите видеоклипове във формат WebM.


Възможно ли е да конвертирате плейлисти в YouTube?

Да, можете да конвертирате цели плейлисти в YouTube всички видеоклипове наведнъж в CoConvert.

Добавихме тази функция към нашия конвертор, защото знаем, че може да бъде наистина досадно да повтаряте един и същ процес на преобразуване многократно. Преобразуването на десетки видеоклипове едно по едно може да бъде твърде дълга задача. Но това не е проблем на нашия сайт, защото можете да конвертирате до 100 видеоклипа едновременно с нашия инструмент.

Единственото условие е видеоклиповете, които искате да конвертирате в WebM файлове, да бъдат събрани в плейлист на YouTube.

Процесът за конвертиране на цели плейлисти не се различава от този за конвертиране на едно видео. Просто добавете URL адреса на плейлист вместо URL адреса на едно видео и това е всичко.


Защо да изтегляте видеоклипове от YouTube?

Въпреки че стриймингът от YouTube е ясен и готин, никой не може да отрече, че нищо не може да възпроизведе видеоклипове офлайн от вашето устройство. И единственият начин да възпроизвеждате видеоклипове в YouTube офлайн е като ги конвертирате и изтегляте с конвертори като нашия.

Причините за това са прости:

И това са причините, поради които е по-добре да изтегляте видеоклипове от YouTube, за да ги гледате офлайн.

В заключение ще можете да ги гледате при всякакви обстоятелства без прекъсвания, без значение какво.


Сигурно ли е да конвертирате видеоклипове и плейлисти от YouTube в WebM?

Не е нужно да се притеснявате за вируси или злонамерен софтуер, докато използвате нашия инструмент. И тук дори няма да намерите една фишинг заплаха. Причината за това е, че редовно тестваме нашия сайт, за да го предпазим от всякаква киберзаплаха. По същия начин отговаряме на стандартите за сигурност на Google, за да можете да бъдете напълно сигурни тук.

Затова ви казваме, че е напълно безопасно да използвате CoConvert за конвертиране на видеоклипове от YouTube във WebM файлове.

Не всички конвертори обаче са безопасни. Можете да намерите там някои инструменти за онлайн преобразуване, които могат да представляват заплаха за вашето устройство. Така че нашият съвет е, че трябва да използвате само надеждни платформи за изтегляне на съдържание от YouTube.