Baixeu i convertiu vídeos i llistes de reproducció de Youtube i més

Inseriu l'URL del vídeo o de la llista de reproducció que voleu convertir i baixar.

Inici / finalització de la llista de reproducció
Només es permeten 20 elements de la llista de reproducció per descàrrega. Podeu iniciar una descàrrega més d'entre 1 i 20, per exemple, si voleu baixar llistes de reproducció més grans.

El millor descarregador de vídeo de YouTube i convertidor de tota Internet.

YouTube.com és el portal de vídeo més popular i el tercer lloc web més visitat del món. El seu èxit es deu a la seva comoditat i facilitat d’ús, però té limitacions per descarregar vídeos de YouTube gratuïtament. No es poden desar tots els vídeos mitjançant els mètodes habituals.

CoConvert és una eina en línia que ofereix les maneres més ràpides de descarregar vídeos de YouTube en línia de forma gratuïta, fins i tot llistes de reproducció senceres. Proporcionar la millor qualitat de vídeos desats. Proveu-lo i veureu que és el descarregador de vídeo de YouTube més còmode i senzill que heu utilitzat mai.

CoConvert és una gran eina que us permet baixar i convertir vídeos i llistes de reproducció de YouTube i de gairebé qualsevol lloc web multimèdia popular. Mireu la nostra llista de llocs compatibles.

Podreu convertir i descarregar els vostres vídeos de YouTube a 4K o 8K en format WEBM o fins a 1440p com a MP4.


Converteix els teus vídeos de YouTube preferits a MOLTS formats diferents.

Esteu cercant maneres de gaudir de la vostra música preferida fora de línia? A només dos clics de distància per baixar-lo i aconseguir-lo on vulgueu sense cost, convertiu YouTube a M4A, WAV, MP3, FLAC i molt més.


Baixeu les llistes de reproducció de YouTube fàcilment

Si voleu aprendre a baixar tota la vostra llista de reproducció de YouTube, us garantim!

Per simple que sembli, CoConvert us permet descarregar fins a 100 vídeos de YouTube en línia amb només un clic. - I com que s'agrupen com a llista de reproducció, també podeu convertir la vostra llista de reproducció de YouTube en mp3 dins del mateix procés.

Per fer-ho, només heu de copiar l'URL de la vostra llista de reproducció al quadre URL, seleccionar el nombre de vídeos que voleu descarregar per lots, i ja està.


CoConvert Mobile WebApp

Desfeu-vos de l'estrès de no trobar un lloc web per descarregar vídeos que no siguin compatibles amb els mòbils. La nostra aplicació web mòbil CoConvert és la manera de descarregar vídeos de YouTube i llistes de reproducció fàcils i gratuïtes.

Funciona exactament com la versió d'escriptori, però 100% optimitzat per a mòbils sense restriccions, limitacions i sense necessitat d'instal·lar res. Descarregueu i converteix vídeos de YouTube des del telèfon ara.


Descarregueu vídeos de Facebook i Instagram amb CoConvert

Teniu problemes per descarregar vídeos de Facebook o Instagram? Pagueu innecessàriament? Sens dubte, això ja és cosa del passat.

Amb CoConvert, els vostres problemes es resolen. No només podreu descarregar vídeos de Facebook en alta definició en qüestió de segons, sinó que també podreu descarregar Facebook Livestreams un cop hàgiu acabat.


En quins formats puc convertir els meus vídeos?

Podeu convertir els vostres vídeos des de YouTube i pràcticament a qualsevol lloc d'Internet als formats següents: MP3 (àudio), M4A (àudio), WEBM (àudio), AAC (àudio), FLAC (àudio), OPUS (àudio), OGG ( Àudio), WAV (àudio), MP4 (vídeo 360p), MP4 (vídeo 480p), MP4 (vídeo 720p), MP4 (vídeo 1080p), MP4 (vídeo 1440p), WEBM (vídeo 4K), WEBM (vídeo 8K).


És segur baixar vídeos de YouTube o convertir-los a MP3 des d'aquesta pàgina?

Els llocs web de descarregadors i convertidors de YouTube solen tenir una mala reputació d’estar plagats de phishing i amenaces de programari maliciós al llarg del temps, fins i tot de tercers. Però aquest no és el nostre cas.

En realitat, es tracta d’un lloc que hem provat periòdicament i que ha estat suau, ràpid, segur, fiable i eficaç en el lliurament de fitxers MP4, WEBM, MP3 i M4A d’alta qualitat, sense l’amenaça d’infeccions de virus i programes espia.


CoConvert emmagatzema els vídeos descarregats o en conserva una còpia?

CoConvert no emmagatzema cap vídeo descarregat pels nostres usuaris. Tots els vídeos s’emmagatzemen als servidors respectius de cada pàgina. CoConvert és un lloc completament anònim.