Descarregador i convertidor de vídeo 4K

Inseriu l'URL del vídeo o de la llista de reproducció que voleu convertir i baixar.

Inici / finalització de la llista de reproducció
Només es permeten 20 elements de la llista de reproducció per descàrrega. Podeu iniciar una descàrrega més d'entre 1 i 20, per exemple, si voleu baixar llistes de reproducció més grans.

Descarregar vídeos amb una resolució quatre vegades superior al Full HD (1080p) és el somni més dolç de moltes persones. Però és hora de deixar de somiar i fer realitat la fantasia aquí mateix a CoConvert amb la nostra eina de descàrrega de vídeo 4K.

Ara podeu baixar tots els vídeos que vulgueu d’innombrables llocs web amb una qualitat de vídeo de fins a 4K sense problemes. Aquí podeu accedir gratuïtament a un dels descarregadors més complets que podeu trobar al web.

Obteniu més informació sobre la resolució 4k, la nostra plataforma i sobre com podeu baixar vídeos en 4K a continuació.


Val la pena la resolució 4K?

Els vídeos 4K solen ser fitxers grans. Fins i tot només un vídeo d’un minut en resolució 4K equival a un fitxer de 375 Mb. Com a resultat, molta gent es pregunta si realment tan alta qualitat val la pena. I la resposta és sí.

La resolució 4K, coneguda comercialment com a Ultra HD, fa referència a una resolució de pantalla d’uns 4000 píxels. Aquesta qualitat de vídeo (3840 x 2160 píxels) és quatre vegades la resolució de píxels de la qualitat Full HD (1920 x 1080 píxels). I pel que fa a la resolució de línia, és el doble (2160p) que la resolució de 1080p. Per tant, en resum, el 4K és una qualitat de vídeo quatre vegades superior a la resolució FULL HD (1080p). D’aquí el seu nom.

La diferència entre els vídeos 4K i 1080p és gairebé la mateixa entre les resolucions SD i HD. És a dir, la diferència és massiva. Tot sembla considerablement més realista, brillant i viu. Gairebé es pot sentir com si les coses a la pantalla estiguessin allà mateix davant de la cara.

Per tant, creiem que 4K val la pena, de fet. Si teniu dispositius capaços de reproduir vídeo amb aquesta resolució, n’haureu de treure el màxim partit. I podeu començar a fer-ho descarregant vídeos amb aquesta qualitat de vídeo aquí a CoConvert.


Per què descarregar vídeos en 4K amb CoConvert?

Hi ha moltes raons per descarregar vídeos d’Internet mitjançant descarregadors com el nostre. I tots els motius estan relacionats amb el fet que res millor que reproduir vídeos fora de línia directament des del disc dur del dispositiu. Per molt fàcil que sigui el contingut de reproducció en temps real, veure les coses fora de línia és el millor.

Vegem per què:

I aquestes són les raons per descarregar vídeos 4K des de qualsevol lloc web mitjançant plataformes com la nostra.


Com descarregar vídeos 4K amb CoConvert

Podeu descarregar vídeos en resolució 4K aquí sense cap dificultat de forma gratuïta.

El procés és bastant senzill. Com a resultat, no necessiteu cap coneixement tècnic en informàtica per utilitzar la nostra eina de descàrrega. Això és gràcies a la interfície fàcil d'utilitzar de la plataforma, dissenyada per ser fàcil d'utilitzar per a tothom. I el vídeo el podreu baixar gairebé a l'instant, perquè CoConvert és un dels programes de descàrrega més ràpids que hi ha.

Per descarregar vídeos 4K a CoConvert, seguiu aquests passos:

  1. Cerqueu l'URL del vídeo o de la llista de reproducció que vulgueu baixar.
  2. Copieu i enganxeu l'URL al quadre "Insereix l'URL aquí" que veieu més amunt.
  3. Trieu WEBM - 4K com a sortida de format.
  4. Feu clic a CONFIGURACIONS i configureu l'inici i el final de la llista de reproducció (opcional).
  5. Feu clic al botó DESCÀRREGA.

I això és tot el que heu de fer. Després d’això, podreu descarregar el vídeo 4K després d’esperar uns segons.

Com podeu veure, descarregar vídeos 4K és senzill amb la nostra plataforma. Podeu fer-ho en un instant amb només uns quants clics.

Tot i això, tingueu en compte que si el contingut que voleu descarregar no té una resolució Ultra HD de forma nativa, no serveix descarregar-lo en 4K. Una cosa així no millorarà la qualitat del vídeo.


Des de quins llocs web és possible baixar vídeos amb CoConvert?

CoConvert és una eina completa de descàrrega en el sentit que us permet descarregar contingut en 9 formats diferents i diverses resolucions de vídeo (de resolució de 360p a 8K). I no només això, sinó que us permetrà descarregar vídeos dels llocs més populars i molt més.

Podeu utilitzar CoCoconvert per descarregar vídeos de centenars de llocs. YouTube, Instagram, Viki, Facebook, Twitter, Vimeo, Dailymotion, Pinterest, Reddit ... I la llista continua. I si el vídeo està en 4K, assegureu-vos que el pugueu descarregar amb aquesta qualitat.


En quins dispositius està disponible CoConvert?

CoConvert està disponible per a la majoria de dispositius moderns, com ara dispositius Apple, dispositius Android, ordinadors Windows i tauletes Amazon Kindle Fire. Si en teniu un, podeu utilitzar-lo sense cap problema. De la mateixa manera, podeu accedir a CoConvert a través de gairebé qualsevol navegador web, inclosos Opera, Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox i Safari.


És segur utilitzar els descarregadors de vídeo 4K?

Des de fa un temps, els descarregadors tenen una mala reputació entre alguns. Això es deu al fet que algunes eines impliquen una amenaça real per al vostre dispositiu. Per exemple, el vostre dispositiu pot obtenir virus o programari maliciós si els utilitzeu. O també podeu trobar amenaces de pesca al lloc. Però aquest no és el cas de CoConvert.

CoConvert és un lloc segur per descarregar vídeos en 4K. Provem regularment el lloc per mantenir qualsevol amenaça cibernètica fora de la plataforma i complim els estàndards de seguretat de Google. Per tant, no teniu res a témer amb nosaltres.

Baixeu-vos tots els vídeos 4K que vulgueu a CoConvert. No us passarà res a vosaltres ni al vostre dispositiu.