Convertidor de Youtube a M4A

Inseriu l'URL del vídeo o de la llista de reproducció que voleu convertir i baixar.

Inici / finalització de la llista de reproducció
Només es permeten 20 elements de la llista de reproducció per descàrrega. Podeu iniciar una descàrrega més d'entre 1 i 20, per exemple, si voleu baixar llistes de reproducció més grans.

CoConvert és un dels convertidors en línia més versàtils del web. Podeu utilitzar la nostra plataforma per convertir vídeos de YouTube a molts formats, amb uns quants clics i en qüestió de segons.

Si voleu descarregar vídeos amb aquest format, us proporcionem la forma més senzilla d’assolir aquest objectiu. Comenceu a utilitzar CoConvert per convertir vídeos de YouTube a M4A a CoConvert ara. Descobrirà que la nostra eina és un dels millors mètodes per convertir i baixar contingut de YouTube. Mai no era tan fàcil obtenir vídeos de YouTube que ara.


Quin és el format M4A?

El format M4A és el successor del format MP3. Apple el va desenvolupar com a tal. Més detalladament, el format de fitxer d’àudio MPEG-4 (conegut com a M4A per la seva extensió de fitxer) és un format d’àudio que codifica el seu contingut amb el còdec AAC (Advanced Audio Coding) o ALAC (Apple Lossless Audio Codec). El primer és per a àudio comprimit i el segon per a dades d’àudio en brut.

Si us pregunteu si M4A i MP4 són iguals, tècnicament no ho són. Tot i que tots dos són MPEG-4, el contingut MP4 és multimèdia, mentre que els fitxers M4A només són fitxers d’àudio.

I no us atreviu a creure que aquest format sigui desconegut o alguna cosa semblant. En realitat, M4A és molt famós. iTunes l'utilitza i el podeu reproduir gairebé en qualsevol dispositiu modern que pugueu imaginar.


El M4A és millor que el MP3?

M4A mostra alguns avantatges respecte als MP3. Això és molt lògic perquè el M4A és el successor del format MP3 i, per tant, mostra millores tecnològiques.

En primer lloc, M4A ofereix més opcions que MP3. Per exemple, podeu xifrar fitxers M4A. A més, admet la compressió sense pèrdues.

Però les millores més sorprenents estan relacionades amb la qualitat del so. Els fitxers M4A sonen millor que els fitxers MP3, fins i tot quan tenen la mateixa velocitat de bits. De la mateixa manera, els fitxers M4A tenen mides més petites que els MP3.

MP3 és el format d’àudio estàndard, però només per comoditat i tradició. La veritat és que M4A és millor en general. Per tant, si voleu convertir un vídeo de YouTube, trieu M4A.


Com convertir vídeos de YouTube a M4A

No mentim quan us diem que res és més senzill que convertir vídeos de YouTube a M4A aquí a CoConvert. La nostra eina en línia compta amb una interfície intuïtiva que tothom pot utilitzar sense problemes.

No podeu deixar de preocupar-vos per descarregar aplicacions per convertir vídeos. Tampoc no necessiteu coneixements informàtics ni d’edició de vídeo per utilitzar CoConvert. Volem fer-ho tot senzill, de manera que hem desenvolupat una eina en conseqüència.

Per convertir vídeos de YouTube a M4A, heu de:

  1. Cerqueu l'enllaç al vídeo o a la llista de reproducció que voleu baixar.
  2. Copieu-lo i enganxeu-lo al quadre "Insereix l'URL aquí", a sobre.
  3. Definiu M4A com a sortida de format.
  4. Feu clic a la configuració i definiu l'inici i el final de les llistes de reproducció (opcional).
  5. Feu clic al botó de baixada.

I en qüestió de segons, CoConvert convertirà els vídeos perquè pugueu descarregar-los immediatament.

Veieu? Poques coses són més manejables que utilitzar la nostra plataforma. Tot el que heu de fer per convertir vídeos a M4A és fer clic diverses vegades i els vídeos estaran a punt per descarregar-los ràpidament.

Per tant, trieu CoConvert per sobre d'altres convertidors en línia. Li donem rapidesa i senzillesa.


On es guarden els fitxers descarregats?

Això depèn de la configuració del dispositiu. En baixar alguna cosa, el dispositiu us pot preguntar a quina carpeta voleu desar-la. Però el més habitual és que els vídeos es desin automàticament a la carpeta Descàrregues. Un cop finalitzada la descàrrega, hi trobareu el fitxer M4A.


És segur convertir vídeos de YouTube a M4A?

És completament segur convertir vídeos de YouTube a M4A aquí a CoConvert.

No podem dir el mateix sobre altres convertidors en línia. Lamentablement, alguns convertidors són autèntiques amenaces. Són un niu de pesca que l’únic que baixareu no és un vídeo, sinó un malware terrible.

Però, una vegada més, CoConvert és segur. Provem el nostre lloc periòdicament per mantenir els nivells de seguretat el més alts possibles per mantenir-vos segur quan utilitzeu la nostra eina.

No us preocupeu en convertir vídeos a CoConvert. Us garantim que esteu segur amb nosaltres.


Converteix llistes de reproducció senceres de YouTube a M4A

Us proporcionem la forma més ràpida de convertir vídeos a M4A o qualsevol altre format. El mètode consisteix a convertir vídeos de llistes de reproducció senceres alhora alhora en lloc d’un vídeo alhora.

Per fer-ho, només cal que copieu i enganxeu l’enllaç a una llista de reproducció de YouTube en lloc d’un sol vídeo. I la nostra eina convertirà tots els vídeos al mateix temps. D’aquesta manera, podeu estalviar molt de temps i accelerar molt les descàrregues.

Així que trieu CoConvert per sobre d'altres convertidors. Som més ràpids!


Disponible a tots els vostres dispositius

En aquesta era dels telèfons intel·ligents, alguns convertidors no admeten els telèfons mòbils. Altres fan el contrari i només estan disponibles per a telèfons i tauletes.

Això no passa amb la nostra plataforma. No prohibim l'accés de ningú a CoConvert, independentment del dispositiu que utilitzeu.

Podeu convertir vídeos de YouTube a M4A amb la nostra eina mitjançant ordinadors Microsoft Windows, iPhones d’Apple, iPads, Macs, telèfons Android, tauletes, Amazon Kindle Fire i Chromebooks. De la mateixa manera, podeu accedir a la nostra plataforma a través de qualsevol navegador, inclosos Google Chrome, Opera, Microsoft Edge, Safari i Mozilla Firefox.


Disponible a tots els vostres dispositius

Un cop hàgiu acabat de convertir tots els vídeos que vulgueu de Youtube a M4A, no oblideu que podeu utilitzar CoConvert per convertir i descarregar contingut de la majoria de plataformes del web.

Si heu de baixar contingut de, per exemple, Facebook, podeu fer-ho a CoConvert. També podeu descarregar vídeos de Twitter, Instagram, Tik Tok, Daily Motion, Vimeo, Twitch i moltes altres plataformes mitjançant la nostra eina.

Oferim una eina completa per convertir i descarregar contingut de tota Internet. No busqueu un descarregador específic per a cada plataforma, sinó un lloc per descarregar-los tots. És a dir, CoConvert.