Convertidor de YouTube a MP4

Inseriu l'URL del vídeo o de la llista de reproducció que voleu convertir i baixar.

Inici / finalització de la llista de reproducció
Només es permeten 20 elements de la llista de reproducció per descàrrega. Podeu iniciar una descàrrega més d'entre 1 i 20, per exemple, si voleu baixar llistes de reproducció més grans.

YouTube és, sens dubte, el servei d’allotjament de vídeo més gran del món, amb infinitat de hores de contingut per veure en línia. I també és la plataforma de xarxes socials més gran del món, amb més de mil milions d’usuaris a tot el món. Com a resultat, YouTube té de tot: música, pel·lícules, programes de televisió, comèdies, jocs, tutorials. I el contingut és cada vegada més gran. Això fa de YouTube un dels millors llocs per a entreteniment gratuït. Tot i això, la millor manera de gaudir dels vídeos de YouTube és descarregant-los amb la nostra eina per veure'ls sense connexió.

Us convidem a continuar llegint i a esbrinar com fer servir el nostre convertidor de YouTube a MP4 a continuació per descarregar vídeos de YouTube.


Quin és el format MP4?

Abans d’explicar-vos com convertir els vídeos de YouTube a MP4, us pot ser útil saber què és MP4.

MPEG-4 Part 14, coneguda habitualment per la seva extensió de fitxer MP4, és un format digital per emmagatzemar àudio i vídeo. També pot contenir imatges fixes i subtítols. Desenvolupat per l'Organització Internacional per a la Normalització, MP4 es va llançar el 2001 i és un dels formats de vídeo més utilitzats a tot el món. Aquest format també és molt adequat per a la transmissió en línia.

Però la clau del seu èxit és que és un format comprimit. Això significa que els fitxers MP4 són més petits que altres formats de vídeo. I això no afecta notablement la qualitat del contingut. Això fa que MP4 sigui el format de vídeo ideal per emmagatzemar desenes de fitxers multimèdia al dispositiu sense preocupar-vos per l’espai d’emmagatzematge.


Què és un convertidor en línia de YouTube a MP4?

Com el seu nom indica, un convertidor de YouTube a MP4 en línia és una eina basada en web per convertir vídeos de YouTube a fitxers MP4 per descarregar-los després.

El principal encant d’aquestes eines en línia com la nostra és que no s’instal·len al dispositiu, sinó que s’allotgen a Internet. Això significa que tots els processos de conversió es fan a Internet en lloc del vostre dispositiu. En altres paraules, no cal que instal·leu un programa nou per completar les conversions i les baixades.

A més, el fet de ser una plataforma basada en el núvol garanteix conversions i descàrregues ràpides. I la raó per utilitzar CoConvert i altres és que els convertidors i descarregadors en línia són l’única manera de descarregar vídeos de YouTube, ja que el lloc web no us dóna cap manera de fer-ho.

En el nostre cas, CoConvert no només és ràpid, versàtil i fàcil d’utilitzar. Aquí també es poden descarregar vídeos sense límits sense cap cost.


Com convertir vídeos de YouTube a fitxers MP4 a CoConvert?

Tothom pot fer servir la nostra plataforma per convertir vídeos de YouTube a MP4 i descarregar-los com a tals. El procés no només és senzill, sinó ràpid. Un cop iniciada la conversió, estarà llesta pràcticament en un instant.

No necessiteu coneixements d’edició de vídeo ni informàtica per convertir vídeos a MP4. Simplement seguiu els passos següents:

  1. Cerqueu a YouTube l'URL del vídeo o de la llista de reproducció que vulgueu convertir a MP4.
  2. Copieu l'enllaç al vídeo o a la llista de reproducció i enganxeu-lo al quadre "Insereix l'URL aquí" de dalt.
  3. Trieu MP4 com a sortida de format. I seleccioneu la qualitat del vídeo que preferiu.
  4. Feu clic a la configuració i definiu quins vídeos de la llista de reproducció voleu descarregar (opcional).
  5. Feu clic al botó de baixada.

Després d’això, el vostre vídeo de YouTube ja el podreu baixar com a fitxer MP4 en qüestió de segons.

Com podeu veure, són necessaris uns quants clics per convertir vídeos de YouTube a MP4 a CoConvert. El procés és senzill i ràpid, així que descarregueu tants vídeos com vulgueu aquí.


És possible convertir llistes de reproducció senceres de YouTube a MP4?

Sí, podeu descarregar llistes de reproducció senceres de YouTube a MP4 a CoConvert. Us proporcionem un potent descarregador de llistes de reproducció de YouTube que us permet convertir diversos vídeos simultàniament al format que preferiu, inclòs el MP4.

D'aquesta manera, podeu evitar la molèstia de convertir i descarregar un vídeo alhora, però podeu descarregar-los tots alhora. I això també pot accelerar considerablement les descàrregues.

El procés és exactament el mateix que el que es mostra més amunt. Tot i això, en lloc d’utilitzar l’URL d’un sol vídeo, només cal que inseriu l’URL de la llista de reproducció que voleu convertir. Així és com podeu convertir fins a 100 vídeos de YouTube alhora.

I no us preocupeu si triga una mica més que convertir un sol vídeo. S'espera que trigui més a convertir desenes de vídeos que un.


On van els vídeos després de descarregar-los?

Un cop finalitzada la baixada, normalment haureu de trobar els vídeos descarregats a la carpeta Baixades. Tot i això, això depèn completament de la configuració del dispositiu i del navegador web.

Per exemple, en alguns casos, el dispositiu us pot preguntar on voleu desar el vídeo abans d’iniciar la baixada. En aquests casos, deseu el vídeo a la carpeta que preferiu.


A quins dispositius està disponible CoConvert?

CoConvert és una plataforma a la qual podeu accedir des de qualsevol lloc del món. Estem disponibles a tot el món.

A més, podeu utilitzar CoConvert a la majoria de dispositius moderns. Per exemple, podeu convertir vídeos de YouTube aquí amb ordinadors Windows, Chromebooks, ordinadors Mac, iPhones, iPads, telèfons Android, tauletes i Amazon Kindle Fire. De la mateixa manera, podeu accedir a CoConvert mitjançant Opera, Safari, Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox i molts altres.


Els convertidors de YouTube a MP4 en línia són segurs?

Hi va haver un moment en què la resposta seria un clar no. Aleshores, els descarregadors i convertidors en línia eren perillosos. El seu ús significava virus i programari maliciós per al vostre dispositiu i afrontava amenaces de pesca.

Tot i això, ara no és el cas de plataformes com CoConvert. El nostre lloc web és una zona segura per convertir i descarregar contingut sense preocupacions. Ho provem regularment per mantenir qualsevol amenaça cibernètica fora de la nostra plataforma. D'aquesta manera, no trobareu cap problema a l'hora de baixar-la. A més, complim els estàndards de seguretat de Google per proporcionar-vos processos de conversió d’alta qualitat.

Convertiu tants vídeos de YouTube a fitxers MP4 com vulgueu. Aquí no tens res a témer.