Descarregador de llistes de reproducció de YouTube

Inseriu l'URL del vídeo o de la llista de reproducció que voleu convertir i baixar.

Inici / finalització de la llista de reproducció
Només es permeten 20 elements de la llista de reproducció per descàrrega. Podeu iniciar una descàrrega més d'entre 1 i 20, per exemple, si voleu baixar llistes de reproducció més grans.

A CoConvert, podeu trobar una de les eines de conversió més potents disponibles al web per descarregar vídeos de YouTube en formats com MP3, AAC, WAV i fins i tot OPUS. El millor de la nostra plataforma és que us permet descarregar i convertir vídeos de la manera més fàcil i ràpida possible. No necessiteu cap coneixement profund d’informàtica ni d’edició de vídeo per obtenir tots els vídeos que vulgueu directament de YouTube quan utilitzeu la nostra eina.

Per tant, no ho pensis massa i comença a baixar vídeos de YouTube ara. Fins i tot podeu baixar llistes de reproducció senceres amb el nostre programa de descàrrega, fent tot el procés més senzill del que ja és.


Què és un descarregador de llistes de reproducció?

CoConvert és un descarregador de YouTube gratuït en línia. En altres paraules, és una útil eina basada en web que us permet convertir i descarregar vídeos de YouTube fins a 9 formats diferents segons la vostra preferència. I tot el que heu de fer és fer clic per obtenir tots els vídeos que vulgueu.

Els descarregadors en línia com CoConvert són excel·lents eines perquè estalvieu espai i temps amb ells evitant buscar i descarregar programari específic per fer la tasca. Això és possible perquè tot el procés de conversió es realitza des del navegador.

La majoria de descarregadors de YouTube converteixen un vídeo a la vegada, però CoConvert va més enllà. La nostra eina és un descarregador de llistes de reproducció de YouTube, cosa que significa que podeu convertir llistes de reproducció senceres de YouTube alhora.

Per tant, utilitzeu CoConvert per descarregar vídeos de YouTube. Us permetem convertir i descarregar fins a 100 vídeos simultàniament.


Com es converteixen les llistes de reproducció de YouTube?

No us atreviu a pensar que, ja que baixeu llistes de reproducció senceres de YouTube, el procés és d'alguna manera diferent o més difícil. No és el cas. A CoConvert, us proporcionem una eina que us ajuda a fer qualsevol cosa més manejable per a vosaltres.

Com si descarregessis un sol vídeo de YouTube amb la nostra plataforma, no necessiteu cap coneixement addicional per descarregar llistes de reproducció de YouTube molt llargues aquí. Tampoc no cal instal·lar cap aplicació ni res. Tot el que heu de fer és:

I CoConvert convertirà tots els vídeos en qüestió de segons, de manera que pugueu començar a descarregar-los immediatament. I no us preocupeu si triga una mica més del previst. La conversió trigarà més o menys, en funció de la durada de la llista de reproducció.

Baixar vídeos de YouTube mai va ser tan fàcil i ràpid que ara podeu baixar llistes de reproducció completes. Comenceu a fer-ho ara amb CoConvert.


Avantatges de descarregar llistes de reproducció de YouTube.

No importa des de quina perspectiva ho vegis. Baixar llistes de reproducció senceres de YouTube sempre serà la millor manera d’obtenir vídeos de la famosa plataforma d’allotjament de vídeos.

En primer lloc, és més senzill. Descarregar vídeos d’un en un pot ser molt tediós. Suposem que voleu descarregar un programa de 50 episodis de YouTube. Això significa que hauríeu de buscar 50 enllaços i fer el procés de conversió 50 vegades. En aquest cas, l’atractiu dels descarregadors en línia, que és la rapidesa i la simplicitat, ha desaparegut completament. Però podeu estalviar molt de temps i fer que tot sigui més senzill a CoConvert. Només heu de reunir tots els vídeos que voleu baixar de YouTube en una llista de reproducció i començar a convertir-los amb uns quants clics en lloc de centenars.


És segur baixar llistes de reproducció senceres?

La resposta és un sí absolut, almenys a CoConvert.

Alguns descarregadors de YouTube són, efectivament, amenaces per al vostre dispositiu. Ja sigui perquè hi ha contingut maliciós que acompanyarà els vídeos o perquè presenten intents de pesca flagrants o similars, hi ha descarregadors perillosos. Però aquest no és el cas aquí.

CoConvert és una eina en línia fiable que compleix totes les mesures de seguretat per proporcionar als nostres usuaris un servei lliure de perills. En baixar llistes de reproducció de YouTube a CoConvert, només obtindreu vídeos i no un virus, programari espia o cap programa publicitari. Així que no us preocupeu quan utilitzeu la nostra plataforma. Aquí esteu a salvo.


A quins formats puc convertir els vídeos?

Podeu convertir vídeos de YouTube a 9 formats diferents, tal com us hem dit. És un nombre increïble per als convertidors en línia, ja que la majoria només us permeten convertir vídeos a MP3 i MP4.

Els formats d’àudio disponibles són MP3, M4A, WEBM, AAC, FLAC, OPUS, OGG i WAV. Però suposem que voleu obtenir el vídeo sencer. En aquest cas, podeu triar entre MP4 i WEBM, en diferents qualitats, des de 144p fins a 8K.


Descarregueu vídeos d'altres plataformes.

CoConvert no es limita a una sola plataforma, com passa amb la majoria de descarregadors en línia.

Un cop hàgiu acabat de convertir i baixar llistes de reproducció de YouTube amb la nostra eina, no necessiteu sortir del lloc web ni trobar un altre descarregador per obtenir contingut d'altres plataformes.

A CoConvert, podeu convertir i baixar contingut de molts llocs web, inclosos Facebook, Instagram, SoundCloud, TikTok, Tumblr i molts més.

Esteu davant d'un descarregador complet, que us permet descarregar vídeos de gairebé totes les xarxes socials. No busqueu altres descarregadors. Quedeu-vos amb CoConvert.


CoConvert, disponible per a tots els dispositius.

Fins i tot si no us ho creieu, podeu trobar alguns descarregadors que només funcionin amb ordinadors. En altres casos, només podeu veure els descarregadors disponibles per a un navegador. Però no trobareu aquestes restriccions a CoConvert. La nostra eina estarà disponible sempre que tingueu accés a un navegador web.

CoConvert funciona perfectament en dispositius Apple, ordinadors Microsoft, Amazon Kindle Fire, telèfons i tauletes Android i ordinadors amb Linux. I podeu descarregar vídeos amb la nostra eina a través de Google Chrome, Microsoft Edge, Opera, Safari, Mozilla Firefox i més navegadors.

La millor opció per descarregar llistes de reproducció de YouTube.

Com podeu veure, CoConvert és una eina fantàstica per descarregar vídeos de YouTube amb facilitat, ja que us permet descarregar fins a 100 vídeos alhora.