Convertidor de YouTube a AAC

Inseriu l'URL del vídeo o de la llista de reproducció que voleu convertir i baixar.

Inici / finalització de la llista de reproducció
Només es permeten 20 elements de la llista de reproducció per descàrrega. Podeu iniciar una descàrrega més d'entre 1 i 20, per exemple, si voleu baixar llistes de reproducció més grans.

Convertiu i baixeu qualsevol vídeo de YouTube a AAC aquí a CoConvert ara. Us oferim un dels convertidors en línia més eficaços que hi ha de manera gratuïta. Podeu utilitzar la nostra plataforma per convertir qualsevol vídeo de YouTube a AAC en pocs segons mitjançant la tauleta, l’ordinador o el telèfon sense problemes.

Comenceu a utilitzar CoConvert per convertir vídeos i descarregar-los en format AAC. És la manera més ràpida de tenir la vostra música i podcasts preferits de YouTube al dispositiu. Així que deixeu de buscar altres maneres i utilitzeu ara el nostre convertidor en línia. Tot serà més accessible si ho feu.


Què és AAC?

Advanced Audio Coding, conegut com AAC, és un estàndard de codificació d’àudio digital per a fitxers d’àudio basat en la compressió d’àudio amb pèrdues. Va ser desenvolupat per Fraunhofer IIS, AT&T Bell Laboratories, Dolby i Sony Corporation com a successor del format MP3, i per aquest motiu té una millor qualitat de so a la mateixa velocitat de bits que el seu germà gran. Aquest avanç en MP3 va ser possible a causa dels nous desenvolupaments en mètodes de compressió de dades. Per tant, forma part de la família MPEG, particularment de les especificacions MPEG-2 i MPEG-4.

Tot i que sembla un format obscur, no és així, ja que és el format d’àudio predeterminat en iPods, iPhones, iPads, iTunes i altres plataformes com la Nintendo 3DS i la Sony PlayStation 3. De la mateixa manera, molts dispositius admeten aquest format, inclòs Telèfons Android i tots els ordinadors.


Millores de format AAC respecte al format MP3

Com a successor de MP3, AAC mostra les següents millores:

AAC va ser dissenyat com el successor del format MP3 en paraules breus i més senzilles. Per tant, el format supera la majoria de les limitacions de MP3 i utilitza tecnologia més avançada. Tot això es tradueix en una major fidelitat i una millor qualitat d’àudio que els MP3 a la mateixa velocitat de bits.

Convertiu els vostres vídeos favorits de YouTube a format AAC amb CoConvert. Té els mateixos avantatges de MP3 que una mida d’emmagatzematge baixa, però en general és millor.


Com convertir vídeos de YouTube a AAC

El procés és senzill i senzill. Tothom ho pot fer, ja que l’únic que heu de saber per convertir vídeos amb la nostra plataforma és buscar vídeos a YouTube i fer clic. No necessiteu cap coneixement sobre l'edició i la informàtica ni descarregueu aplicacions cares per fer-ho. Tot el que heu de fer és utilitzar CoConvert.

En resum, per convertir i descarregar vídeos de YouTube a format AAC, heu de:

  1. Cerqueu l'enllaç al vídeo o a la llista de reproducció que voleu convertir i baixar a YouTube.
  2. Copieu-lo. A continuació, enganxeu-lo al quadre "Insereix URL aquí".
  3. Trieu el format de sortida (AAC en aquest cas)
  4. Feu clic a Configuració per definir quants i quins vídeos voleu baixar de les llistes de reproducció si cal.
  5. Feu clic al botó de baixada.

I veureu com CoConvert convertirà tots els vídeos que vulgueu en segons (o minuts en cas que decidiu convertir desenes de vídeos alhora). Tindrà els vídeos preparats per descarregar directament al dispositiu molt ràpidament.

Així que utilitzeu CoConvert; Us oferim la forma més fàcil i ràpida de convertir vídeos de YouTube a AAC.


Convertiu llistes de reproducció senceres de YouTube a format AAC amb CoConvert

CoConvert va més enllà de les funcions de la majoria dels convertidors, ja que us ofereix l'opció de convertir i descarregar llistes de reproducció senceres alhora alhora que en un vídeo alhora.

Aquesta característica és convenient, sobretot si la vostra tasca és descarregar àlbums complets. Els àlbums compten amb una mitjana d’unes nou cançons, de manera que hauríeu de fer el procés de conversió nou vegades per emmagatzemar-ne una al dispositiu. Però alguns artistes produeixen àlbums llargs amb quinze o més de vint cançons, i convertir vint vídeos diferents un per un sona tediós. Però no us heu de preocupar d’utilitzar CoConvert. Si cal, heu de recollir els vídeos en una llista de reproducció de YouTube i enganxar l'enllaç de la llista de reproducció al quadre URL en lloc d'un sol vídeo. D’aquesta manera, CoConvert convertirà tots els vídeos de les llistes de reproducció alhora.

Gràcies a aquesta característica, CoConvert és considerablement més ràpid que la majoria dels convertidors. Trieu entre altres opcions si la velocitat i la qualitat són les vostres principals preocupacions.


CoConvert és segur i segur.

No us culparem si sou nous aquí i creieu que la nostra plataforma no és segura d'alguna manera. Els convertidors i descarregadors en línia encara tenen mala reputació encara avui. Però podeu deixar de preocupar-vos quan utilitzeu la nostra plataforma per convertir vídeos de YouTube a AAC.

CoConvert és una eina basada en web que es prova regularment per mantenir els estàndards de seguretat alts i actualitzats. De la mateixa manera, el lloc compleix totes les normes de seguretat de Google i prenem les nostres pròpies mesures per mantenir segurs els nostres usuaris. No hi trobareu programari espia, adware ni cap altre tipus de programari maliciós quan utilitzeu la nostra plataforma. La pesca és també al lloc web.

Per tant, converteix i descarrega vídeos amb CoConvert. Aquí estàs sa i estalvi.


Baixeu-vos llistes de reproducció de YouTube i convertiu-les a AAC.

CoConvert és una de les millors opcions per convertir i descarregar vídeos de YouTube al format ACC i en general. Podeu convertir vídeos de YouTube fins a vuit formats diferents. Són MP3, M4A, WEBM, FLAC, OPUS, OGG, WAV i MP4.

La nostra plataforma també és fàcil d’utilitzar i és ràpida en comparació amb altres convertidors i fins i tot us permet descarregar llistes de reproducció senceres.

Comenceu, doncs, a utilitzar CoConvert. Som el millor convertidor d'Internet.