Convertidor de YouTube a WAV

Inseriu l'URL del vídeo o de la llista de reproducció que voleu convertir i baixar.

Inici / finalització de la llista de reproducció
Només es permeten 20 elements de la llista de reproducció per descàrrega. Podeu iniciar una descàrrega més d'entre 1 i 20, per exemple, si voleu baixar llistes de reproducció més grans.

Quin és el vostre gènere musical preferit? No importa si es tracta de rock, pop, música electrònica o música clàssica, YouTube és una de les millors maneres d’escoltar les vostres cançons preferides i descobrir-ne de noves. Però és encara millor escoltar els vostres artistes preferits fora de línia amb la millor qualitat possible, només proporcionat pel format WAV. Però, com es pot fer això?

Com que YouTube té contingut pràcticament infinit, el mètode òptim per crear la vostra llista de reproducció de música personal és convertir vídeos musicals a format WAV i descarregar-los. I ho podeu fer aquí a Coconvert mitjançant el nostre convertidor gratuït en línia, un dels millors de tot el web.

Segueix llegint i descobreix per què WAV és la millor opció per escoltar música amb la màxima qualitat possible.


Quin és el format d'àudio WAV?

Llançat a l’agost de 1991, Waveform Audio File Format, conegut popularment com WAV per la seva extensió de nom de fitxer, és un format de fitxer d’àudio desenvolupat per IBM i Microsoft.

El format de fitxer WAV és un format d’àudio en brut, que conté principalment àudio sense pèrdues sense comprimir. Això garanteix la màxima qualitat d’àudio possible perquè l’àudio gravat es manté immaculat i amb alta fidelitat. Per aquest motiu, Wav és el format d’àudio que s’elabora per a la indústria musical i similars. I, per si us pregunteu fins a quin punt està estès aquest format, només cal considerar que és el format d’àudio estàndard per a PC amb Windows.

Tot i això, tenen un lleu inconvenient: els fitxers WAV ocupen molt espai d’emmagatzematge, ja que són dades sense comprimir. Un fitxer WAV d’1 minut pot tenir una mida de 10 MB fàcilment o fins i tot 16 MB. Tot és per l’alta fidelitat!


Avantatges d'utilitzar WAV

El format de fitxer WAV garanteix una qualitat d’àudio ultra alta i la màxima fidelitat d’àudio possible. Això és possible perquè és un format sense comprimir i no perd cap dada com passa amb els fitxers MP3, que sacrifica la qualitat de l’àudio per a fitxers de mida petita. En resum, els fitxers WAV sonen gairebé com a rèpliques exactes de la font d’àudio original. Però vegem els seus diferents avantatges respecte als formats d'àudio comprimits com MP3:

Per tant, sempre que l’espai d’emmagatzematge no sigui un problema per a vosaltres i tingueu una orella afilada desitjosa d’àudio d’alta qualitat, els fitxers WAV són ideals per a vosaltres.

Comenceu ara per convertir tots els vídeos que vulgueu de YouTube a format d'àudio WAV a Coconvert; és la millor opció de totes.


Per què baixar vídeos de YouTube

Tot i que escoltar música directament des de Youtube és força senzill i abundant, el simple fet de transmetre en streaming implica algunes limitacions. Vegem els avantatges de descarregar vídeos de YouTube amb CoConvert.

  1. En primer lloc, us dóna llibertat. YouTube sempre requereix que estigueu connectat a Internet. En cas contrari, no tindríeu accés als vídeos. La connexió a Internet no està disponible a tot arreu, de manera que no podeu escoltar música de YouTube quan vulgueu, sinó només quan esteu connectat a Internet. Això no passa quan teniu la música emmagatzemada al dispositiu, ja que reproduïu les cançons sense connexió sense necessitat d’Internet. Quan descarregueu la música, podeu escoltar els vostres artistes preferits a tot arreu en qualsevol moment al dispositiu que preferiu.
  2. Estalvieu diners. Internet no és gratuït; ho sabem tots. Si utilitzeu Youtube per escoltar música, consumireu de 114 MB a 1,65 GB per hora, en funció de la qualitat que trieu. I escoltar música és una activitat que molta gent gaudeix fent durant hores. Tot i això, seria costós de fer si un paquet de dades específic us limita. Així, estalvieu diners baixant la música de YouTube i escoltant-la fora de línia.
  3. Evites el retard. El retard és l’enemic més molest de les connexions d’Internet lentes o inestables. És molt frustrant escoltar una cançó que s’atura cada cinc segons i, per aquest motiu, el streaming no és el millor per a alguns. Però això no passa quan teniu la música emmagatzemada al dispositiu.
  4. Sense anuncis. Gairebé tan molest com el retard, els anuncis a YouTube de vegades són molt irritants. Per exemple, quan escolteu un àlbum de música, l'últim que voleu és que un vídeo no sol·licitat aturi la reproducció de les vostres cançons preferides. En baixar la música de YouTube amb la nostra eina en línia, podeu acomiadar-vos dels anuncis per sempre.

I aquests són els principals avantatges de descarregar vídeos de YouTube en lloc de reproduir-los en línia.

Però hi ha un altre relacionat amb la conversió dels vídeos de YouTube a fitxers WAV. D’aquesta manera, tindreu accés a les cançons amb la màxima qualitat possible en qualsevol moment i no dependreu de la vostra velocitat d’Internet per reproduir-les. Comenceu a utilitzar CoConvert; us proporcionem la millor eina de conversió de YouTube a WAV a Internet.


Com convertir vídeos o llistes de reproducció de YouTube a WAV

És fàcil fer conversions i descàrregues de vídeos de YouTube amb CoConvert. La millor característica és que us permetem convertir i baixar llistes de reproducció senceres de YouTube perquè pugueu obtenir fins a 100 vídeos alhora. I el procés és ràpid. Només es necessiten alguns clics.

Tot el que heu de fer és:

  1. Cerqueu l'enllaç al vídeo o a la llista de reproducció de YouTube que voleu baixar.
  2. Copieu-lo i enganxeu-lo al quadre URL de dalt.
  3. Trieu WAV com a format de sortida.
  4. Feu clic a Configuració si heu de configurar el nombre de vídeos que voleu descarregar de la llista de reproducció.
  5. Feu clic a Baixa.

I això és tot el que heu de fer. CoConvert convertirà els vídeos de YouTube a WAV en qüestió de segons i després només els heu de descarregar.


Converteix vídeos de YouTube a WAV amb Coconvert

Si no us falta espai d’emmagatzematge i sou un amant de la música d'alta fidelitat, no dubteu a convertir els vídeos de YouTube a format WAV amb CoConvert. És l’única manera d’obtenir àudio de màxima qualitat.