Twitch Clip Downloader

Indsæt URL'en til den video eller afspilningsliste, du vil konvertere og downloade.

Playlist Start / End
Kun 20 playlisteelementer tilladt pr. Download. Du kan starte flere downloads, der spænder fra 1 - 20, for eksempel hvis du vil downloade større playlister.

I denne æra med internet og streaming har Twitch vist sig at være en af de bedste underholdningskilder på Internettet år efter år, især for dem der er interesseret i at spille live streaming.

Enten for at streame tutorials, gameplays, turneringer, demoer eller hvad der er relateret til videospilverdenen, er Twitch den perfekte platform for dig. Det er trods alt den største live streamingtjeneste på verdensplan med hundreder af millioner af brugere.

Vi ved, at denne platform er vigtig for spillere. Derfor giver vi dig her på CoConvert det perfekte værktøj til at downloade dine yndlingsvideoer fra Twitch: vores Twitch Clips-downloader.

Oplev fordelene ved værktøjet, og hvordan vores platform fungerer nedenfor!


Hvad er et Twitch-klip?

Som du måske ved, er Twitch primært en platform til live streaming. Det tilbyder dog også videoer på forespørgsel (VOD'er), som er videoer, du kan streame til enhver tid. Alle Twitch live streams bliver VOD'er efter deres afslutning, men de hostes kun på hjemmesiden i op til 60 dage, hvis du er en premiumbruger. Når denne periode slutter, forsvinder hele VOD for evigt, fordi Twitch sletter den.

På trods af det er der en måde at 'udødeliggøre' videoer på Twitch-servere, og det er at skabe Twitch-klip fra dine yndlings live-streams.

Et klip er en VOD-type på Twitch oprettet fra live streams; det er kort sagt et uddrag eller segment fra en bestemt stream, som enhver bruger kan oprette. Klip kan være fra 5 til 60 sekunder lange, og i modsætning til almindelige VOD'er udløber de ikke. Når du har oprettet et klip, vil det være på Twitch for evigt, medmindre du sletter det.

Så sammen med højdepunkterne er klip den bedste måde at få de bedste øjeblikke i enhver stream til at vare evigt. Og du kan downloade dem med vores værktøj.


Hvad er en online Twitch Clips Downloader?

Blandt de mange funktioner er CoConvert også en online Twitch-klip downloader. Det vil sige, det er et webbaseret værktøj til at downloade klip fra Twitch fra en webbrowser uden at skulle installere noget nyt program på din enhed.

Da det fungerer på Internettet, udføres alle processer i skyen i stedet for din computer eller mobilenhed, hvilket sikrer hurtige konverteringer og downloads.

Online downloadere som CoConvert præsenterer mange fordele, hovedsageligt download tophastigheder og enkelhed. Men ud over det, og i tilfælde af Twitch, er den største fordel, de giver, at de er den eneste måde at downloade klip fra Twitch, da selve platformen ikke tillader dig at gøre det. Så hvis du vil downloade Twitch-klip, skal du bruge vores værktøj på CoConvert.


Sådan downloades Twitch-klip på CoConvert

Som med alt andet på CoConvert er det enkelt og hurtigt at downloade klip fra Twitch med vores værktøj. Få ting i verden er faktisk lettere. Og rolig, hvis du ikke har nogen computerviden, fordi du kun behøver at vide, hvordan du klikker eller trykker på og surfer på Internettet.

For at downloade Twitch-klip ved hjælp af vores Twitch-clipdownloader skal du blot følge de efterfølgende trin:

  1. Se på Twitch URL'en til det klip / den samling, du vil downloade.
  2. Kopier og indsæt den i feltet 'Indsæt URL her' ovenfor.
  3. Vælg den kvalitet, som du vil downloade videoen på.
  4. Klik på indstillinger. Derefter angives starten og slutningen af Twitch-afspilningslisten (valgfri).
  5. Klik på download.

Og i løbet af få sekunder behandler CoConvert Twitch-klippet, så du kan downloade det næsten øjeblikkeligt.

Som du kan se, er downloadprocessen på vores side mere ligetil end de fleste metoder. Vores råd er at bruge vores platform til at downloade Twitch-klip på den nemmeste måde.

Er det muligt at downloade Twitch-samlinger?

På Twitch er det også muligt at gruppere videoer i en playliste for bedre organisering. Disse kaldes samlinger inden for platformen.

Vi giver dig mulighed for at downloade hele Twitch-samlinger af alle videoerne på én gang på CoConvert. Den eneste forskel ved at downloade et enkelt klip er, at du skal indsætte URL'en til en Twitch-samling i stedet for en af et Twitch-klip. Og det bedste er, at processen er næsten lige så hurtig som når man downloader et klip.

Hvis din plan er at downloade mere end et klip, kan du fremskynde dine downloads med denne CoConvert-funktion, fordi vi giver dig mulighed for at downloade samlinger på endda 100 klip. Og det er derfor, vores værktøj er det hurtigste på Internettet.

I hvilken videokvalitet er det muligt at downloade klipene?

Det afhænger helt af den originale videokvalitet af indholdet. Hvis det klip, du vil downloade, blev uploadet til Twitch i 480p-kvalitet, kan du ikke downloade det i højere kvalitet. Men vær sikker på at hvis Twitch-klippet er på HD, kan du downloade det på den videokvalitet uden problemer.

Du kan downloade Twitch-klip på 360p, 480p, 720p, 1080p, 2K, 4K og endda 4K, hvis du ønsker det.

På hvilke enheder er CoConvert tilgængelig?

Vi vil være direkte og fortælle dig, at du højst sandsynligt har adgang til CoConvert uanset hvilken enhed du bruger, hvis du har en internetforbindelse. Du kan downloade Twitch-klip med næsten enhver enhed ved hjælp af vores platform.

Vores Twitch Clip Downloader fungerer med Windows-pc'er, Mac-computere, iOS-enheder, Android-telefoner og tablets og Amazon Kindle Fire-tabletter. På samme måde kan du få adgang til vores værktøj gennem enhver webbrowser, inklusive de mest populære som Opera, Safari, Microsoft Edge, Google Chrome og Mozilla Firefox.

Er det sikkert at downloade klip fra Twitch?

Det afhænger helt af den metode, du bruger. Nogle måder kan bringe din enhed i fare. Du kan udsætte din mobile enhed eller computer for malware eller finde phishing-trusler ved at vælge den forkerte.

Det er ikke tilfældet med CoConvert. Vores platform er helt fri for vira og enhver anden form for cybertrussel i betragtning af vores regelmæssige test. Derfor giver vi dig en pålidelig og sikker måde at downloade dine foretrukne Twitch-klip og samlinger med et par klik på få sekunder.