YouTube til MP4 konverter

Indsæt URL'en til den video eller afspilningsliste, du vil konvertere og downloade.

Playlist Start / End
Kun 20 playlisteelementer tilladt pr. Download. Du kan starte flere downloads, der spænder fra 1 - 20, for eksempel hvis du vil downloade større playlister.

YouTube er utvivlsomt den største videohostingtjeneste i verden med utallige timers indhold at se online. Og det er også den største sociale medieplatform globalt med mere end en milliard brugere over hele verden. Som et resultat har YouTube alt: musik, film, tv-shows, komedie, gameplay, tutorials. Og indholdet vokser stadigt. Dette gør YouTube til et af de bedste websteder til gratis underholdning. Den bedste måde at nyde YouTube-videoer på er imidlertid ved at downloade dem med vores værktøj til at se dem offline.

Vi inviterer dig til at fortsætte med at læse og finde ud af, hvordan du bruger vores YouTube til MP4-konverter nedenfor for at downloade videoer fra YouTube.


Hvad er MP4-formatet?

Før du fortæller dig, hvordan du konverterer YouTube-videoer til MP4, kan det være nyttigt for dig at vide, hvad MP4 er.

MPEG-4 del 14, almindeligvis kendt under filtypen MP4, er et digitalt format til lagring af lyd og video. Det kan også indeholde stillbilleder og undertekster. MP4 blev udviklet af International Organization for Standardization og blev udgivet i 2001, og det er et af de mest anvendte videoformater på verdensplan. Dette format er også velegnet til online streaming.

Men nøglen til dens succes er, at det er et komprimeret format. Det betyder, at MP4-filerne er mindre end andre videoformater. Og dette påvirker ikke kvaliteten af indholdet mærkbart. Dette gør MP4 til det ideelle videoformat til at gemme snesevis af multimediefiler på din enhed uden at bekymre dig om lagerplads.


Hvad er en online YouTube til MP4 konverter?

Som navnet antyder, er en online YouTube til MP4-konverter et webbaseret værktøj til at konvertere videoer fra YouTube til MP4-filer for at downloade dem bagefter.

Hovedcharmen ved disse onlineværktøjer som vores er, at de ikke er installeret på din enhed, men hostet på Internettet. Det betyder, at alle konverteringsprocesser udføres på Internettet i stedet for din enhed. Med andre ord behøver du ikke at installere et nyt program for at fuldføre konverteringer og downloads.

Det faktum, at det er en skybaseret platform, garanterer også hurtige konverteringer og downloads. Og grunden til at bruge CoConvert og andre er, at online-konvertere og downloadere er den eneste måde at downloade YouTube-videoer på, da webstedet ikke giver dig nogen måde at gøre det på.

I vores tilfælde er CoConvert ikke kun hurtig, alsidig og brugervenlig. Det er også gratis downloadede videoer uden grænser uden beregning her.


Sådan konverteres videoer fra YouTube til MP4-filer på CoConvert?

Brug af vores platform til at konvertere YouTube-videoer til MP4 og downloade dem som sådan er noget, som alle kan gøre. Processen er ikke kun ligetil, men hurtig. Når konverteringen er startet, er den klar næsten på et øjeblik.

Du har ikke brug for viden om videoredigering eller computing for at konvertere videoer til MP4. Følg blot nedenstående trin:

  1. Søg på YouTube URL'en til den video eller afspilningsliste, du vil konvertere til MP4.
  2. Kopier linket til videoen eller afspilningslisten, og indsæt det i feltet "Indsæt URL her" ovenfor.
  3. Vælg MP4 som formatoutput. Og vælg videokvaliteten efter din præference.
  4. Klik på indstillinger, og indstil hvilke videoer af den afspilningsliste, du vil downloade (valgfrit).
  5. Klik på download-knappen.

Derefter vil din YouTube-video være klar til at downloade som en MP4-fil på få sekunder.

Som du kan se, er der kun et par klik nødvendige for at konvertere videoer fra YouTube til MP4 på CoConvert. Processen er ubesværet og hurtig, så download så mange videoer, som du vil her.


Er det muligt at konvertere hele YouTube-afspilningslister til MP4?

Ja, du kan downloade hele YouTube-afspilningslister til MP4 på CoConvert. Vi giver dig en kraftfuld YouTube-playliste-downloader, der giver dig mulighed for at konvertere flere videoer samtidigt til det format, du foretrækker, inklusive MP4.

På denne måde kan du undgå besværet med at konvertere og downloade en video på én gang, men du kan downloade dem alle på én gang. Og dette kan også fremskynde dine downloads betydeligt.

Processen er nøjagtig den samme som vist ovenfor. I stedet for at bruge URL'en til en enkelt video skal du bare indsætte den playliste-URL, du vil konvertere. Sådan kan du konvertere op til 100 videoer fra YouTube på samme tid.

Og rolig, hvis det tager lidt længere tid end at konvertere en enkelt video. Det forventes, at det tager længere tid at konvertere snesevis af videoer end en.


Hvor går videoerne hen efter download?

Når download er afsluttet, skal du normalt finde de downloadede videoer i mappen Downloads. Dette afhænger dog helt af indstillingerne på din enhed og webbrowser.

For eksempel kan din enhed i nogle tilfælde spørge dig, hvor du skal gemme videoen, før du starter overførslen. I disse tilfælde skal du gemme videoen i den mappe, du foretrækker.


I hvilke enheder er CoConvert tilgængelig?

CoConvert er en platform, du kan få adgang til overalt i verden. Vi er tilgængelige over hele verden.

Du kan også bruge CoConvert på de fleste moderne enheder. For eksempel kan du konvertere YouTube-videoer her med Windows-pc'er, Chromebooks, Mac-computere, iPhones, iPads, Android-telefoner, tablets og Amazon Kindle Fire. På samme måde kan du få adgang til CoConvert via Opera, Safari, Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox og mange flere.


Er online YouTube til MP4 konvertere sikre?

Der var en tid, hvor svaret ville være et klart nej. Tilbage på dagen var online downloadere og konvertere farlige. Brug af dem betød vira og malware til din enhed og står over for phishing-trusler.

Det er dog ikke tilfældet nu med platforme som CoConvert. Vores hjemmeside er en sikker zone til at konvertere og downloade indhold uden bekymringer. Vi tester det regelmæssigt for at holde enhver cybertrussel uden for vores platform - På den måde finder du ikke noget problem, når du downloader. Vi opfylder også Googles sikkerhedsstandarder for at give dig konverteringsprocesser i topkvalitet.

Konverter så mange videoer fra YouTube til MP4-filer, som du vil. Du har ikke noget at frygte her.