Λήψη και μετατροπή βίντεο και λιστών αναπαραγωγής από το Youtube και άλλα

Εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του βίντεο ή της λίστας αναπαραγωγής που θέλετε να μετατρέψετε και να κατεβάσετε.

Έναρξη / Λήξη λίστας αναπαραγωγής
Επιτρέπονται μόνο 20 στοιχεία λίστας αναπαραγωγής ανά λήψη. Μπορείτε να ξεκινήσετε περισσότερες λήψεις που κυμαίνονται από 1 - 20 για παράδειγμα εάν θέλετε να κατεβάσετε μεγαλύτερες λίστες αναπαραγωγής.

Το καλύτερο πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube και μετατροπέας ολόκληρου του Διαδικτύου!

Το YouTube.com είναι η πιο δημοφιλής πύλη βίντεο και ο τρίτος ιστότοπος με τις περισσότερες επισκέψεις στον κόσμο. Η επιτυχία του οφείλεται στην ευκολία και την ευχρηστία του, αλλά έχει περιορισμούς στη λήψη βίντεο από το YouTube δωρεάν. Δεν μπορούν να αποθηκευτούν όλα τα βίντεο χρησιμοποιώντας τις συνήθεις μεθόδους.

Το CoConvert είναι ένα διαδικτυακό εργαλείο που προσφέρει τους πιο γρήγορους τρόπους για δωρεάν λήψη βίντεο YouTube στο διαδίκτυο, ακόμη και ολόκληρες λίστες αναπαραγωγής! Παρέχοντας την καλύτερη ποιότητα των αποθηκευμένων βίντεο. Δοκιμάστε το και θα δείτε ότι είναι το πιο βολικό και απλό πρόγραμμα λήψης βίντεο YouTube που έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ!

Το CoConvert είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που σας επιτρέπει να κατεβάζετε και να μετατρέπετε βίντεο και λίστες αναπαραγωγής από το YouTube και σχεδόν οποιονδήποτε δημοφιλή ιστότοπο πολυμέσων - Ρίξτε μια ματιά στη λίστα των υποστηριζόμενων ιστότοπων.

Θα μπορείτε να μετατρέψετε και να κατεβάσετε τα βίντεό σας στο YouTube σε 4K ή 8K ως μορφή WEBM ή έως και 1440p ως MP4.


Μετατρέψτε τα αγαπημένα σας βίντεο YouTube σε ΠΟΛΛΕΣ διαφορετικές μορφές!

Ψάχνετε τρόπους για να απολαύσετε την αγαπημένη σας μουσική εκτός σύνδεσης; Απομένουν μόνο δύο κλικ για λήψη και λήψη μαζί σας όπου κι αν πάτε χωρίς κόστος, μετατρέποντας το YouTube σε M4A, WAV, MP3, FLAC και πολλά άλλα!


Κατεβάστε εύκολα τις λίστες αναπαραγωγής YouTube

Αν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρη τη λίστα αναπαραγωγής σας στο YouTube, σας καλύψουμε!

Όσο απλό κι αν ακούγεται, το CoConvert σάς επιτρέπει να κατεβάζετε έως και 100 βίντεο YouTube στο διαδίκτυο με ένα μόνο κλικ! - Και καθώς ομαδοποιούνται ως λίστα αναπαραγωγής, μπορείτε επίσης να μετατρέψετε τη λίστα αναπαραγωγής YouTube σε mp3 με την ίδια διαδικασία.

Για να το κάνετε αυτό, πρέπει μόνο να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL της λίστας αναπαραγωγής σας στο πλαίσιο διεύθυνσης URL, επιλέξτε τον αριθμό των βίντεο που θέλετε να κατεβάσετε μαζικά, και αυτό είναι!


CoConvert Mobile WebApp

Απαλλαγείτε από το άγχος της μη εύρεσης ιστότοπου για λήψη βίντεο που δεν είναι φιλική προς κινητά, Η εφαρμογή Web CoConvert για κινητές συσκευές είναι ο τρόπος λήψης βίντεο και λίστας αναπαραγωγής YouTube εύκολα και δωρεάν!

Λειτουργεί ακριβώς όπως η έκδοση για υπολογιστές, αλλά 100% βελτιστοποιημένη για κινητά χωρίς περιορισμούς, περιορισμούς και χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα. Πραγματοποιήστε λήψη και μετατροπή βίντεο YouTube από το τηλέφωνό σας τώρα!


Κατεβάστε βίντεο Facebook και Instagram με το CoConvert

Αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη λήψη βίντεο από το Facebook ή το Instagram; Πληρώνετε άσκοπα; Αυτό είναι σίγουρα ένα πράγμα του παρελθόντος.

Με το CoConvert, τα προβλήματά σας επιλύονται! Όχι μόνο θα μπορείτε να κάνετε λήψη βίντεο Facebook σε HD μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά μπορείτε επίσης να κατεβάσετε το Facebook Livestreams μόλις τελειώσουν.


Σε ποιες μορφές μπορώ να μετατρέψω τα βίντεό μου;

Μπορείτε να μετατρέψετε τα βίντεό σας από το YouTube και σχεδόν οπουδήποτε στο Διαδίκτυο στις ακόλουθες μορφές: MP3 (ήχος), M4A (Ήχος), WEBM (Ήχος), AAC (Ήχος), FLAC (Ήχος), OPUS (Ήχος), OGG ( Ήχος), WAV (Ήχος), MP4 (360p Video), MP4 (480p Video), MP4 (720p Video), MP4 (1080p Video), MP4 (1440p Video), WEBM (4K Video), WEBM (8K Video).


Είναι ασφαλές να κατεβάσετε βίντεο YouTube ή να τα μετατρέψετε σε MP3 από αυτήν τη σελίδα;

Οι ιστότοποι λήψης και μετατροπής YouTube έχουν συχνά κακή φήμη ότι μαστίζονται από απειλές ηλεκτρονικού ψαρέματος (phishing) και κακόβουλο λογισμικό με την πάροδο του χρόνου, ακόμη και από τρίτους! Αλλά αυτό δεν ισχύει.

Πρόκειται πραγματικά για έναν ιστότοπο που έχουμε δοκιμάσει σε τακτική βάση και ήταν ομαλός, γρήγορος, ασφαλής, αξιόπιστος και αποτελεσματικός στην παροχή αρχείων υψηλής ποιότητας MP4, WEBM, MP3 και M4A, χωρίς την απειλή λοιμώξεων από ιούς και spyware.


Το CoConvert αποθηκεύει τα ληφθέντα βίντεο ή διατηρεί ένα αντίγραφο αυτών;

Το CoConvert δεν αποθηκεύει βίντεο που έχουν ληφθεί από τους χρήστες μας. Όλα τα βίντεο αποθηκεύονται στους αντίστοιχους διακομιστές κάθε σελίδας. Το CoConvert είναι ένας εντελώς ανώνυμος ιστότοπος.