Twitch Clip Downloader

Lisää muunnettavan ja ladattavan video- tai soittolistan URL-osoite.

Soittolistan alku / loppu
Vain 20 soittoluettelokohtaa sallitaan latausta kohti. Voit aloittaa enemmän latauksia välillä 1 - 20, esimerkiksi jos haluat ladata isompia soittolistoja.

Tällä Internetin ja suoratoiston aikakaudella Twitch on osoittautunut yhdeksi parhaimmista viihteen lähteistä verkossa vuodesta toiseen, etenkin niille, jotka ovat kiinnostuneita pelaamisen suoratoistosta.

Joko suoratoistaa opetusohjelmia, pelaamista, turnauksia, demoja tai mitä tahansa videopelimaailmaan liittyvää, Twitch on täydellinen foorumi sinulle. Se on maailman suurin suoratoistopalvelu, jolla on satoja miljoonia käyttäjiä.

Tiedämme, että tämä foorumi on tärkeä pelaajille. Siksi annamme sinulle täällä CoConvertissa täydellisen työkalun ladata suosikkivideosi Twitchistä: Twitch Clips -latausohjelma.

Tutustu työkalun etuihin ja alustamme toimintaan alla!


Mikä on Twitch-leike?

Kuten ehkä tiedät, Twitch on ensisijaisesti alusta suoratoistolle. Se tarjoaa kuitenkin myös videoita pyynnöstä (VOD), jotka ovat videoita, joita voit suoratoistaa milloin tahansa. Kaikista Twitch-livestriimeistä tulee VOD: itä niiden päättymisen jälkeen, mutta niitä isännöidään verkkosivustolla vain 60 päivän ajan, jos olet premium-käyttäjä. Kun tämä jakso päättyy, koko VOD katoaa ikuisesti, koska Twitch poistaa sen.

Siitä huolimatta on olemassa tapa `` ikuistaa '' videoita Twitch-palvelimilla, ja se luo Twitch-leikkeitä suosikki livestriimeistäsi.

Leike on VOD-tyyppi Twitchissä, joka on luotu suoratoistona; se on lyhyesti sanottuna ote tai segmentti tietystä streamista, jonka kuka tahansa käyttäjä voi luoda. Leikkeet voivat olla 5-60 sekuntia pitkiä, ja toisin kuin tavalliset VOD: t, ne eivät vanhene. Kun olet luonut leikkeen, se on Twitchissä ikuisesti, ellet poista sitä.

Joten kohokohtien ohella leikkeet ovat paras tapa saada kaikkien striimien parhaat hetket ikuisiksi. Ja voit ladata ne työkalumme avulla.


Mikä on Twitch Clips -latausohjelma verkossa?

Monien ominaisuuksiensa joukossa CoConvert on myös Twitch-leikkeiden online-latausohjelma. Eli se on verkkopohjainen työkalu, jolla voit ladata leikkeitä Twitchistä verkkoselaimelta tarvitsematta asentaa mitään uutta ohjelmaa laitteellesi.

Koska se toimii Internetissä, kaikki prosessit tehdään pilvessä tietokoneen tai mobiililaitteen sijaan, mikä varmistaa nopeat muunnokset ja lataukset.

CoConvertin kaltaisilla online-lataajilla on monia etuja, lähinnä huippunopeudet ja yksinkertaisuus. Mutta sen lisäksi, ja Twitchin tapauksessa, niiden tarjoama suurin etu on, että ne ovat ainoa tapa ladata leikkeitä Twitchistä, koska foorumi itsessään ei salli sinun tehdä niin. Joten jos haluat ladata Twitch-leikkeitä, käytä työkaluamme CoConvertissa.


Kuinka ladata Twitch-leikkeitä CoConvertissa

Kuten mitä tahansa muuta CoConvertissa, leikkeiden lataaminen Twitchistä työkalullamme on helppoa ja nopeaa. Harvat asiat maailmassa ovat itse asiassa helpompia. Ja älä huoli, jos sinulla ei ole tietojenkäsittelytietoja, koska sinun tarvitsee vain osata napsauttaa tai napauttaa ja selata verkkoa.

Lataa Twitch-leikkeet Twitch-leikkeen latauslaitteellamme noudattamalla seuraavia vaiheita:

  1. Katso Twitchistä sen leikkeen / kokoelman URL-osoite, jonka haluat ladata.
  2. Kopioi ja liitä se yllä olevaan Lisää URL tähän -ruutuun.
  3. Valitse laatu, jolla haluat ladata videon.
  4. Napsauta asetuksia. Määritä sitten Twitch-soittolistan alku ja loppu (valinnainen).
  5. Napsauta Lataa.

Ja muutamassa sekunnissa CoConvert käsittelee Twitch-leikkeen, jotta voit ladata sen melkein välittömästi.

Kuten näette, latausprosessi sivustollamme on suoraviivaisempi kuin useimmat menetelmät. Meidän neuvomme on käyttää alustamme lataamaan Twitch-leikkeitä helpimmalla mahdollisella tavalla.

Voiko Twitch-kokoelmia ladata?

Twitchissä on myös mahdollista ryhmitellä videoita soittolistaan paremman organisoinnin takaamiseksi. Näitä kutsutaan kokoelmiksi alustan sisällä.

Annamme sinun ladata kaikki Twitch-kokoelmat kaikista videoista kerralla CoConvertissa. Ainoa ero yksittäisen leikkeen lataamisessa on, että sinun on lisättävä Twitch-kokoelman URL-osoite Twitch-leikkeen URL-osoitteen sijaan. Ja parasta on, että prosessi on melkein yhtä nopea kuin yhden leikkeen lataamisen yhteydessä.

Jos aiot ladata useamman kuin yhden leikkeen, voit nopeuttaa latauksiasi tällä CoConvert-ominaisuudella, koska sallimme sinun ladata jopa 100 leikkeen kokoelmat. Ja siksi työkalumme on nopein työkalu verkossa.

Missä videolaadussa leikkeet on mahdollista ladata?

Se riippuu kokonaan sisällön alkuperäisestä videolaadusta. Jos ladattava leike ladattiin Twitchiin 480p-laadulla, et voi ladata sitä laadukkaammin. Mutta voit olla varma, että jos Twitch-leike on HD-muodossa, voit ladata sen videon laatuun ilman ongelmia.

Voit ladata Twitch-leikkeitä 360p, 480p, 720p, 1080p, 2K, 4K ja jopa 4K, jos haluat.

Millä laitteilla CoConvert on käytettävissä?

Olemme suoria ja kerromme, että sinulla on todennäköisesti pääsy CoConvertiin käyttämästäsi laitteesta riippumatta, jos sinulla on Internet-yhteys. Voit ladata Twitch-leikkeitä melkein millä tahansa laitteella alustamme avulla.

Twitch Clip Downloader toimii Windows-tietokoneiden, Mac-tietokoneiden, iOS-laitteiden, Android-puhelimien ja -tablettien sekä Amazon Kindle Fire -tablettien kanssa. Samoin voit käyttää työkaluamme minkä tahansa verkkoselaimen kautta, mukaan lukien suosituimmat selaimet, kuten Opera, Safari, Microsoft Edge, Google Chrome ja Mozilla Firefox.

Onko leikkeitä turvallinen ladata Twitchistä?

Se riippuu täysin käyttämästäsi menetelmästä. Joitakin tapoja saattaa asettaa laitteen vaaraan. Voit altistaa mobiililaitteesi tai tietokoneesi haittaohjelmille tai löytää tietojenkalasteluuhat valitsemalla väärän.

Näin ei ole CoConvertissa. Alustallamme ei ole viruksia eikä muita kyberuhkia säännöllisen testauksen perusteella. Siksi tarjoamme sinulle luotettavan ja turvallisen tavan ladata suosikkisi Twitch-leikkeet ja kokoelmat muutamalla napsautuksella sekunnissa.