YouTube MP4 Converter

Lisää muunnettavan ja ladattavan video- tai soittolistan URL-osoite.

Soittolistan alku / loppu
Vain 20 soittoluettelokohtaa sallitaan latausta kohti. Voit aloittaa enemmän latauksia välillä 1 - 20, esimerkiksi jos haluat ladata isompia soittolistoja.

YouTube on epäilemättä suurin videoiden ylläpitopalvelu maailmassa, ja sisällön katselu on lukemattomia tunteja verkossa. Ja se on myös maailman suurin sosiaalisen median foorumi, jolla on yli miljardi käyttäjää ympäri maailmaa. Tämän seurauksena YouTubessa on kaikki: musiikki, elokuvat, TV-ohjelmat, komedia, pelattavuus, oppaat. Ja sisältö kasvaa jatkuvasti. Tämä tekee YouTubesta yhden parhaista ilmaisen viihteen sivustoista. Paras tapa nauttia YouTube-videoista on kuitenkin ladata ne työkalumme avulla, jotta voimme katsoa niitä offline-tilassa.

Kutsumme sinut jatkamaan lukemista ja selvittämään, miten alla olevaa YouTube-MP4-muunninta voidaan käyttää videoiden lataamiseen YouTubesta.


Mikä on MP4-muoto?

Ennen kuin kerrot YouTube-videoiden muuntamisesta MP4: ksi, voi olla hyödyllistä tietää, mikä MP4 on.

MPEG-4 Osa 14, joka tunnetaan yleisesti tiedostotunnisteellaan MP4, on digitaalinen muoto äänen ja videon tallentamiseksi. Se voi sisältää myös still-kuvia ja tekstityksiä. Kansainvälisen standardointijärjestön kehittämä MP4 julkaistiin vuonna 2001, ja se on yksi maailman yleisimmin käytettyjä videoformaatteja. Tämä muoto sopii hyvin myös online-suoratoistoon.

Mutta menestyksen avain on, että se on pakattu muoto. Tämä tarkoittaa, että MP4-tiedostot ovat pienempiä kuin muut videoformaatit. Ja tämä ei vaikuta huomattavasti sisällön laatuun. Tämä tekee MP4: stä ihanteellisen videoformaatin kymmenien multimediatiedostojen tallentamiseen laitteeseesi huolimatta tallennustilasta.


Mikä on online-YouTube MP4 -muunnin?

Kuten nimestä voi päätellä, online-YouTube-MP4-muunnin on verkkopohjainen työkalu videoiden muuntamiseen YouTubesta MP4-tiedostoiksi niiden lataamiseksi myöhemmin.

Näiden online-työkalujen, kuten meidän, tärkein viehätys on, että niitä ei ole asennettu laitteellesi, mutta niitä isännöidään Internetissä. Tämä tarkoittaa, että kaikki muunnosprosessit suoritetaan Internetissä laitteen sijaan. Toisin sanoen, sinun ei tarvitse asentaa uutta ohjelmaa muunnosten ja latausten suorittamiseksi.

Lisäksi se, että se on pilvipohjainen alusta, takaa nopeat muunnokset ja lataukset. Ja syy käyttää CoConvertia ja muita on, että online-muuntimet ja latausohjelmat ovat ainoa tapa ladata YouTube-videoita, koska verkkosivusto ei anna sinulle mitään tapaa tehdä sitä.

Meidän tapauksessamme CoConvert ei ole vain nopea, monipuolinen ja käyttäjäystävällinen. Täältä löydät myös ilmaiseksi ladattavia videoita ilman rajoituksia.


Kuinka muuntaa videoita YouTubesta MP4-tiedostoiksi CoConvertissa?

Alustamme käyttäminen YouTube-videoiden muuntamiseen MP4: ksi ja niiden lataamiseksi sellaisenaan on jokaisen tehtävä. Prosessi ei ole vain suoraviivainen vaan nopea. Kun muunnos on alkanut, se on valmis käytännössä hetkessä.

Videoiden muuntamiseksi MP4: ksi ei tarvitse tietoa videoiden muokkaamisesta tai laskemisesta. Seuraa vain alla olevia ohjeita:

  1. Hae YouTubesta sen videon tai soittolistan URL-osoite, jonka haluat muuntaa MP4: ksi.
  2. Kopioi linkki videoon tai soittolistaan ja liitä se yllä olevaan Lisää URL tähän -ruutuun.
  3. Valitse MP4 muotoilulähdöksi. Ja valitse haluamasi videolaatu.
  4. Napsauta asetuksia ja määritä ladattavan soittolistan videot (valinnainen).
  5. Napsauta latauspainiketta.

Sen jälkeen YouTube-videosi on valmis lataamaan MP4-tiedostona muutamassa sekunnissa.

Kuten näette, tarvitaan vain muutama napsautus, jotta videot voidaan muuntaa YouTubesta MP4: ksi CoConvertissa. Prosessi on vaivaton ja nopea, joten lataa niin monta videota kuin haluat täältä.


Onko mahdollista muuntaa kokonaiset YouTube-soittolistat MP4: ksi?

Kyllä, voit ladata kokonaiset YouTube-soittolistat MP4: ään CoConvertista. Tarjoamme sinulle tehokkaan YouTube-soittolistojen latausohjelman, jonka avulla voit muuntaa useita videoita samanaikaisesti haluamaasi muotoon, mukaan lukien MP4.

Näin voit välttää vaivaa muuntaa ja ladata yksi video kerralla, mutta voit ladata ne kaikki kerralla. Tämä voi myös nopeuttaa latauksia huomattavasti.

Prosessi on täsmälleen sama kuin yllä esitettiin. Yhden videon URL-osoitteen käyttämisen sijaan sinun on kuitenkin lisättävä muunnettava soittolistan URL-osoite. Näin voit muuntaa jopa 100 videota YouTubesta samanaikaisesti.

Ja älä huoli, jos se kestää hieman kauemmin kuin yhden videon muuntaminen. On odotettavissa, että kymmenien videoiden muuntaminen kestää kauemmin kuin yhden.


Minne videot menevät lataamisen jälkeen?

Kun lataus on valmis, sinun pitäisi yleensä löytää ladatut videot Lataukset-kansiosta. Tämä riippuu kuitenkin täysin laitteen ja verkkoselaimen asetuksista.

Esimerkiksi joissakin tapauksissa laite voi kysyä, mihin video tallennetaan, ennen kuin aloitat lataamisen. Tallenna näissä tapauksissa video haluamaasi kansioon.


Missä laitteissa CoConvert on käytettävissä?

CoConvert on alusta, johon pääset käsiksi mistä päin maailmaa tahansa. Olemme saatavilla maailmanlaajuisesti.

Voit myös käyttää CoConvertia useimmissa moderneissa laitteissa. Voit esimerkiksi muuntaa YouTube-videoita täällä Windows-tietokoneilla, Chromebookeilla, Mac-tietokoneilla, iPhoneilla, iPadilla, Android-puhelimilla, tableteilla ja Amazon Kindle Fire -palvelulla. Samoin voit käyttää CoConvertia Opera, Safari, Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox ja monien muiden kautta.


Ovatko YouTube-MP4-muuntimet turvallisia?

Oli aika, jolloin vastaus olisi selkeä ei. Tuolloin online-lataajat ja muuntimet olivat vaarallisia. Niiden käyttö tarkoitti viruksia ja haittaohjelmia laitteellesi ja kohdasi tietojenkalasteluuhkiin.

CoConvertin kaltaisten alustojen kohdalla näin ei kuitenkaan ole nyt. Verkkosivustomme on turvallinen alue sisällön muuntamiseen ja lataamiseen ilman huolta. Testaamme sitä säännöllisesti, jotta kyberuhat pysyvät alustamme ulkopuolella - Näin et löydä mitään ongelmia lataamisen aikana. Lisäksi noudatamme Googlen tietoturvastandardeja tarjotaksemme sinulle korkealaatuisia muunnosprosesseja.

Muunna niin monta videota YouTubesta MP4-tiedostoiksi kuin haluat. Sinulla ei ole mitään pelättävää täällä.