YouTube WebM Converter

Lisää muunnettavan ja ladattavan video- tai soittolistan URL-osoite.

Soittolistan alku / loppu
Vain 20 soittoluettelokohtaa sallitaan latausta kohti. Voit aloittaa enemmän latauksia välillä 1 - 20, esimerkiksi jos haluat ladata isompia soittolistoja.

Täällä Coconvertissa tarjoamme sinulle kattavan työkalun YouTube-videoiden ja soittolistojen muuntamiseen moniin muotoihin. Voit muuntaa videot WAV-, MP3-, Ogg-, MP4-, M4A- ja muiksi, mukaan lukien WebM-muoto.

Jos aiot muuntaa ja ladata YouTube-videoita mainittuun muotoon, kutsumme sinut käyttämään alustaa. Huomaat heti, että olemme yksi parhaista online-muunnostyökaluista verkossa korkean muunnosnopeuden ja yksinkertaisuuden ansiosta.

Löydä alla olevat muut viehätysympäristömme, mukaan lukien miten sitä käytetään!


Mikä on WebM-muoto?

On2: n, Xiphin, Matroskan ja Googlen kehittämä WebM on multimediatiedostomuoto, joka julkaistiin vuonna 2010. Se luotiin vaihtoehtona käytettäväksi HTML5-multimediaelementeille. Siksi se on suunniteltu jakamaan videoita verkossa.

Tämä formaatti, joka muistuttaa Matroska (MKV) -muodon muotoa, tallentaa pakatut ääni- ja videotiedot. Aluksi tämä videoformaatti sisälsi VP8-videota ja Vorbis-ääntä, mutta vuodesta 2013 lähtien se tukee myös VP9-videota ja Opus-ääntä.

Useimmat verkkoselaimet tukevat tätä muotoa, koska sitä käytetään yleisesti online-videoiden suoratoistoon.


Kuinka avata WebM-tiedostot?

Jos haluat muuntaa videoita WebM-tiedostoiksi, olisi hyödyllistä, jos tietäisit kuinka avata tällainen tiedosto. Ja sinulla on ilo tietää, että tämä on todella helppo tehdä.

WebM-muoto on suunniteltu verkkoa varten, joten useimmissa tapauksissa löydät WebM-tiedostot upotettuna verkkosivustoihin. Tästä syystä johtavat ohjelmat niiden avaamiseksi ovat verkkoselaimet. Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Opera ja monet muut tukevat sitä luonnollisesti, jotta voit käyttää niitä suoratoistamaan ja avaamaan WebM-tiedostoja.

Aluksi Safari ei tue tätä muotoa. Tämän seurauksena ihmisten oli asennettava selaimeen laajennus WebM-tiedostojen avaamiseksi ja toistamiseksi Safarilla. Mutta Safari 14.1 -versiosta lähtien Applen verkkoselain alkoi tukea sitä natiivisti.

Voit myös avata ja toistaa WebM-tiedostoja Android-laitteilla, koska tämä käyttöjärjestelmä tukee sitä luonnollisesti. Ja lopuksi, tunnetut pelaajat, kuten VLC-mediasoitin, K-Multimedia Plater ja MPlayer, mahdollistavat myös WEBM-tiedostojen avaamisen ja toistamisen.


Kuinka muuntaa videot YouTube-videoiksi WebM-tiedostoiksi

YouTube-videoiden muuntaminen WebM-tiedostoiksi on helpompaa kuin luulet, etenkin muunnostyökalumme avulla. CoConvert laskee intuitiivisen käyttöliittymän, joka on suunniteltu helpottamaan tehtävää kaikille, toisin kuin monimutkaiset muunnosohjelmat. Tästä syystä et tarvitse syvällistä tietojenkäsittelytietoa tai vastaavaa videoiden muuntamiseksi haluttuun muotoon käyttäessäsi muunninta.

Koko prosessi on melko nopea. Täällä voit muuntaa Youtube-videosi WebM-tiedostoiksi muutamalla napsautuksella. Sinun tarvitsee vain:

  1. Etsi YouTubesta ladattavan videon tai soittolistan URL-osoite.
  2. Kopioi ja liitä linkki videoon tai soittolistaan yllä olevaan Lisää URL tähän -ruutuun.
  3. Valitse muodon ulostuloksi WebM-muoto.
  4. Napsauta asetuksia ja määritä ladattavat soittolistan videot (valinnainen).
  5. Napsauta latauspainiketta.

Ja siinä kaikki. Hetken odottamisen jälkeen voit ladata videosi WebM-muodossa.


Onko mahdollista muuntaa YouTube-soittolistoja?

Kyllä, voit muuntaa kokonaiset YouTube-soittolistat kaikki videot kerralla CoConvertissa.

Lisäsimme tämän ominaisuuden muunnimeemme, koska tiedämme, että voi olla todella ikävä toistaa sama muunnosprosessi toistuvasti. Kymmenien videoiden muuntaminen yksitellen voi olla liian pitkä tehtävä. Mutta se ei ole ongelma sivustollamme, koska voit muuntaa jopa 100 videota samanaikaisesti työkalumme kanssa.

Ainoa ehto on, että WebM-tiedostoiksi muunnettavat videot kootaan YouTube-soittolistaan.

Koko soittolistojen muuntamisprosessi ei ole erilainen kuin yksittäisen videon muuntaminen. Lisää vain soittolistan URL yhden videon URL-osoitteen sijaan, ja kaikki.


Miksi ladata videoita YouTubesta?

Vaikka suoratoisto YouTubesta on suoraviivaista ja hienoa, kukaan ei voi kieltää, että mikään ei voita videoiden toistamista offline-tilassa laitteeltasi. Ja ainoa tapa toistaa YouTube-videoita offline-tilassa on muuntaa ja ladata ne muuntimilla, kuten meidän.

Syyt tähän ovat yksinkertaisia:

Ja nämä ovat syitä, miksi on parempi ladata videoita YouTubesta katsomaan niitä offline-tilassa.

Lopuksi, voit katsella niitä missään olosuhteissa ilman keskeytyksiä, ei väliä mitä.


Onko videoiden ja soittolistojen muuntaminen YouTubesta turvallista WebM: ksi?

Sinun ei tarvitse huolehtia viruksista tai haittaohjelmista, kun käytät työkaluamme. Eikä täältä löydy edes yhtä tietojenkalasteluuhkaa. Syynä on se, että testaamme sivustoamme säännöllisesti pitääkseen sen vapaana kaikista verkkouhista. Samoin noudatamme Googlen tietoturvastandardeja, jotta voit olla täysin turvassa täällä.

Siksi kerromme, että on täysin turvallista käyttää CoConvertia videoiden muuntamiseen YouTubesta WebM-tiedostoiksi.

Kaikki muuntimet eivät kuitenkaan ole turvallisia. Sieltä löydät joitain online-muunnostyökaluja, jotka voivat olla uhka laitteellesi. Joten neuvomme on, että sinun tulee käyttää vain luotettavia alustoja sisällön lataamiseen YouTubesta.