Download en converteer video's en afspeellijsten van YouTube en meer

Voer de URL in van de video of afspeellijst die u wilt converteren en downloaden.

Afspeellijst Start/Einde
Slechts 20 afspeellijstitems toegestaan per download. U kunt meer downloads starten, variërend van 1 - 20, bijvoorbeeld als u grotere afspeellijsten wilt downloaden.

De beste YouTube-video-downloader en converter van het hele internet!

YouTube.com is het populairste videoportaal en de derde meest bezochte website ter wereld. Het succes is te danken aan het gemak en gebruiksgemak, maar het heeft beperkingen op het gratis downloaden van video's van YouTube. Niet alle video's kunnen op de gebruikelijke manier worden opgeslagen.

CoConvert is een online tool die de snelste manieren biedt om gratis YouTube-video's online te downloaden, zelfs hele afspeellijsten! Biedt de beste kwaliteit van opgeslagen video's. Probeer het en je zult zien dat dit de meest handige en eenvoudige YouTube-video-downloader is die je ooit hebt gebruikt!

CoConvert is een geweldige tool waarmee je video's en afspeellijsten van YouTube en bijna elke populaire mediawebsite kunt downloaden en converteren. Bekijk onze lijst met ondersteunde sites.

U kunt uw YouTube-video's converteren en downloaden naar 4K of 8K als WEBM-indeling, of tot 1440p als MP4.


Converteer je favoriete YouTube-video's naar VEEL verschillende formaten!

Op zoek naar manieren om offline van je favoriete muziek te genieten? Je bent slechts twee klikken verwijderd om het te downloaden en overal mee naartoe te nemen zonder kosten door YouTube te converteren naar M4A, WAV, MP3, FLAC en meer!


Gemakkelijk YouTube-afspeellijsten downloaden

Als je wilt leren hoe je je hele YouTube-afspeellijst kunt downloaden, hebben we je gedekt!

Hoe eenvoudig het ook klinkt, met CoConvert kun je met slechts één klik tot 100 YouTube-video's online downloaden! - En omdat ze zijn gegroepeerd als afspeellijst, kun je binnen hetzelfde proces ook je YouTube-afspeellijst naar mp3 converteren.

Om dit te doen, hoeft u alleen de URL van uw afspeellijst in het URL-vak te kopiëren, het aantal video's te selecteren dat u in batch wilt downloaden, en dat is alles!


CoConvert mobiele webapp

Ontdoe u van de stress van het niet vinden van een website om video's te downloaden die niet mobielvriendelijk zijn. Onze CoConvert Mobile WebApp is de manier om eenvoudig en gratis YouTube-video's en afspeellijsten te downloaden!

Het werkt precies zoals de desktopversie, maar 100% geoptimaliseerd voor mobiel zonder beperkingen, beperkingen en zonder iets te hoeven installeren. Download en converteer YouTube-video's nu vanaf je telefoon!


Download Facebook- en Instagram-video's met CoConvert

Heb je problemen met het downloaden van video's van Facebook of Instagram? Onnodig betalen? Dat is zeker verleden tijd.

Met CoConvert zijn uw problemen opgelost! Je kunt niet alleen Facebook-video's binnen enkele seconden in HD downloaden, maar je kunt ook Facebook Livestreams downloaden zodra ze klaar zijn.


Naar welke formaten kan ik mijn video's converteren?

U kunt uw video's van YouTube en vrijwel overal op internet converteren naar de volgende formaten: MP3 (audio), M4A (Audio), WEBM (Audio), AAC (Audio), FLAC (Audio), OPUS (Audio), OGG ( Audio), WAV (Audio), MP4 (360p Video), MP4 (480p Video), MP4 (720p Video), MP4 (1080p Video), MP4 (1440p Video), WEBM (4K Video), WEBM (8K Video).


Is het veilig om YouTube-video's te downloaden of ze vanaf deze pagina naar MP3 te converteren?

YouTube-downloader- en converterwebsites hebben vaak een slechte reputatie omdat ze na verloop van tijd worden geplaagd door phishing- en malwarebedreigingen, zelfs van derden! Maar dit is niet ons geval.

Dit is eigenlijk een site die we regelmatig hebben getest en die soepel, snel, veilig, betrouwbaar en effectief is geweest in het leveren van hoogwaardige MP4-, WEBM-, MP3- en M4A-bestanden, zonder de dreiging van virus- en spyware-infecties.


Bewaart CoConvert de gedownloade video's of bewaart ze er een kopie van?

CoConvert slaat geen video's op die door onze gebruikers zijn gedownload. Alle video's worden opgeslagen op de respectievelijke servers van elke pagina. CoConvert is een volledig anonieme site.