4K-videodownloader en -converter

Voer de URL in van de video of afspeellijst die u wilt converteren en downloaden.

Afspeellijst Start/Einde
Slechts 20 afspeellijstitems toegestaan per download. U kunt meer downloads starten, variërend van 1 - 20, bijvoorbeeld als u grotere afspeellijsten wilt downloaden.

Video's downloaden met een resolutie die vier keer hoger is dan Full HD (1080p) is de liefste droom van veel mensen. Maar het is tijd om te stoppen met dromen en de fantasie waar te maken hier bij CoConvert met onze 4K Video Downloader-tool!

Je kunt nu zonder problemen alle video's downloaden van talloze websites in videokwaliteit zo hoog als 4K. Hier heeft u gratis toegang tot een van de meest uitgebreide downloaders die u op internet kunt vinden.

Lees hieronder meer over 4K-resolutie, ons platform en hoe u video's in 4K kunt downloaden.


Is de 4K-resolutie het waard?

4K-video's zijn meestal grote bestanden. Zelfs een video van slechts 1 minuut in 4K-resolutie komt overeen met een bestand van 375 Mb. Het gevolg is dat veel mensen zich blijven afvragen of zo'n hoge kwaliteit het echt waard is. En het antwoord is ja.

4K-resolutie, in de handel bekend als Ultra HD, verwijst naar een schermresolutie van ongeveer 4000 pixels. Deze videokwaliteit (3840 x 2160 pixels) is vier keer de pixelresolutie van de Full HD-kwaliteit (1920 x 1080 pixels). En in termen van lijnresolutie is het twee keer (2160p) dan 1080p-resolutie. Kortom, 4K is een videokwaliteit die vier keer zo hoog is als de FULL HD-resolutie (1080p). Vandaar de naam.

Het verschil tussen 4K- en 1080p-video's is bijna hetzelfde tussen SD- en HD-resoluties. Dat wil zeggen, het verschil is enorm. Alles ziet er aanzienlijk realistischer, helderder, levendiger uit. Je kunt bijna het gevoel hebben dat de dingen op het scherm echt voor je neus staan.

Dus we geloven dat 4K inderdaad de moeite waard is. Als je apparaten hebt die video met deze resolutie kunnen afspelen, moet je er het maximale uit halen. En u kunt hiermee beginnen door video's met die videokwaliteit hier bij CoConvert te downloaden.


Waarom video's downloaden in 4K met CoConvert?

Er zijn veel redenen om video's van internet te downloaden met downloaders zoals de onze. En alle redenen hebben te maken met het feit dat er niets beter is dan video's offline rechtstreeks vanaf de harde schijf van uw apparaat af te spelen. Hoe eenvoudig het streamen van inhoud ook is, offline dingen bekijken is gewoon het beste.

Laten we eens kijken waarom:

En dat zijn de redenen om 4K-video's te downloaden van elke website die platforms zoals de onze gebruikt.


Hoe 4K-video's te downloaden met CoConvert

Je kunt hier zonder moeite gratis video's in 4K-resolutie downloaden.

Het proces is vrij eenvoudig. Als gevolg hiervan heeft u geen technische kennis van informatica nodig om onze downloadertool te gebruiken. Dit is te danken aan de gebruiksvriendelijke interface van het platform, ontworpen om voor iedereen gebruiksvriendelijk te zijn. En de video is bijna onmiddellijk klaar om te downloaden, omdat CoConvert een van de snelste downloaders is die er zijn.

Volg deze stappen om 4K-video's bij CoConvert te downloaden:

  1. Zoek de video- of afspeellijst-URL op die u wilt downloaden.
  2. Kopieer en plak de URL in het vak "Hier URL invoegen" dat u hierboven ziet.
  3. Kies WEBM - 4K als formaatuitvoer.
  4. Klik op INSTELLINGEN en stel het begin en het einde van de afspeellijst in (optioneel).
  5. Klik op de DOWNLOAD-knop.

En dat is alles wat je hoeft te doen. Daarna kun je de 4K-video downloaden na een paar seconden wachten.

Zoals je kunt zien, is het downloaden van 4K-video's eenvoudig met ons platform. U kunt het in een oogwenk doen met slechts een paar klikken.

Houd er echter rekening mee dat als de inhoud die u wilt downloaden niet native in Ultra HD-resolutie is, het geen zin heeft om deze in 4K te downloaden. Zoiets zal de kwaliteit van de video niet verbeteren.


Van welke websites is het mogelijk om video's te downloaden met CoConvert?

CoConvert is een uitgebreide downloader-tool in de zin dat je inhoud kunt downloaden in 9 verschillende formaten en verschillende videoresoluties (van 360p tot 8K resolutie). En niet alleen dat, maar u kunt ook video's downloaden van de meest populaire sites en meer.

U kunt CoCoconvert gebruiken om video's van honderden sites te downloaden. YouTube, Instagram, Viki, Facebook, Twitter, Vimeo, Dailymotion, Pinterest, Reddit... En de lijst gaat maar door. En als de video in 4K is, zorg er dan voor dat je deze in die kwaliteit kunt downloaden.


Op welke apparaten is CoConvert beschikbaar?

CoConvert is beschikbaar voor de meeste moderne apparaten, zoals Apple-apparaten, Android-apparaten, Windows-pc's en Amazon Kindle Fire-tablets. Als u een van deze bezit, kunt u deze zonder problemen gebruiken. Evenzo hebt u toegang tot CoConvert via bijna elke webbrowser, inclusief Opera, Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox en Safari.


Is het veilig om 4K Video Downloaders te gebruiken?

Sinds enige tijd geleden hebben downloaders bij sommigen een slechte reputatie. Dat komt omdat sommige tools een reële bedreiging voor uw apparaat vormen. Uw apparaat kan bijvoorbeeld virussen of malware krijgen door ze te gebruiken. Of u kunt phishing-bedreigingen op de site vinden. Maar dat is niet het geval met CoConvert.

CoConvert is een veilige plek om video's in 4K te downloaden. We testen de site regelmatig om elke cyberdreiging buiten het platform te houden en we voldoen aan de beveiligingsnormen van Google. Daarom heeft u bij ons niets te vrezen.

Download alle 4K-video's die je wilt bij CoConvert. Er zal niets met u of uw apparaat gebeuren.