YouTube naar MP4 Converter

Voer de URL in van de video of afspeellijst die u wilt converteren en downloaden.

Afspeellijst Start/Einde
Slechts 20 afspeellijstitems toegestaan per download. U kunt meer downloads starten, variërend van 1 - 20, bijvoorbeeld als u grotere afspeellijsten wilt downloaden.

YouTube is ongetwijfeld de grootste video-hostingservice ter wereld, met talloze uren aan inhoud om online te bekijken. En het is ook het grootste sociale-mediaplatform ter wereld, met meer dan een miljard gebruikers wereldwijd. Als gevolg hiervan heeft YouTube alles: muziek, films, tv-shows, comedy, gameplays, tutorials. En de inhoud wordt steeds groter. Dit maakt YouTube een van de beste sites voor gratis entertainment. De beste manier om van YouTube-video's te genieten, is door ze te downloaden met onze tool om ze offline te bekijken.

We nodigen je uit om door te lezen en erachter te komen hoe je onze YouTube naar MP4-converter hieronder kunt gebruiken om video's van YouTube te downloaden.


Wat is het MP4-formaat?

Voordat je je vertelt hoe je YouTube-video's naar MP4 converteert, is het misschien handig om te weten wat MP4 is.

MPEG-4 Part 14, algemeen bekend onder de bestandsextensie MP4, is een digitaal formaat om audio en video op te slaan. Het kan ook stilstaande beelden en ondertitels bevatten. MP4, ontwikkeld door de International Organization for Standardization, werd uitgebracht in 2001 en is wereldwijd een van de meest gebruikte videoformaten. Dit formaat is ook zeer geschikt voor online streaming.

Maar de sleutel tot het succes is dat het een gecomprimeerd formaat is. Dat betekent dat de MP4-bestanden kleiner zijn dan andere videoformaten. En dit heeft geen noemenswaardige invloed op de kwaliteit van de inhoud. Dit maakt MP4 het ideale videoformaat om tientallen multimediabestanden op je apparaat op te slaan zonder je zorgen te maken over opslagruimte.


Wat is een online YouTube naar MP4-converter?

Zoals de naam al doet vermoeden, is een online YouTube naar MP4-converter een webgebaseerde tool om video's van YouTube naar MP4-bestanden te converteren om ze daarna te downloaden.

Het grote voordeel van deze online tools zoals die van ons is dat ze niet op uw apparaat worden geïnstalleerd, maar op internet worden gehost. Dat betekent dat alle conversieprocessen op internet worden uitgevoerd in plaats van op uw apparaat. Met andere woorden, u hoeft geen nieuw programma te installeren om de conversies en downloads te voltooien.

Het feit dat het een cloudgebaseerd platform is, garandeert ook snelle conversies en downloads. En de reden om CoConvert en anderen te gebruiken, is dat online converters en downloaders de enige manier zijn om YouTube-video's te downloaden, omdat de website je geen manier geeft om dat te doen.

In ons geval is CoConvert niet alleen snel, veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Het is hier ook gratis te downloaden video's zonder limieten.


Hoe video's van YouTube naar MP4-bestanden converteren bij CoConvert?

Het gebruik van ons platform om YouTube-video's naar MP4 te converteren en ze als zodanig te downloaden, is iets dat iedereen kan doen. Het proces is niet alleen eenvoudig, maar ook snel. Zodra de conversie is gestart, is deze praktisch in een oogwenk klaar.

Je hebt geen kennis van videobewerking of computergebruik nodig om video's naar MP4 te converteren. Volg gewoon de onderstaande stappen:

  1. Zoek op YouTube naar de URL van de video of afspeellijst die u naar MP4 wilt converteren.
  2. Kopieer de link naar de video of afspeellijst en plak deze in het vak 'Hier URL invoegen' hierboven.
  3. Kies MP4 als de formaatuitvoer. En selecteer de videokwaliteit van uw voorkeur.
  4. Klik op instellingen en stel in welke video's van de afspeellijst je wilt downloaden (optioneel).
  5. Klik op de downloadknop.

Daarna is je YouTube-video binnen enkele seconden klaar om te downloaden als MP4-bestand.

Zoals je kunt zien, zijn slechts een paar klikken nodig om video's van YouTube naar MP4 te converteren bij CoConvert. Het proces is moeiteloos en snel, dus download hier zoveel video's als je wilt.


Is het mogelijk om hele YouTube-afspeellijsten naar MP4 te converteren?

Ja, je kunt volledige YouTube-afspeellijsten downloaden naar MP4 bij CoConvert. We bieden je een krachtige YouTube Playlist-downloader waarmee je meerdere video's tegelijk kunt converteren naar het formaat van je voorkeur, inclusief MP4.

Op deze manier vermijd je het gedoe van het converteren en downloaden van één video tegelijk, maar je kunt ze allemaal tegelijk downloaden. En dit kan ook uw downloads aanzienlijk versnellen.

Het proces is precies hetzelfde als hierboven. In plaats van de URL van een enkele video te gebruiken, hoeft u echter alleen de afspeellijst-URL in te voeren die u wilt converteren. Zo kun je tot 100 video's van YouTube tegelijkertijd converteren.

En maak je geen zorgen als het iets langer duurt dan het converteren van een enkele video. Naar verwachting duurt het langer om tientallen video's te converteren dan één.


Waar gaan de video's naartoe na het downloaden?

Zodra de download is voltooid, vindt u de gedownloade video's meestal in de map Downloads. Dit hangt echter volledig af van de instellingen van uw apparaat en webbrowser.

In sommige gevallen kan uw apparaat u bijvoorbeeld vragen waar u de video wilt opslaan voordat het downloaden wordt gestart. Sla in die gevallen de video op in de map van uw voorkeur.


Op welke apparaten is CoConvert beschikbaar?

CoConvert is een platform waar je overal ter wereld toegang toe hebt. We zijn wereldwijd beschikbaar.

U kunt CoConvert ook op de meeste moderne apparaten gebruiken. U kunt hier bijvoorbeeld YouTube-video's converteren met Windows-pc's, Chromebooks, Mac-computers, iPhones, iPads, Android-telefoons, tablets en Amazon Kindle Fire. Op dezelfde manier hebt u toegang tot CoConvert via Opera, Safari, Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox en nog veel meer.


Zijn online YouTube naar MP4-converters veilig?

Er was een tijd dat het antwoord een duidelijk nee zou zijn. Vroeger waren online downloaders en converters gevaarlijk. Het gebruik ervan betekende virussen en malware voor uw apparaat en werd geconfronteerd met phishing-bedreigingen.

Dat is nu echter niet het geval met platforms zoals CoConvert. Onze website is een veilige zone om zonder zorgen inhoud te converteren en te downloaden. We testen het regelmatig om elke cyberdreiging buiten ons platform te houden. Op die manier zult u geen problemen ondervinden bij het downloaden. We voldoen ook aan de beveiligingsnormen van Google om u conversieprocessen van topkwaliteit te bieden.

Converteer zoveel video's van YouTube naar MP4-bestanden als je wilt. Je hebt hier niets te vrezen.