YouTube naar AAC-converter

Voer de URL in van de video of afspeellijst die u wilt converteren en downloaden.

Afspeellijst Start/Einde
Slechts 20 afspeellijstitems toegestaan per download. U kunt meer downloads starten, variërend van 1 - 20, bijvoorbeeld als u grotere afspeellijsten wilt downloaden.

Converteer en download nu elke video van YouTube naar AAC hier bij CoConvert. Wij bieden u gratis een van de meest effectieve online converters die er zijn. U kunt ons platform gebruiken om elke YouTube-video in slechts enkele seconden naar AAC te converteren met uw tablet, computer of telefoon zonder problemen.

Begin CoConvert te gebruiken om video's te converteren en download ze in AAC-formaat. Het is de snelste manier om je favoriete muziek en podcasts van YouTube op je apparaat te hebben. Stop dus met zoeken naar andere manieren en gebruik nu onze online converter. Alles wordt toegankelijker als je dat doet.


Wat is AAC?

Advanced Audio Coding, ook wel AAC genoemd, is een digitale audiocoderingsstandaard voor audiobestanden op basis van audiocompressie met verlies. Het werd ontwikkeld door Fraunhofer IIS, AT&T Bell Laboratories, Dolby en Sony Corporation als de opvolger van het MP3-formaat, en heeft om die reden een betere geluidskwaliteit bij dezelfde bitsnelheid dan zijn oudere broer. Deze vooruitgang met betrekking tot MP3 was mogelijk dankzij nieuwe ontwikkelingen in methoden voor datacompressie. Daarom maakt het deel uit van de MPEG-familie, met name de MPEG-2- en MPEG-4-specificaties.

Hoewel het een obscuur formaat lijkt, is het niet het geval, aangezien het het standaard audioformaat is in iPods, iPhones, iPads, iTunes en andere platforms zoals de Nintendo 3DS en de Sony PlayStation 3. Op dezelfde manier ondersteunen veel apparaten dit formaat, inclusief Android-telefoons en alle computers.


Verbeteringen in AAC-indeling ten opzichte van MP3-indeling

Als de MP3-opvolger laat AAC de volgende verbeteringen zien:

AAC is ontworpen als de opvolger van het MP3-formaat in korte en meer eenvoudige bewoordingen. Daarom overwint het formaat de meeste MP3-beperkingen en maakt het gebruik van meer geavanceerde technologie. Dit alles vertaalt zich in een hogere getrouwheid en een betere geluidskwaliteit dan MP3 met dezelfde bitsnelheid.

Converteer je favoriete YouTube-video's naar AAC-formaat met CoConvert. Het heeft dezelfde MP3-voordelen als een lage opslagcapaciteit, maar het is over het algemeen beter.


Hoe video's van YouTube naar AAC te converteren

Het proces is eenvoudig en duidelijk. Iedereen kan het, want het enige dat u hoeft te weten om video's met ons platform te converteren, is door naar video's op YouTube te zoeken en erop te klikken. U hoeft hiervoor geen kennis van bewerken en computergebruik te hebben of dure apps te downloaden. Het enige dat u hoeft te doen, is CoConvert gebruiken.

Kortom, om video's van YouTube naar AAC-formaat te converteren en te downloaden, moet je:

  1. Zoek naar de link naar de video of afspeellijst die je wilt converteren en downloaden op YouTube.
  2. Kopieer het. Plak het vervolgens in het vak 'URL hier invoegen'.
  3. Kies het formaat output (AAC in dit geval)
  4. Klik op instellingen om in te stellen hoeveel en welke video's je indien nodig uit de afspeellijsten wilt downloaden.
  5. Klik op de downloadknop.

En je zult zien hoe CoConvert alle video's die je wilt in seconden converteert (of minuten als je besluit tientallen video's tegelijk te converteren). Het zal de video's zeer snel klaar hebben om direct op uw apparaat te downloaden.

Gebruik dus CoConvert; we geven je de gemakkelijkste en snelste manier om video's van YouTube naar AAC te converteren.


Converteer hele YouTube-afspeellijsten naar AAC-indeling met CoConvert

CoConvert gaat verder dan de meeste functies van converters door je de mogelijkheid te geven om hele afspeellijsten in één keer te converteren en te downloaden in plaats van één video tegelijk.

Een dergelijke functie is handig, vooral als het uw taak is om volledige albums te downloaden. Albums tellen met gemiddeld ongeveer negen nummers, dus je zou het conversieproces negen keer moeten doen om er een op je apparaat te krijgen. Maar sommige artiesten maken lange albums met vijftien of zelfs meer dan twintig nummers, en twintig verschillende video's stuk voor stuk converteren klinkt vervelend. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken over het gebruik van CoConvert. Je moet de video's indien nodig in een YouTube-afspeellijst verzamelen en de afspeellijstlink in het URL-vak plakken in plaats van een enkele video. Op die manier converteert CoConvert alle video's in de afspeellijsten in één keer voor u.

Dankzij deze functie is CoConvert aanzienlijk sneller dan de meeste converters. Kies voor andere opties als snelheid en kwaliteit uw grootste zorgen zijn.


CoConvert is veilig en beveiligd.

We zullen het je niet kwalijk nemen als je hier nieuw bent en je denkt dat ons platform op de een of andere manier niet veilig is. Online converters en downloaders hebben zelfs vandaag nog een slechte reputatie. Maar u hoeft zich geen zorgen te maken wanneer u ons platform gebruikt om video's van YouTube naar AAC te converteren.

CoConvert is een webgebaseerde tool die regelmatig wordt getest om de beveiligingsstandaarden hoog en up-to-date te houden. Evenzo voldoet de site aan alle beveiligingsregels van Google en nemen we onze eigen maatregelen om onze gebruikers veilig te houden. U zult hier geen spyware, adware of andere soorten malware vinden wanneer u ons platform gebruikt. Phishing is ook uit de website.

Converteer en download daarom video's met CoConvert. Je bent hier veilig en wel.


Download YouTube-afspeellijsten en converteer ze naar AAC.

CoConvert is een van de beste opties om video's van YouTube naar ACC-formaat en in het algemeen te converteren en te downloaden. Je kunt YouTube-video's tot acht andere verschillende formaten converteren. Dat zijn MP3, M4A, WEBM, FLAC, OPUS, OGG, WAV en MP4.

Ons platform is ook gemakkelijk te gebruiken en snel in vergelijking met andere converters en stelt je zelfs in staat om hele afspeellijsten te downloaden.

Ga dus aan de slag met CoConvert. Wij zijn de beste converter van internet!