YouTube naar M4A-converter

Voer de URL in van de video of afspeellijst die u wilt converteren en downloaden.

Afspeellijst Start/Einde
Slechts 20 afspeellijstitems toegestaan per download. U kunt meer downloads starten, variërend van 1 - 20, bijvoorbeeld als u grotere afspeellijsten wilt downloaden.

CoConvert is een van de meest veelzijdige online converters op het web. Je kunt ons platform gebruiken om video's van YouTube naar vele formaten te converteren, met een paar klikken en in een kwestie van seconden.

Als je video's naar dat formaat wilt downloaden, bieden we je de gemakkelijkste manier om dat doel te bereiken. Gebruik CoConvert nu om video's van YouTube naar M4A te converteren bij CoConvert. U zult ontdekken dat onze tool een van de beste methoden is om inhoud van YouTube te converteren en te downloaden. Het was nog nooit zo eenvoudig om video's van YouTube te krijgen dan nu!


Wat is het M4A-formaat?

Het M4A-formaat is de opvolger van het MP3-formaat. Apple heeft het als zodanig ontwikkeld. Meer in detail, het MPEG-4-audiobestandsformaat (bekend als M4A vanwege de bestandsextensie) is een audioformaat dat de inhoud ervan codeert met AAC (Advanced Audio Coding) codec of ALAC (Apple Lossless Audio Codec). De eerste is voor gecomprimeerde audio en de laatste voor onbewerkte audiogegevens.

Als je je afvraagt of M4A en MP4 hetzelfde zijn, is dat technisch gezien niet het geval. Hoewel beide MPEG-4 zijn, is MP4-inhoud multimedia, terwijl de M4A-bestanden alleen audiobestanden zijn.

En durf niet te geloven dat dit formaat onbekend is of iets dergelijks. Eigenlijk is M4A erg beroemd. iTunes gebruikt het en je kunt het bijna op elk modern apparaat spelen dat je maar kunt bedenken.


Is M4A beter dan MP3?

M4A heeft enkele voordelen ten opzichte van MP3. Dit is heel logisch omdat de M4A de opvolger is van het MP3-formaat en dus technologische verbeteringen laat zien.

Allereerst biedt M4A meer opties dan MP3. U kunt bijvoorbeeld M4A-bestanden versleutelen. Het ondersteunt ook verliesvrije compressie.

Maar de meest opvallende verbeteringen hebben te maken met de geluidskwaliteit. M4A-bestanden klinken beter dan MP3-bestanden, zelfs als ze dezelfde bitsnelheid hebben. Evenzo hebben M4A-bestanden kleinere formaten dan MP3.

MP3 is het standaard audioformaat, maar alleen voor het gemak en de traditie. De waarheid is dat M4A over het algemeen beter is. Dus als je een YouTube-video gaat converteren, kies dan voor M4A.


Hoe video's van YouTube naar M4A te converteren

We liegen niet als we je vertellen dat niets eenvoudiger is dan het converteren van YouTube-video's naar M4A hier bij CoConvert. Onze online tool heeft een intuïtieve interface die iedereen zonder problemen kan gebruiken.

Je kunt je zorgen maken over het downloaden van apps om video's te converteren. U hebt ook geen computer- of videobewerkingskennis nodig om CoConvert te gebruiken. We willen alles voor u eenvoudig maken, daarom hebben we een tool ontwikkeld.

Om YouTube-video's naar M4A te converteren, moet je:

  1. Zoek naar de link naar de video of afspeellijst die je wilt downloaden.
  2. Kopieer en plak het in het vak 'Hier URL invoegen' hierboven.
  3. Stel M4A in als de formaatuitvoer.
  4. Klik op instellingen en bepaal het begin en het einde van de afspeellijsten (optioneel).
  5. Klik op de downloadknop.

En binnen enkele seconden converteert CoConvert de video's zodat u ze onmiddellijk kunt downloaden.

Zien? Weinig dingen zijn beter beheersbaar dan het gebruik van ons platform. Het enige dat u hoeft te doen om video's naar M4A te converteren, is een paar keer klikken en de video's zijn klaar om snel te downloaden.

Kies daarom CoConvert boven andere online converters. Wij geven u snelheid en eenvoud.


Waar worden de gedownloade bestanden opgeslagen?

Dit is afhankelijk van de configuratie van uw apparaat. Wanneer je iets downloadt, kan je apparaat je vragen in welke map je het wilt opslaan. Maar het gemeenschappelijke is dat de video's automatisch worden opgeslagen in de map Downloads. Zodra de download is voltooid, vindt u daar het M4A-bestand.


Is het veilig om YouTube-video's naar M4A te converteren?

Het is volkomen veilig om video's van YouTube naar M4A hier bij CoConvert te converteren.

We kunnen niet hetzelfde zeggen over andere online converters. Helaas zijn sommige converters echte bedreigingen. Ze zijn een phishing-nest waar het enige dat u downloadt geen video is, maar vreselijke malware.

Maar nogmaals, CoConvert is veilig. We testen onze site periodiek om de beveiligingsniveaus zo hoog mogelijk te houden, zodat u veilig bent bij het gebruik van onze tool.

Maak je geen zorgen bij het converteren van video's bij CoConvert. Wij garanderen u dat u bij ons veilig bent.


Converteer volledige YouTube-afspeellijsten naar M4A

Wij bieden u de snelste manier om video's naar M4A of een ander formaat te converteren. De methode converteert volledige afspeellijstvideo's in één keer in plaats van één video tegelijk.

Je hoeft alleen maar de link naar een YouTube-afspeellijst te kopiëren en te plakken in plaats van een enkele video om het te doen. En onze tool converteert alle video's tegelijkertijd. Op deze manier kunt u veel tijd besparen en uw downloads aanzienlijk versnellen!

Kies dus voor CoConvert boven andere converters. Wij zijn sneller!


Beschikbaar op al je apparaten

In dit smartphonetijdperk ondersteunen sommige converters geen mobiele telefoons. Anderen doen het tegenovergestelde en zijn alleen beschikbaar voor telefoons en tablets.

Dat gebeurt niet met ons platform. We verbieden niemand de toegang tot CoConvert, ongeacht welk apparaat je gebruikt.

Je kunt YouTube-video's converteren naar M4A met onze tool met behulp van Microsoft Windows-pc's, Apple iPhones, iPads, Macs, Android-telefoons, tablets, Amazon Kindle Fire en Chromebooks. Op dezelfde manier hebt u toegang tot ons platform via elke browser, inclusief Google Chrome, Opera, Microsoft Edge, Safari en Mozilla Firefox.


Beschikbaar op al je apparaten

Als u klaar bent met het converteren van alle gewenste video's van YouTube naar M4A, vergeet dan niet dat u CoConvert kunt gebruiken om inhoud van de meeste platforms op internet te converteren en te downloaden.

Als u inhoud moet downloaden van, laten we zeggen, Facebook, dan kunt u dat doen bij CoConvert. Je kunt met onze tool ook video's downloaden van Twitter, Instagram, Tik Tok, Daily Motion, Vimeo, Twitch en vele andere platforms!

We bieden een uitgebreide tool om inhoud van het hele internet te converteren en te downloaden. Zoek niet één specifieke downloader voor elk platform, maar één site om ze allemaal te downloaden. Dat wil zeggen, CoConvert.