Twitch Clip Downloader

Sett inn URL-en til videoen eller spillelisten du vil konvertere og laste ned.

Spilleliste Start / End
Bare 20 spillelisteelementer tillatt per nedlasting. Du kan starte flere nedlastinger fra 1 - 20, for eksempel hvis du vil laste ned større spillelister.

I denne tiden av internett og streaming har Twitch vist seg å være en av de beste underholdningskildene på nettet år etter år, spesielt for de som er interessert i live streaming av spill.

Enten for å streame opplæring, spill, turneringer, demoer eller hva som helst som er relatert til videospillverdenen, er Twitch den perfekte plattformen for deg. Det er tross alt den største live streamingtjenesten over hele verden med hundrevis av millioner brukere.

Vi vet at denne plattformen er viktig for spillere. Derfor gir vi deg her på CoConvert det perfekte verktøyet for å laste ned favorittvideoene dine fra Twitch: vår Twitch Clips-nedlasting.

Oppdag fordelene med verktøyet og hvordan plattformen vår fungerer nedenfor!


Hva er et Twitch-klipp?

Som du kanskje vet, er Twitch primært en plattform for live streaming. Imidlertid tilbyr den også videoer på forespørsel (VOD), som er videoer du kan streame når som helst. Alle live streams av Twitch blir VOD-er etter slutten, men de vert bare vert på nettstedet i opptil 60 dager hvis du er en premiumbruker. Når den perioden er over, forsvinner hele VOD for alltid fordi Twitch sletter den.

Til tross for det er det en måte å 'forevige' videoer på Twitch-servere, og det er å lage Twitch-klipp fra favorittstrømmene dine.

Et klipp er en VOD-type på Twitch opprettet fra live streams; det er kort sagt et utdrag eller segment fra en bestemt strøm som enhver bruker kan opprette. Klipp kan være fra 5 til 60 sekunder lange, og i motsetning til vanlige VOD-er, utløper de ikke. Når du har opprettet et klipp, vil det være på Twitch for alltid, med mindre du sletter det.

Så sammen med høydepunktene er klipp den beste måten å få de beste øyeblikkene i en hvilken som helst strøm til å vare evig. Og du kan laste dem ned med verktøyet vårt.


Hva er en online Twitch Clips Downloader?

Blant de mange funksjonene, er CoConvert også en online Twitch klipp nedlasting. Det vil si at det er et nettbasert verktøy for å laste ned klipp fra Twitch fra en nettleser uten å måtte installere noe nytt program på enheten.

Siden det fungerer på Internett, gjøres alle prosesser på skyen i stedet for datamaskinen eller mobilenheten din, noe som sikrer raske konverteringer og nedlastinger.

Online nedlastere som CoConvert presenterer mange fordeler, hovedsakelig nedlasting av topphastigheter og enkelhet. Men utover det, og i tilfelle Twitch, er den største fordelen de gir at de er den eneste måten å laste ned klipp fra Twitch, siden selve plattformen ikke tillater deg å gjøre det. Så hvis du vil laste ned Twitch-klipp, bruk verktøyet vårt på CoConvert.


Hvordan laste ned Twitch-klipp på CoConvert

Som med alt annet på CoConvert, er det enkelt og raskt å laste ned klipp fra Twitch med verktøyet vårt. Få ting i verden er faktisk enklere. Og ikke bekymre deg hvis du ikke har noen datakunnskaper, fordi du bare trenger å vite hvordan du kan klikke eller trykke og surfe på nettet.

For å laste ned Twitch-klipp ved å bruke Twitch-klippnedlastingsprogrammet vårt, følg bare de følgende trinnene:

  1. Se på Twitch URL-en til klippet / samlingen du vil laste ned.
  2. Kopier og lim den inn i boksen 'Sett inn URL her'.
  3. Velg kvaliteten du vil laste ned videoen på.
  4. Klikk på innstillinger. Sett deretter ut starten og slutten av Twitch-spillelisten (valgfritt).
  5. Klikk på Last ned.

Og i løpet av sekunder vil CoConvert behandle Twitch-klippet slik at du kan laste det ned nesten umiddelbart.

Som du kan se, er nedlastingsprosessen på nettstedet vårt enklere enn de fleste metoder. Vårt råd er å bruke plattformen vår til å laste ned Twitch-klipp på den enkleste måten.

Er det mulig å laste ned Twitch-samlinger?

På Twitch er det også mulig å gruppere videoer i en spilleliste for bedre organisering. Disse kalles samlinger innenfor plattformen.

Vi lar deg laste ned hele Twitch-samlingen av alle videoene samtidig på CoConvert. Den eneste forskjellen med å laste ned et enkelt klipp er at du må sette inn URL-en til en Twitch-samling i stedet for den til et Twitch-klipp. Og det beste er at prosessen er nesten like rask som når du laster ned ett klipp.

Hvis planen din er å laste ned mer enn ett klipp, kan du øke hastigheten på nedlastingen med denne CoConvert-funksjonen fordi vi lar deg laste ned samlinger med til og med 100 klipp. Og det er derfor verktøyet vårt er det raskeste på nettet.

I hvilken videokvalitet er det mulig å laste ned klippene?

Det avhenger helt av innholdets originale videokvalitet. Hvis klippet du vil laste ned ble lastet opp til Twitch i 480p-kvalitet, er det ikke mulig å laste det ned i høyere kvalitet. Men vær trygg på at hvis Twitch-klippet er på HD, kan du laste det ned på den videokvaliteten uten problemer.

Du kan laste ned Twitch-klipp på 360p, 480p, 720p, 1080p, 2K, 4K og til og med 4K hvis du ønsker det.

På hvilke enheter er CoConvert tilgjengelig?

Vi vil være direkte og fortelle deg at du sannsynligvis vil ha tilgang til CoConvert uavhengig av enheten du bruker hvis du har en internettforbindelse. Du kan laste ned Twitch-klipp med nesten hvilken som helst enhet ved hjelp av vår plattform.

Twitch Clip Downloader fungerer med Windows-PCer, Mac-datamaskiner, iOS-enheter, Android-telefoner og nettbrett og Amazon Kindle Fire-nettbrett. På samme måte kan du få tilgang til verktøyet vårt gjennom hvilken som helst nettleser, inkludert de mest populære som Opera, Safari, Microsoft Edge, Google Chrome og Mozilla Firefox.

Er det trygt å laste ned klipp fra Twitch?

Det avhenger helt av metoden du bruker. Noen måter kan sette enheten i fare. Du kan utsette mobilenheten eller datamaskinen din for skadelig programvare eller finne phishing-trusler ved å velge feil.

Det er ikke tilfelle med CoConvert. Plattformen vår er helt fri for virus og annen type cybertrussel, gitt vår vanlige testing. Derfor gir vi deg en pålitelig og sikker måte å laste ned favoritt Twitch-klipp og samlinger med noen få klikk på få sekunder.