YouTube til MP4 Converter

Sett inn URL-en til videoen eller spillelisten du vil konvertere og laste ned.

Spilleliste Start / End
Bare 20 spillelisteelementer tillatt per nedlasting. Du kan starte flere nedlastinger fra 1 - 20, for eksempel hvis du vil laste ned større spillelister.

YouTube er utvilsomt den største videohotelltjenesten i verden, med utallige timer med innhold å se på nettet. Og det er også den største sosiale medieplattformen globalt, med mer enn en milliard brukere over hele verden. Som et resultat har YouTube alt: musikk, filmer, TV-serier, komedie, spill, tutorials. Og innholdet vokser stadig. Dette gjør YouTube til et av de beste nettstedene for gratis underholdning. Den beste måten å nyte YouTube-videoer på er imidlertid ved å laste dem ned med verktøyet vårt for å se dem offline.

Vi inviterer deg til å fortsette å lese og finne ut hvordan du bruker YouTube til MP4-omformeren nedenfor for å laste ned videoer fra YouTube.


Hva er MP4-format?

Før du forteller deg hvordan du konverterer YouTube-videoer til MP4, kan det være nyttig for deg å vite hva MP4 er.

MPEG-4 del 14, kjent under filtypen MP4, er et digitalt format for lagring av lyd og video. Den kan også inneholde stillbilder og undertekster. MP4 ble utviklet av International Organization for Standardization og ble gitt ut i 2001, og det er et av de mest brukte videoformatene over hele verden. Dette formatet er også godt egnet for online streaming.

Men nøkkelen til suksessen er at det er et komprimert format. Det betyr at MP4-filene er mindre enn andre videoformater. Og dette påvirker ikke kvaliteten på innholdet merkbart. Dette gjør MP4 til det ideelle videoformatet for å lagre dusinvis av multimediafiler på enheten din uten å bekymre deg for lagringsplass.


Hva er en online YouTube til MP4 Converter?

Som navnet antyder, er en online YouTube til MP4-omformer et nettbasert verktøy for å konvertere videoer fra YouTube til MP4-filer for å laste dem ned etterpå.

Den viktigste sjarmen til disse elektroniske verktøyene som vår er at de ikke er installert på enheten din, men vert på Internett. Det betyr at alle konverteringsprosessene gjøres på Internett i stedet for enheten din. Med andre ord, du trenger ikke å installere et nytt program for å fullføre konverteringer og nedlastinger.

Det faktum at det er en skybasert plattform garanterer også raske konverteringer og nedlastinger. Og grunnen til å bruke CoConvert og andre er at online-omformere og nedlastere er den eneste måten å laste ned YouTube-videoer siden nettstedet ikke gir deg noen måte å gjøre det på.

I vårt tilfelle er CoConvert ikke bare rask, allsidig og brukervennlig. Det er også gratis nedlastningsvideoer uten grenser uten kostnad her.


Hvordan konvertere videoer fra YouTube til MP4-filer på CoConvert?

Å bruke plattformen vår til å konvertere YouTube-videoer til MP4 og laste dem ned som sådan, er noe alle kan gjøre. Prosessen er ikke bare enkel, men rask. Når konverteringen har startet, er den klar nesten på et øyeblikk.

Du trenger ikke kunnskap om videoredigering eller databehandling for å konvertere videoer til MP4. Bare følg trinnene nedenfor:

  1. Søk på YouTube URL-en til videoen eller spillelisten du vil konvertere til MP4.
  2. Kopier lenken til videoen eller spillelisten og lim den inn i boksen "Sett inn URL her" ovenfor.
  3. Velg MP4 som formatutgang. Og velg videokvaliteten du ønsker.
  4. Klikk på innstillinger og angi hvilke videoer av spillelisten du vil laste ned (valgfritt).
  5. Klikk på nedlastingsknappen.

Deretter vil YouTube-videoen din være klar for deg å lastes ned som en MP4-fil i løpet av sekunder.

Som du kan se, er det bare noen få klikk som er nødvendige for å konvertere videoer fra YouTube til MP4 på CoConvert. Prosessen er enkel og rask, så last ned så mange videoer du vil her.


Er det mulig å konvertere hele YouTube-spillelister til MP4?

Ja, du kan laste ned hele YouTube-spillelister til MP4 på CoConvert. Vi gir deg en kraftig nedlasting av YouTube-spilleliste som lar deg konvertere flere videoer samtidig til formatet du ønsker, inkludert MP4.

På denne måten kan du unngå bryet med å konvertere og laste ned en video på en gang, men du kan laste dem ned samtidig. Og dette kan også øke hastigheten på nedlastningene dine betydelig.

Prosessen er nøyaktig den samme som vist ovenfor. Imidlertid, i stedet for å bruke URL-en til en enkelt video, må du bare sette inn spilleliste-URL-en du vil konvertere. Slik kan du konvertere opptil 100 videoer fra YouTube samtidig.

Og ikke bekymre deg hvis det tar litt lengre tid enn å konvertere en enkelt video. Det forventes at det tar lengre tid å konvertere dusinvis av videoer enn en.


Hvor går videoene etter nedlasting?

Når nedlastingen er ferdig, bør du vanligvis finne de nedlastede videoene i nedlastingsmappen. Dette avhenger imidlertid helt av innstillingene til enheten din og nettleseren.

I noen tilfeller kan for eksempel enheten spørre deg hvor du skal lagre videoen før du starter nedlastingen. I slike tilfeller lagrer du videoen i mappen du ønsker.


I hvilke enheter er CoConvert tilgjengelig?

CoConvert er en plattform du kan få tilgang fra hvor som helst i verden. Vi er tilgjengelige over hele verden.

Du kan også bruke CoConvert på de fleste moderne enheter. For eksempel kan du konvertere YouTube-videoer her med Windows-PCer, Chromebooks, Mac-datamaskiner, iPhones, iPads, Android-telefoner, nettbrett og Amazon Kindle Fire. På samme måte kan du få tilgang til CoConvert gjennom Opera, Safari, Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox og mange flere.


Er online YouTube til MP4-omformere sikre?

Det var en tid hvor svaret ville være et klart nei. Tilbake på dagen var online nedlastere og omformere farlige. Å bruke dem betydde virus og skadelig programvare for enheten din og møter phishing-trusler.

Imidlertid er det ikke tilfelle nå med plattformer som CoConvert. Nettstedet vårt er en trygg sone for å konvertere og laste ned innhold uten bekymringer. Vi tester det regelmessig for å holde cybertrusler utenfor plattformen vår. På den måten vil du ikke finne noe problem når du laster ned. Vi oppfyller også Googles sikkerhetsstandarder for å gi deg konverteringsprosesser av topp kvalitet.

Konverter så mange videoer fra YouTube til MP4-filer du vil. Du har ikke noe å frykte her.