Twitch Clip Downloader

Introduceți adresa URL a videoclipului sau a listei de redare pe care doriți să o convertiți și să o descărcați.

Playlist Start / End
Sunt permise doar 20 de articole din lista de redare pentru fiecare descărcare. Puteți începe mai multe descărcări de la 1 la 20, de exemplu, dacă doriți să descărcați playlisturi mai mari.

În această eră a internetului și a streaming-ului, Twitch s-a dovedit a fi una dintre cele mai bune surse de divertisment de pe web an de an, în special pentru cei interesați de jocurile de streaming live.

Fie pentru a transmite tutoriale, gameplay-uri, turnee, demonstrații sau orice altceva legat de lumea jocurilor video, Twitch este platforma perfectă pentru dvs. Este cel mai mare serviciu de streaming live din lume, cu sute de milioane de utilizatori, la urma urmei.

Știm că această platformă este importantă pentru jucători. Prin urmare, vă oferim aici, la CoConvert, instrumentul perfect pentru a descărca videoclipurile dvs. preferate din Twitch: programul nostru de descărcare Twitch Clips.

Descoperiți mai jos avantajele instrumentului și modul în care funcționează platforma noastră!


Ce este un clip Twitch?

După cum știți, Twitch este în primul rând o platformă pentru streaming live. Cu toate acestea, oferă și videoclipuri la cerere (VOD), care sunt videoclipuri pe care le puteți transmite în orice moment. Toate fluxurile live Twitch devin VOD-uri după încheierea lor, dar sunt găzduite pe site-ul web până la 60 de zile numai dacă sunteți un utilizator premium. Odată ce perioada se termină, întregul VOD dispare pentru totdeauna, deoarece Twitch îl șterge.

În ciuda acestui fapt, există o modalitate de a „imortaliza” videoclipurile pe serverele Twitch și asta creează clipuri Twitch din fluxurile tale live preferate.

Un clip este un tip VOD pe Twitch creat din fluxuri live; este, pe scurt, un extras sau segment dintr-un anumit flux pe care orice utilizator îl poate crea. Clipurile pot avea o lungime de la 5 la 60 de secunde și, spre deosebire de VOD-urile obișnuite, nu expiră. Odată ce ați creat un clip, acesta va fi pe Twitch pentru totdeauna, cu excepția cazului în care îl ștergeți.

Deci, împreună cu cele mai importante momente, clipurile sunt cel mai bun mod de a face ca cele mai bune momente din orice flux să dureze pentru totdeauna. Și le puteți descărca cu instrumentul nostru.


Ce este un Twitch Clips Downloader online?

Printre numeroasele sale caracteristici, CoConvert este, de asemenea, un program de descărcare online de clipuri Twitch. Adică, este un instrument bazat pe web pentru a descărca clipuri de la Twitch dintr-un browser web fără a fi nevoie să instalați niciun program nou pe dispozitiv.

Deoarece funcționează pe Internet, toate procesele se fac pe cloud în loc de computer sau dispozitivul mobil, asigurând conversii și descărcări rapide.

Descărcătorii online precum CoConvert prezintă multe avantaje, în principal descărcarea vitezei maxime și simplitatea. Dar dincolo de asta, și în cazul Twitch, beneficiul major pe care îl oferă este că acestea sunt singura modalitate de a descărca clipuri de la Twitch, deoarece platforma în sine nu vă permite să faceți acest lucru. Deci, dacă doriți să descărcați clipuri Twitch, utilizați instrumentul nostru de la CoConvert.


Cum se descarcă clipuri Twitch de la CoConvert

La fel ca orice altceva de pe CoConvert, descărcarea clipurilor de la Twitch cu instrumentul nostru este simplă și rapidă. Puține lucruri în lume sunt mai ușoare, de fapt. Și nu vă faceți griji dacă nu aveți cunoștințe de calcul, deoarece trebuie doar să știți cum să faceți clic sau să atingeți și să navigați pe web.

Pentru a descărca clipuri Twitch folosind programul nostru de descărcare Twitch, trebuie doar să urmați pașii următori:

  1. Căutați pe Twitch adresa URL a clipului / colecției pe care doriți să o descărcați.
  2. Copiați-l și lipiți-l în caseta „Inserați URL aici” de mai sus.
  3. Alegeți calitatea pe care doriți să descărcați videoclipul.
  4. Faceți clic pe setări. Apoi, stabiliți începutul și sfârșitul listei de redare Twitch (opțional).
  5. Faceți clic pe descărcare.

Și în câteva secunde, CoConvert va procesa clipul Twitch, astfel încât să îl puteți descărca aproape instantaneu.

După cum puteți vedea, procesul de descărcare de pe site-ul nostru este mai simplu decât majoritatea metodelor. Sfatul nostru este să folosiți platforma noastră pentru a descărca clipuri Twitch în cel mai simplu mod posibil.

Este posibil să descărcați Twitch Collections?

Pe Twitch, este de asemenea posibil să grupați videoclipuri într-o listă de redare pentru o mai bună organizare. Acestea sunt numite colecții în cadrul platformei.

Vă permitem să descărcați întreaga colecție Twitch a tuturor videoclipurilor simultan la CoConvert. Singura diferență cu descărcarea unui singur clip este că trebuie să inserați adresa URL a unei colecții Twitch în loc de cea a unui clip Twitch. Și cel mai bun este că procesul este aproape la fel de rapid ca atunci când descărcați un clip.

Dacă planul dvs. este să descărcați mai multe clipuri, puteți accelera descărcările cu această caracteristică CoConvert, deoarece vă permitem să descărcați colecții de chiar 100 de clipuri. Și de aceea instrumentul nostru este cel mai rapid de pe web.

În ce calitate video este posibil să descărcați clipurile?

Acest lucru depinde în totalitate de calitatea video originală a conținutului. Dacă clipul pe care doriți să îl descărcați a fost încărcat în Twitch la calitate 480p, nu există nicio modalitate în care îl puteți descărca la calitate superioară. Dar fiți siguri că, dacă clipul Twitch este pe HD, îl puteți descărca fără nicio problemă pe acea calitate video.

Puteți descărca clipuri Twitch pe 360p, 480p, 720p, 1080p, 2K, 4K și chiar 4K, dacă doriți.

Pe ce dispozitive este disponibil CoConvert?

Vom fi direct și vă vom spune că cel mai probabil veți avea acces la CoConvert indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați dacă aveți o conexiune la Internet. Puteți descărca clipuri Twitch cu aproape orice dispozitiv folosind platforma noastră.

Descărcătorul nostru de clipuri Twitch funcționează cu PC-uri Windows, computere Mac, dispozitive iOS, telefoane și tablete Android și tablete Amazon Kindle Fire. La fel, puteți accesa instrumentul nostru prin orice browser web, inclusiv cele mai populare, cum ar fi Opera, Safari, Microsoft Edge, Google Chrome și Mozilla Firefox.

Este sigur să descărcați clipuri de la Twitch?

Depinde în totalitate de metoda pe care o utilizați. Unele moduri ar putea pune dispozitivul în pericol. Puteți expune dispozitivul mobil sau computerul la programe malware sau puteți găsi amenințări de phishing alegând unul greșit.

Nu este cazul cu CoConvert. Platforma noastră este complet lipsită de viruși și orice alt tip de amenințare cibernetică, având în vedere testele noastre regulate. Prin urmare, vă oferim un mod sigur și sigur de a descărca clipurile și colecțiile dvs. preferate Twitch cu câteva clicuri în câteva secunde.