Convertor YouTube în MP4

Introduceți adresa URL a videoclipului sau a listei de redare pe care doriți să o convertiți și să o descărcați.

Playlist Start / End
Sunt permise doar 20 de articole din lista de redare pentru fiecare descărcare. Puteți începe mai multe descărcări de la 1 la 20, de exemplu, dacă doriți să descărcați playlisturi mai mari.

YouTube este, fără îndoială, cel mai mare serviciu de găzduire video din lume, cu nenumărate ore de conținut de vizionat online. Și este, de asemenea, cea mai mare platformă de socializare la nivel global, cu peste un miliard de utilizatori în întreaga lume. Drept urmare, YouTube are de toate: muzică, filme, emisiuni TV, comedie, gameplay-uri, tutoriale. Și conținutul este în continuă creștere. Acest lucru face din YouTube unul dintre cele mai bune site-uri pentru divertisment gratuit. Cu toate acestea, cel mai bun mod de a vă bucura de videoclipurile YouTube este descărcându-le cu instrumentul nostru pentru a le viziona offline.

Vă invităm să continuați să citiți și să aflați cum să utilizați convertorul nostru YouTube în MP4 de mai jos pentru a descărca videoclipuri de pe YouTube.


Care este formatul MP4?

Înainte de a vă spune cum să convertiți videoclipurile YouTube în MP4, ar putea fi util să știți ce este MP4.

MPEG-4 Partea 14, cunoscută în mod obișnuit prin extensia de fișier MP4, este un format digital pentru stocarea audio și video. De asemenea, poate conține imagini statice și subtitrări. Dezvoltat de Organizația Internațională pentru Standardizare, MP4 a fost lansat în 2001 și este unul dintre cele mai utilizate formate video din întreaga lume. Acest format este, de asemenea, potrivit pentru streaming online.

Dar cheia succesului său este că este un format comprimat. Asta înseamnă că fișierele MP4 sunt mai mici decât alte formate video. Și acest lucru nu afectează în mod vizibil calitatea conținutului. Acest lucru face din MP4 formatul video ideal pentru a stoca zeci de fișiere multimedia pe dispozitiv, fără a vă face griji cu privire la spațiul de stocare.


Ce este un convertor online YouTube în MP4?

După cum sugerează și numele, un convertor online YouTube în MP4 este un instrument bazat pe web pentru a converti videoclipuri de pe YouTube în fișiere MP4 pentru a le descărca ulterior.

Principalul farmec al acestor instrumente online precum al nostru este că nu sunt instalate pe dispozitivul dvs., ci găzduite pe Internet. Asta înseamnă că toate procesele de conversie se fac pe Internet în locul dispozitivului dvs. Cu alte cuvinte, nu este nevoie să instalați un program nou pentru a finaliza conversiile și descărcările.

De asemenea, faptul că este o platformă bazată pe cloud garantează conversii și descărcări rapide. Iar motivul pentru a utiliza CoConvert și altele este că convertoarele și descărcătoarele online sunt singura modalitate de a descărca videoclipuri YouTube, deoarece site-ul web nu vă oferă nicio modalitate de a face acest lucru.

În cazul nostru, CoConvert nu este doar rapid, versatil și ușor de utilizat. De asemenea, aici puteți descărca gratuit videoclipuri fără limite, fără costuri.


Cum se convertesc videoclipuri de pe YouTube în fișiere MP4 la CoConvert?

Folosirea platformei noastre pentru a converti videoclipuri YouTube în MP4 și a le descărca ca atare este ceva ce poate face toată lumea. Procesul nu este doar simplu, ci rapid. Odată ce conversia a început, este gata practic într-o clipă.

Nu aveți nevoie de cunoștințe despre editare video sau calculatoare pentru a converti videoclipuri în MP4. Urmați pașii de mai jos:

  1. Căutați pe YouTube adresa URL a videoclipului sau a listei de redare pe care doriți să o convertiți în MP4.
  2. Copiați linkul către videoclip sau listă de redare și lipiți-l în caseta „Inserați URL aici” de mai sus.
  3. Alegeți MP4 ca ieșire format. Și selectați calitatea video preferată.
  4. Faceți clic pe setări și setați ce videoclipuri din lista de redare doriți să descărcați (opțional).
  5. Faceți clic pe butonul de descărcare.

După aceea, videoclipul dvs. YouTube va fi gata pentru descărcare ca fișier MP4 în câteva secunde.

După cum puteți vedea, sunt necesare doar câteva clicuri pentru a converti videoclipuri de pe YouTube în MP4 la CoConvert. Procesul este rapid și fără efort, așa că descărcați câte videoclipuri doriți aici.


Este posibil să convertiți playlisturi YouTube întregi în MP4?

Da, puteți descărca întregi liste de redare YouTube pe MP4 de la CoConvert. Vă oferim un puternic program de descărcare YouTube Playlist care vă permite să convertiți mai multe videoclipuri simultan în formatul preferat, inclusiv MP4.

În acest fel, puteți evita dificultățile de conversie și descărcare simultană a unui videoclip, dar le puteți descărca simultan. Și acest lucru vă poate accelera considerabil descărcările.

Procesul este exact același cu cel arătat mai sus. Cu toate acestea, în loc să utilizați adresa URL a unui singur videoclip, trebuie doar să introduceți adresa URL a listei de redare pe care doriți să o convertiți. Așa puteți converti până la 100 de videoclipuri de pe YouTube în același timp.

Și nu vă faceți griji dacă durează puțin mai mult decât conversia unui singur videoclip. Se așteaptă să dureze mai mult timp pentru a converti zeci de videoclipuri decât unul.


Unde se duc videoclipurile după descărcare?

Odată ce descărcarea este terminată, ar trebui să găsiți de obicei videoclipurile descărcate în folderul Descărcări. Cu toate acestea, acest lucru depinde în totalitate de setările dispozitivului și ale browserului web.

De exemplu, în unele cazuri, dispozitivul dvs. vă poate întreba unde să salvați videoclipul înainte de a începe descărcarea. În aceste cazuri, salvați videoclipul în dosarul preferat.


În Ce dispozitive este disponibil CoConvert?

CoConvert este o platformă la care puteți accesa de oriunde din lume. Suntem disponibili în toată lumea.

De asemenea, puteți utiliza CoConvert pe majoritatea dispozitivelor moderne. De exemplu, puteți converti videoclipuri YouTube aici cu PC-uri Windows, Chromebookuri, computere Mac, iPhone, iPad-uri, telefoane Android, tablete și Amazon Kindle Fire. La fel, puteți accesa CoConvert prin Opera, Safari, Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox și multe altele.


Sunt convertoarele online YouTube în MP4 sigure?

A fost o vreme în care răspunsul ar fi un clar nu. În trecut, descărcătorii și convertoarele online erau periculoși. Folosirea acestora a însemnat viruși și programe malware pentru dispozitivul dvs. și se confruntă cu amenințări de phishing.

Cu toate acestea, nu este cazul acum cu platforme precum CoConvert. Site-ul nostru este o zonă sigură pentru a converti și descărca conținut fără griji. Îl testăm regulat pentru a menține orice amenințare cibernetică în afara platformei noastre - În acest fel, nu veți găsi nicio problemă la descărcare. De asemenea, respectăm standardele de securitate Google pentru a vă oferi procese de conversie de calitate superioară.

Conversiați câte videoclipuri de pe YouTube în fișiere MP4 doriți. Nu ai de ce să te temi aici.