Prenesite in pretvorite videoposnetke in sezname predvajanja z Youtube in drugih

Vstavite URL videoposnetka ali seznama predvajanja, ki ga želite pretvoriti in prenesti.

Začetek / konec seznama predvajanja
Na prenos je dovoljenih samo 20 elementov seznama predvajanja. Začnete lahko več prenosov od 1 do 20, na primer, če želite prenesti večje sezname predvajanja.

Najboljši YouTube video downloader in pretvornik celotnega interneta!

YouTube.com je najbolj priljubljen video portal in tretje najbolj obiskano spletno mesto na svetu. Njegov uspeh je posledica priročnosti in enostavnosti uporabe, vendar ima omejitve glede brezplačnega prenosa videoposnetkov z YouTuba. Vseh videoposnetkov ni mogoče shraniti z običajnimi metodami.

CoConvert je spletno orodje, ki ponuja najhitrejše načine za brezplačen prenos videoposnetkov z YouTuba v spletu, tudi celotne sezname predvajanja! Zagotavljanje najboljše kakovosti shranjenih videoposnetkov. Preizkusite in videli boste, da je to najprimernejši in najpreprostejši prenosnik videoposnetkov YouTube, ki ste ga kdajkoli uporabljali!

CoConvert je odlično orodje, ki vam omogoča prenos in pretvorbo videoposnetkov in seznamov predvajanja z YouTuba in skoraj vseh priljubljenih spletnih mest z mediji - oglejte si seznam podprtih spletnih mest.

Svoje videoposnetke v YouTubu boste lahko pretvorili in prenesli v 4K ali 8K kot WEBM format ali do 1440p kot MP4.


Pretvorite svoje najljubše videoposnetke v YouTube v VELIKO različnih formatov!

Iščete načine, kako uživati v svoji najljubši glasbi brez povezave? Za prenos potrebujete le dva klika in ga brez stroškov prenesite s seboj kamor koli, s pretvorbo YouTuba v M4A, WAV, MP3, FLAC in še več!


Preprosto prenesite YouTubove sezname predvajanja

Če se želite naučiti, kako prenesti celoten seznam predvajanja v YouTubu, smo vas pokrili!

Kot preprosto, kot se sliši, CoConvert omogoča, da z enim samim klikom prenesete do 100 YouTube videoposnetkov iz spleta! - Ker so združeni v seznam predvajanja, lahko v istem postopku svoj seznam predvajanja YouTube tudi pretvorite v mp3.

Če želite to narediti, morate le kopirati URL svojega seznama predvajanja v polje URL, izbrati število videoposnetkov, ki jih želite paketno prenesti, in to je to!


CoConvert Mobile WebApp

Znebite se stresa, ker ne najdete spletnega mesta za prenos videoposnetkov, ki niso prijazni mobilnim napravam. Naš CoConvert Mobile WebApp je način za prenos YouTube videoposnetkov in seznama predvajanja enostavno in brezplačno!

Deluje natanko tako kot namizna različica, vendar je 100% optimiziran za mobilne naprave, brez omejitev, omejitev in brez potrebe po namestitvi. Prenesite in pretvorite videoposnetke YouTube iz svojega telefona zdaj!


Prenesite videoposnetke s Facebooka in Instagrama s programom CoConvert

Imate težave s prenosom videoposnetkov s Facebooka ali Instagrama? Nepotrebno plačevanje? To je vsekakor preteklost.

S CoConvert so vaše težave rešene! Ne samo, da lahko v nekaj sekundah prenesete videoposnetke s Facebooka v visoki ločljivosti, lahko pa tudi prenesete Facebook Livestreams, ko so končani.


V katere formate lahko pretvorim svoje videoposnetke?

Videoposnetke iz YouTuba in praktično kjer koli v internetu lahko pretvorite v naslednje formate: MP3 (zvok), M4A (zvok), WEBM (zvok), AAC (zvok), FLAC (zvok), OPUS (zvok), OGG ( Zvok), WAV (zvok), MP4 (360p video), MP4 (480p video), MP4 (720p video), MP4 (1080p video), MP4 (1440p video), WEBM (4K video), WEBM (8K video).


Ali je varno s te strani prenesti videoposnetke v YouTubu ali jih pretvoriti v MP3?

Spletna mesta YouTube za prenašanje in pretvornike imajo pogosto slab sloves, ker jih sčasoma mučijo tudi lažne predstavljanja in grožnje zlonamerne programske opreme, tudi od tretjih oseb! Ampak to ni naš primer.

To je dejansko spletno mesto, ki smo ga redno preizkušali in je nemoteno, hitro, varno, zanesljivo in učinkovito zagotavljalo visokokakovostne datoteke MP4, WEBM, MP3 in M4A, brez nevarnosti okužb z virusi in vohunsko programsko opremo.


Ali CoConvert shrani prenesene videoposnetke ali jih obdrži?

CoConvert ne shranjuje nobenih videoposnetkov, ki so jih prenesli naši uporabniki. Vsi videoposnetki so shranjeni na ustreznih strežnikih posamezne strani. CoConvert je popolnoma anonimno spletno mesto.