Twitch Clip Downloader

Vstavite URL videoposnetka ali seznama predvajanja, ki ga želite pretvoriti in prenesti.

Začetek / konec seznama predvajanja
Na prenos je dovoljenih samo 20 elementov seznama predvajanja. Začnete lahko več prenosov od 1 do 20, na primer, če želite prenesti večje sezname predvajanja.

V tej dobi interneta in pretakanja se je Twitch iz leta v leto izkazal za enega najboljših virov zabave na spletu, zlasti za tiste, ki jih zanima igranje iger v živo.

Twitch je popolna platforma za vas, bodisi za pretakanje vadnic, igranja, turnirjev, predstavitev ali kar koli drugega, kar je povezano s svetom video iger. Navsezadnje je to največja storitev pretakanja v živo s stotimi milijoni uporabnikov.

Vemo, da je ta platforma pomembna za igralce iger. Zato vam tukaj pri CoConvert ponujamo popolno orodje za prenos vaših najljubših videoposnetkov iz Twitcha: našega prenosnika Twitch Clips.

Spodaj odkrijte prednosti orodja in kako deluje naša platforma!


Kaj je posnetek Twitch?

Kot morda že veste, je Twitch predvsem platforma za pretakanje v živo. Ponuja pa tudi videoposnetke na zahtevo (VOD), ki so videoposnetki, ki jih lahko kadar koli predvajate. Vsa pretočna predvajanja v živo postanejo VOD po koncu, vendar jih na spletnem mestu gostijo le 60 dni, če ste vrhunski uporabnik. Ko se to obdobje konča, celoten VOD za vedno izgine, ker ga Twitch izbriše.

Kljub temu obstaja način, da "ovekovečite" videoposnetke na strežnikih Twitch, in sicer ustvarjanje posnetkov Twitcha iz vaših najljubših pretočnih predvajanj v živo.

Posnetek je vrsta VOD na Twitchu, ustvarjena iz pretočnih predvajanj v živo; gre na kratko za odlomek ali segment iz določenega toka, ki ga lahko ustvari kateri koli uporabnik. Posnetki so lahko dolgi od 5 do 60 sekund in za razliko od običajnih VOD-ov ne potečejo. Ko ustvarite posnetek, bo za vedno na Twitchu, razen če ga izbrišete.

Tako so posnetki skupaj z vrhuncem najboljši način, da najboljši trenutki katerega koli pretoka trajajo večno. In jih lahko prenesete z našim orodjem.


Kaj je spletni prenosnik Twitch Clips?

Med številnimi funkcijami je CoConvert tudi spletni prenosnik posnetkov Twitch. To pomeni, da gre za spletno orodje za prenos posnetkov iz Twitcha iz spletnega brskalnika, ne da bi morali v vašo napravo namestiti nov program.

Ker deluje v internetu, se vsi procesi izvajajo v oblaku namesto v računalniku ali mobilni napravi, kar zagotavlja hitre pretvorbe in prenose.

Spletni prenosniki, kot je CoConvert, ponujajo številne prednosti, predvsem prenos največjih hitrosti in preprostost. Toda poleg tega in v primeru Twitcha je glavna prednost, ki jo nudijo, ta, da so edini način za prenos posnetkov s Twitcha, saj vam sama platforma tega ne omogoča. Torej, če želite prenesti posnetke Twitch, uporabite naše orodje pri CoConvert.


Kako prenesti posnetke Twitch na CoConvert

Kot pri vsem drugem na CoConvert je tudi nalaganje posnetkov z Twitcha z našim orodjem enostavno in hitro. Pravzaprav je nekaj stvari na svetu lažje. Ne skrbite, če nimate računalniškega znanja, saj morate le vedeti, kako lahko kliknete ali tapnete in brskate po spletu.

Če želite prenesti posnetke Twitch z našim prenosnikom posnetkov Twitch, sledite naslednjim korakom:

  1. Poglejte na Twitch URL posnetka / zbirke, ki jo želite prenesti.
  2. Kopirajte in prilepite v zgornje polje »Vstavi URL tukaj«.
  3. Izberite kakovost, za katero želite prenesti video.
  4. Kliknite nastavitve. Nato določite začetek in konec seznama predvajanja Twitch (neobvezno).
  5. Kliknite prenos.

In v nekaj sekundah bo CoConvert obdelal posnetek Twitch, tako da ga boste lahko skoraj takoj prenesli.

Kot lahko vidite, je postopek nalaganja z našega spletnega mesta bolj preprost kot večina metod. Naš nasvet je, da z našo platformo na najlažji način prenesete posnetke Twitch.

Ali je mogoče prenesti zbirke Twitch?

Na Twitchu je mogoče tudi video posnetke združiti na seznam predvajanja za boljšo organizacijo. V platformi se imenujejo zbirke.

Omogočamo vam prenos celotnih zbirk Twitch vseh videoposnetkov hkrati na CoConvert. Edina razlika pri prenosu posnetka je, da morate namesto URL-ja posnetka Twitch vstaviti URL zbirke Twitch. In najboljše je, da je postopek skoraj tako hiter kot pri prenosu enega posnetka.

Če je vaš načrt prenos več posnetkov, lahko pospešite prenose s to funkcijo CoConvert, ker vam omogočamo prenos zbirk celo 100 posnetkov. In zato je naše orodje najhitrejše na spletu.

V kakšni kakovosti videa je mogoče prenesti posnetke?

To je v celoti odvisno od izvirne kakovosti video vsebine. Če je bil posnetek, ki ga želite prenesti, naložen v Twitch v kakovosti 480p, ga nikakor ne morete prenesti v višji kakovosti. Vendar bodite prepričani, da če je posnetek Twitch v visoki ločljivosti, ga lahko brez težav prenesete v tej kakovosti videa.

Posnetke Twitch lahko prenesete na 360p, 480p, 720p, 1080p, 2K, 4K in celo 4K, če želite.

Na katerih napravah je na voljo CoConvert?

Neposredno vam bomo povedali, da boste najverjetneje imeli dostop do CoConvert ne glede na napravo, ki jo uporabljate, če imate internetno povezavo. Posnetke Twitch lahko prenesete s skoraj katere koli naprave, ki uporablja našo platformo.

Naš Twitch Clip Downloader deluje z osebnimi računalniki z operacijskim sistemom Windows, računalniki Mac, napravami iOS, telefoni in tabličnimi računalniki Android in tabličnimi računalniki Amazon Kindle Fire. Do našega orodja lahko dostopate tudi prek katerega koli spletnega brskalnika, vključno z najbolj priljubljenimi, kot so Opera, Safari, Microsoft Edge, Google Chrome in Mozilla Firefox.

Ali je varno prenašati posnetke iz Twitcha?

V celoti je odvisno od metode, ki jo uporabljate. Nekaj načinov lahko ogrozi vašo napravo. Svojo mobilno napravo ali računalnik lahko izpostavite zlonamerni programski opremi ali najdete grožnje z lažnim predstavljanjem, če izberete napačno.

To ne velja za CoConvert. Naša platforma je glede na naše redno testiranje popolnoma brez virusov in kakršnih koli drugih vrst kibernetskih groženj. Zato vam ponujamo zanesljiv in varen način za prenos vaših najljubših posnetkov in zbirk Twitch z nekaj kliki v nekaj sekundah.