4K Video Downloader & Converter

Vstavite URL videoposnetka ali seznama predvajanja, ki ga želite pretvoriti in prenesti.

Začetek / konec seznama predvajanja
Na prenos je dovoljenih samo 20 elementov seznama predvajanja. Začnete lahko več prenosov od 1 do 20, na primer, če želite prenesti večje sezname predvajanja.

Prenos videoposnetkov s štirikrat višjo ločljivostjo od Full HD (1080p) je najslajše sanje mnogih. Toda čas je, da nehamo sanjati in uresničimo fantazijo tukaj pri CoConvert z našim orodjem 4K Video Downloader!

Zdaj lahko brez težav prenesete vse želene videoposnetke z neštetih spletnih mest v kakovosti videoposnetkov do 4K. Tu lahko brezplačno dostopate do enega najobsežnejših prenosnikov, ki jih najdete na spletu.

Spodaj preberite več o ločljivosti 4k, naši platformi in kako prenesti videoposnetke v ločljivosti 4K.


Ali se ločljivost 4K splača?

Videoposnetki 4K so ponavadi velike datoteke. Tudi samo 1-minutni video v ločljivosti 4K je enak 375 Mb datoteki. Posledično se marsikdo sprašuje, ali se tako visoka kakovost resnično splača. In odgovor je pritrdilen.

Ločljivost 4K, komercialno znana kot Ultra HD, se sklicuje na ločljivost zaslona približno 4000 slikovnih pik. Ta kakovost videa (3840 x 2160 slikovnih pik) je štirikrat večja od ločljivosti slikovnih pik od kakovosti Full HD (1920 x 1080 slikovnih pik). Kar zadeva ločljivost črt, je dvakrat (2160p) od ločljivosti 1080p. Skratka, 4K je kakovost videa štirikrat višja od ločljivosti FULL HD (1080p). Od tod tudi njegovo ime.

Razlika med 4K in 1080p video posnetki je skoraj enaka med ločljivostmi SD in HD. To pomeni, da je razlika velika. Vse je videti precej bolj realistično, svetlejše, živo. Skoraj se vam zdi, da so stvari na zaslonu dejansko tam pred vašim obrazom.

Zato verjamemo, da se 4K res splača. Če imate naprave, ki lahko predvajajo videoposnetke v tej ločljivosti, jih morate kar najbolje izkoristiti. In to lahko začnete s prenosom videoposnetkov v tej kakovosti videoposnetka tukaj na CoConvert.


Zakaj prenesti videoposnetke v 4K s CoConvert?

Obstaja veliko razlogov za prenos videoposnetkov z interneta z uporabo prenosnikov, kot je naš. Vsi razlogi so povezani z dejstvom, da predvajanje videoposnetkov brez povezave neposredno s trdega diska vaše naprave ni nič boljše. Ne glede na to, kako enostavne so vsebine za pretakanje, je gledanje stvari brez povezave najboljše.

Poglejmo, zakaj:

In to so razlogi za prenos videoposnetkov 4K s katerega koli spletnega mesta s pomočjo platform, kot je naša.


Kako prenesti 4K videoposnetke s programom CoConvert

Tu lahko brez težav brezplačno prenesete videoposnetke v ločljivosti 4K.

Postopek je povsem preprost. Kot rezultat, za uporabo našega orodja za nalaganje ne potrebujete tehničnega znanja pri računalništvu. To je zahvaljujoč uporabniku prijaznemu vmesniku platforme, ki je zasnovan tako, da je enostaven za uporabo za vse. Videoposnetek bo pripravljen za skoraj takojšen prenos, saj je CoConvert eden najhitrejših prenosnikov.

Če želite prenesti 4K videoposnetke s CoConvert, sledite tem korakom:

  1. Poiščite URL videoposnetka ali seznama predvajanja, ki ga želite prenesti.
  2. Kopirajte in prilepite URL v polje »Vstavi URL sem«, ki ga vidite zgoraj.
  3. Kot izhodni format izberite WEBM - 4K.
  4. Kliknite NASTAVITVE in nastavite začetek in konec seznama predvajanja (neobvezno).
  5. Kliknite gumb PRENESI.

In to je vse, kar morate storiti. Po tem boste po nekaj sekundah lahko prenesli video 4K.

Kot lahko vidite, je prenos videoposnetkov 4K z našo platformo enostaven. To lahko storite v trenutku z le nekaj kliki.

Upoštevajte pa, da če vsebina, ki jo želite prenesti, ni prvotno v ločljivosti Ultra HD, ni smiselno, da jo prenesete v 4K. Takšna stvar ne bo izboljšala kakovosti videoposnetka.


S katerih spletnih mest je mogoče prenesti videoposnetke s programom CoConvert?

CoConvert je celovito orodje za prenos v smislu, ki vam omogoča prenos vsebin v 9 različnih formatih in različnih ločljivostih videoposnetkov (od 360p do 8K ločljivosti). In ne samo to, ampak vam bo omogočil prenos videoposnetkov z najbolj priljubljenih spletnih mest in še več.

CoCoconvert lahko uporabite za prenos videoposnetkov s stotih spletnih mest. YouTube, Instagram, Viki, Facebook, Twitter, Vimeo, Dailymotion, Pinterest, Reddit ... In seznam se lahko nadaljuje. Če je videoposnetek v ločljivosti 4K, ga lahko prenesete v tej kakovosti.


Na katerih napravah je na voljo CoConvert?

CoConvert je na voljo za večino sodobnih naprav, kot so naprave Apple, naprave Android, osebni računalniki z operacijskim sistemom Windows in tablice Amazon Kindle Fire. Če ste lastnik enega od teh, ga lahko uporabite brez težav. Do CoConvert lahko dostopate tudi prek skoraj katerega koli spletnega brskalnika, vključno z Opera, Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox in Safari.


Ali je varno uporabljati 4K Video Downloaderje?

Od nekdaj imajo downloaderji nekatere na slabem glasu. To je zato, ker nekatera orodja resnično ogrožajo vašo napravo. Na primer, vaša naprava lahko z njihovo uporabo pridobi viruse ali zlonamerno programsko opremo. Ali pa na spletnem mestu najdete grožnje z lažnim predstavljanjem. Ampak to ne velja za CoConvert.

CoConvert je varno mesto za prenos videoposnetkov v 4K. Spletno mesto redno testiramo, da ne bi prihajalo do kibernetske grožnje zunaj platforme, in izpolnjujemo Googlove varnostne standarde. Zato se pri nas nimaš česa bati.

Na CoConvert prenesite vse 4K videoposnetke, ki jih želite. Nič se ne bo zgodilo vam ali vaši napravi.