Pretvornik Youtube v M4A

Vstavite URL videoposnetka ali seznama predvajanja, ki ga želite pretvoriti in prenesti.

Začetek / konec seznama predvajanja
Na prenos je dovoljenih samo 20 elementov seznama predvajanja. Začnete lahko več prenosov od 1 do 20, na primer, če želite prenesti večje sezname predvajanja.

CoConvert je eden najbolj vsestranskih spletnih pretvornikov na spletu. Z našo platformo lahko z nekaj kliki in v nekaj sekundah videoposnetke iz YouTuba pretvorite v številne formate.

Če želite videoposnetke prenesti v omenjeno obliko, vam ponujamo najlažji način za dosego tega cilja. Začnite uporabljati CoConvert za pretvorbo videoposnetkov iz YouTuba v M4A pri CoConvert zdaj. Ugotovili boste, da je naše orodje eden najboljših načinov za pretvorbo in prenos vsebin z YouTuba. Nikoli ni bilo tako enostavno dobiti videoposnetkov iz YouTuba kot zdaj!


Kaj je format M4A?

Format M4A je naslednik formata MP3. Apple ga je razvil kot takega. Natančneje, oblika zvočne datoteke MPEG-4 (zaradi razširitve datoteke znana kot M4A) je zvočna oblika, ki svojo vsebino kodira s kodekom AAC (Advanced Audio Coding) ali ALAC (Apple Lossless Audio Codec). Prva je namenjena stisnjenemu zvoku, druga pa za surove zvočne podatke.

Če se sprašujete, ali sta M4A in MP4 enaka, tehnično nista. Čeprav sta oba MPEG-4, je vsebina MP4 večpredstavnostna, datoteke M4A pa so samo zvočne datoteke.

In ne upajte si verjeti, da je ta oblika neznana ali kaj podobnega. Pravzaprav je M4A zelo znan. iTunes ga uporablja, predvajate pa ga lahko skoraj v kateri koli sodobni napravi, ki si jo predstavljate.


Je M4A boljši od MP3?

M4A kaže nekaj prednosti pred MP3. To je zelo logično, ker je M4A naslednik formata MP3 in zato predstavlja tehnološke izboljšave.

Najprej M4A ponuja več možnosti kot MP3. Datoteke M4A lahko na primer šifrirate. Podpira tudi stiskanje brez izgub.

Toda najbolj presenetljive izboljšave so povezane s kakovostjo zvoka. Datoteke M4A se slišijo bolje kot datoteke MP3, tudi če imajo enako bitno hitrost. Datoteke M4A imajo tudi manjše velikosti kot MP3.

MP3 je standardni zvočni format, vendar le zaradi udobja in tradicije. Resnica je, da je M4A na splošno boljši. Torej, če boste pretvorili videoposnetek v YouTubu, izberite M4A.


Kako pretvoriti videoposnetke iz YouTuba v M4A

Ne lažemo, ko vam rečemo, da ni nič bolj enostavno kot pretvorba videoposnetkov YouTube v M4A tukaj pri CoConvert. Naše spletno orodje šteje z intuitivnim vmesnikom, ki ga lahko vsi uporabljajo brez težav.

Ne morete nehati skrbeti za prenos aplikacij za pretvorbo videoposnetkov. Tudi za uporabo CoConvert ne potrebujete znanja o računalništvu ali urejanju videoposnetkov. Vse vam želimo poenostaviti, zato smo v skladu s tem razvili orodje.

Če želite YouTube video posnetke pretvoriti v M4A, morate:

  1. Poiščite povezavo do videoposnetka ali seznama predvajanja, ki ga želite prenesti.
  2. Kopirajte in prilepite v zgornje polje »Vstavi URL tukaj«.
  3. Kot izhod za format nastavite M4A.
  4. Kliknite nastavitve in določite začetek in konec seznamov predvajanja (neobvezno).
  5. Kliknite gumb za prenos.

In v nekaj sekundah bo CoConvert videoposnetke pretvoril, tako da jih boste lahko takoj prenesli.

Vidiš? Malo stvari je bolj obvladljivih kot uporaba naše platforme. Vse, kar morate storiti za pretvorbo videoposnetkov v M4A, je nekajkrat klikniti in videoposnetki bodo pripravljeni na hiter prenos.

Zato izberite CoConvert pred drugimi spletnimi pretvorniki. Dajemo vam hitrost in preprostost.


Kje so shranjene prenesene datoteke?

To je odvisno od konfiguracije vaše naprave. Ko nekaj prenesete, vas naprava lahko vpraša, v katero mapo ga želite shraniti. Običajno pa je, da se videoposnetki samodejno shranijo v mapo Prenosi. Ko se prenos konča, boste tam našli datoteko M4A.


Ali je varno pretvoriti YouTube videoposnetke v M4A?

Popolnoma varno je pretvoriti videoposnetke iz YouTuba v M4A tukaj pri CoConvert.

Za druge spletne pretvornike ne moremo reči enako. Na žalost so nekateri pretvorniki resnične grožnje. So lažno gnezdo, kjer edino, kar boste prenesli, ni video, ampak strašna zlonamerna programska oprema.

Ampak še enkrat, CoConvert je na varnem. Redno testiramo naše spletno mesto, da ohranjamo čim višjo raven varnosti, da smo varni pri uporabi našega orodja.

Ne skrbite pri pretvorbi videoposnetkov v CoConvert. Zagotavljamo vam, da ste pri nas na varnem.


Pretvorite celotne sezname predvajanja v YouTube v M4A

Ponujamo vam najhitrejši način za pretvorbo videoposnetkov v M4A ali katero koli drugo obliko. Metoda pretvori celotne videoposnetke s seznamov predvajanja naenkrat, namesto v en video naenkrat.

Če želite to narediti, morate kopirati in prilepiti povezavo na seznam predvajanja v YouTubu. In naše orodje bo pretvorilo vse videoposnetke hkrati. Na ta način lahko prihranite veliko časa in veliko pospešite prenose!

Torej izberite CoConvert pred drugimi pretvorniki. Hitrejši smo!


Na voljo v vseh vaših napravah

V tej dobi pametnih telefonov nekateri pretvorniki ne podpirajo mobilnih telefonov. Drugi delajo nasprotno in so na voljo samo za telefone in tablične računalnike.

To se pri naši platformi ne zgodi. Nikomur ne prepovedujemo dostopa do CoConvert, ne glede na to, katero napravo uporabljate.

YouTubove videoposnetke lahko pretvorite v M4A z našim orodjem z osebnimi računalniki Microsoft Windows, Apple iPhone, iPad, Mac, Android telefoni, tablični računalniki, Amazon Kindle Fire in Chromebooki. Na enak način lahko do naše platforme dostopate prek katerega koli brskalnika, vključno z Google Chrome, Opera, Microsoft Edge, Safari in Mozilla Firefox.


Na voljo v vseh vaših napravah

Ko končate s pretvorbo vseh želenih videoposnetkov iz Youtubea v M4A, ne pozabite, da lahko s programom CoConvert pretvorite in prenesete vsebino z večine spletnih platform.

Če morate vsebino prenesti s, recimo, Facebooka, lahko to storite na CoConvert. Z našim orodjem lahko tudi prenesete videoposnetke s Twitterja, Instagrama, Tik Tok, Daily Motion, Vimeo, Twitch in številnih drugih platform!

Ponujamo obsežno orodje za pretvorbo in prenos vsebin z vsega interneta. Za vsako platformo ne poiščite enega posebnega prenašalca, temveč eno spletno mesto, ki jih bo vse preneslo. Se pravi, CoConvert.