Pretvornik YouTube v MP4

Vstavite URL videoposnetka ali seznama predvajanja, ki ga želite pretvoriti in prenesti.

Začetek / konec seznama predvajanja
Na prenos je dovoljenih samo 20 elementov seznama predvajanja. Začnete lahko več prenosov od 1 do 20, na primer, če želite prenesti večje sezname predvajanja.

YouTube je nedvomno največja storitev gostovanja videoposnetkov na svetu z nešteto urami vsebine za spletno gledanje. Je tudi največja platforma za družabna omrežja na svetu, saj ima več kot milijardo uporabnikov po vsem svetu. Kot rezultat, ima YouTube vse: glasbo, filme, televizijske oddaje, komedije, igranja, vadnice. In vsebina je vedno večja. Zaradi tega je YouTube eno najboljših spletnih mest za brezplačno zabavo. Najboljši način za uživanje v videoposnetkih v YouTubu pa je, če jih prenesete z našim orodjem za ogled brez povezave.

Vabimo vas, da nadaljujete z branjem in izveste, kako spodnji pretvornik YouTube v MP4 uporabite za prenos videoposnetkov iz YouTuba.


Kaj je format MP4?

Preden vam povemo, kako pretvoriti YouTube videoposnetke v MP4, bi bilo koristno, da veste, kaj je MP4.

MPEG-4, 14. del, splošno znan po priponi datoteke MP4, je digitalna oblika za shranjevanje zvoka in videa. Vsebuje lahko tudi slike in podnapise. MP4, ki ga je razvila Mednarodna organizacija za standardizacijo, je bil izdan leta 2001 in je eden izmed najbolj uporabljenih video formatov po vsem svetu. Ta oblika je tudi zelo primerna za spletno pretakanje.

Toda ključ do njegovega uspeha je, da gre za stisnjen format. To pomeni, da so datoteke MP4 manjše od drugih video formatov. In to na kakovost vsebine ne vpliva opazno. Zaradi tega je MP4 idealen video format za shranjevanje ducatov večpredstavnostnih datotek v napravi, ne da bi vam bilo treba skrbeti za prostor za shranjevanje.


Kaj je spletni pretvornik YouTube v MP4?

Kot že ime pove, je spletni pretvornik YouTube v MP4 spletno orodje za pretvorbo videoposnetkov iz YouTuba v datoteke MP4, da jih nato prenesete.

Glavni čar teh spletnih orodij, kot je naše, je, da niso nameščena v vaši napravi, ampak jih gostijo na internetu. To pomeni, da se vsi postopki pretvorbe izvajajo v internetu namesto v vaši napravi. Z drugimi besedami, za dokončanje pretvorb in prenosov vam ni treba namestiti novega programa.

Tudi dejstvo, da gre za platformo v oblaku, zagotavlja hitre pretvorbe in prenose. Razlog za uporabo CoConvert in drugih je ta, da so spletni pretvorniki in prenosniki edini način za prenos YouTube videoposnetkov, saj vam spletno mesto ne omogoča nobenega načina.

V našem primeru CoConvert ni le hiter, vsestranski in uporabniku prijazen. Tukaj lahko brezplačno prenesete tudi videoposnetke brez omejitev in brezplačno.


Kako pretvoriti videoposnetke iz YouTuba v datoteke MP4 pri CoConvert?

Uporaba naše platforme za pretvorbo videoposnetkov YouTube v MP4 in njihovo nalaganje kot takih je nekaj, kar lahko stori vsak. Postopek ni le enostaven, ampak hiter. Ko se pretvorba začne, je praktično pripravljena v trenutku.

Za pretvorbo videoposnetkov v MP4 ne potrebujete znanja o urejanju ali računalništvu videoposnetkov. Samo sledite spodnjim korakom:

  1. V YouTubu poiščite URL videoposnetka ali seznama predvajanja, ki ga želite pretvoriti v MP4.
  2. Kopirajte povezavo do videoposnetka ali seznama predvajanja in jo prilepite v zgornje polje »Vstavi URL tukaj«.
  3. Kot izhodni format izberite MP4. In izberite želeno kakovost videa.
  4. Kliknite nastavitve in nastavite, katere videoposnetke s seznama predvajanja želite prenesti (neobvezno).
  5. Kliknite gumb za prenos.

Po tem bo vaš videoposnetek v YouTubu pripravljen za prenos v obliki MP4 v nekaj sekundah.

Kot lahko vidite, je za pretvorbo videoposnetkov iz YouTuba v MP4 pri CoConvert potrebno le nekaj klikov. Postopek je enostaven in hiter, zato prenesite toliko videoposnetkov, kot želite.


Ali je mogoče celotne sezname predvajanja YouTube pretvoriti v MP4?

Da, na CoConvert lahko v MP4 prenesete celotne sezname predvajanja v YouTubu. Ponujamo vam zmogljiv prenosnik YouTube Playlist, ki vam omogoča pretvorbo več videoposnetkov hkrati v želeno obliko, vključno z MP4.

Tako se lahko izognete težavam s pretvorbo in prenosom enega videoposnetka hkrati, lahko pa jih prenesete vse hkrati. In to lahko tudi znatno pospeši vaše prenose.

Postopek je popolnoma enak zgornjemu. Namesto da uporabite URL posameznega videoposnetka, morate samo vstaviti URL seznama predvajanja, ki ga želite pretvoriti. Tako lahko hkrati pretvorite do 100 videoposnetkov iz YouTuba.

In ne skrbite, če traja malo dlje kot pretvorba enega videoposnetka. Pričakuje se, da traja dlje, da pretvorite na desetine videoposnetkov kot enega.


Kam gredo videoposnetki po prenosu?

Ko je prenos končan, običajno prenesene videoposnetke poiščite v mapi Prenosi. Vendar je to v celoti odvisno od nastavitev vaše naprave in spletnega brskalnika.

Na primer, v nekaterih primerih vas lahko naprava pred začetkom prenosa vpraša, kam shraniti video. V teh primerih shranite video v želeno mapo.


V katerih napravah je na voljo CoConvert?

CoConvert je platforma, do katere lahko dostopate od koder koli na svetu. Na voljo smo po vsem svetu.

CoConvert lahko uporabljate tudi na večini sodobnih naprav. Tu lahko na primer YouTube videoposnetke pretvorite z osebnimi računalniki z operacijskim sistemom Windows, Chromebooki, računalniki Mac, iPhones, iPad, telefoni Android, tabličnimi računalniki in Amazon Kindle Fire. Do CoConvert lahko dostopate tudi prek Opera, Safari, Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox in mnogih drugih.


Ali so spletni pretvorniki YouTube v MP4 varni?

Včasih je bil odgovor jasen ne. Takrat so bili spletni prenosniki in pretvorniki nevarni. Njihova uporaba je pomenila viruse in zlonamerno programsko opremo za vašo napravo ter se soočila z lažnimi predstavljanji.

Vendar to zdaj ne velja za platforme, kot je CoConvert. Naše spletno mesto je varno območje za pretvorbo in prenos vsebin brez skrbi. Redno ga preizkušamo, da preprečimo kakršno koli kibernetsko grožnjo zunaj naše platforme. Tako pri nalaganju ne boste našli težav. Prav tako izpolnjujemo Googlove varnostne standarde, da vam zagotovimo vrhunske postopke pretvorbe.

Pretvorite poljubno število videoposnetkov iz YouTuba v datoteke MP4. Tu se nimaš česa bati.