Pretvornik YouTube v WAV

Vstavite URL videoposnetka ali seznama predvajanja, ki ga želite pretvoriti in prenesti.

Začetek / konec seznama predvajanja
Na prenos je dovoljenih samo 20 elementov seznama predvajanja. Začnete lahko več prenosov od 1 do 20, na primer, če želite prenesti večje sezname predvajanja.

Kateri je vaš najljubši glasbeni žanr? Ne glede na to, ali gre za rock, pop, elektronsko glasbo ali klasično glasbo, je YouTube eden najboljših načinov poslušanja svojih najljubših pesmi in odkrivanja novih. Še bolje pa je, da izbrane izvajalce poslušate brez povezave z najboljšo možno kakovostjo, ki jo zagotavlja samo oblika WAV. Toda kako lahko to storite?

Ker ima YouTube praktično neskončno vsebino, je optimalna metoda za ustvarjanje osebnega seznama predvajanja glasbe pretvorba glasbenih videoposnetkov v format WAV in njihovo nalaganje. To lahko storite tukaj pri Coconvert z našim spletnim brezplačnim pretvornikom, enim najboljših v vsem spletu.

Nadaljujte z branjem in odkrijte, zakaj je WAV najboljša možnost za poslušanje glasbe v najvišji možni kakovosti!


Kakšna je oblika zvoka WAV?

Izšel avgusta 1991, Waveform Audio File Format, ki je zaradi razširitve imena datoteke znan tudi kot WAV, je oblika zvočne datoteke, ki sta jo razvila IBM in Microsoft.

Datoteka WAV je surova oblika zvoka, ki v glavnem vsebuje nestisnjen zvok brez izgub. To zagotavlja najvišjo možno kakovost zvoka, ker posneti zvok ostane brezhiben in z visoko natančnostjo. Iz takega razloga je Wav izbrani zvočni format za glasbeno industrijo in podobno. Če se sprašujete, kako razširjena je ta oblika, upoštevajte, da je to standardna zvočna oblika za Windows PC.

Imajo pa rahlo pomanjkljivost: datoteke WAV zavzamejo veliko prostora za shranjevanje, saj gre za nestisnjene podatke. Dvominutna datoteka WAV je lahko velika 10 MB ali celo 16 MB. Vse je zaradi visoke zvestobe!


Prednosti uporabe WAV

Datoteka WAV zagotavlja izjemno visoko kakovost zvoka in najvišjo možno zvestobo zvoka. To je mogoče, ker gre za nestisnjeno obliko in ne izgubi nobenih podatkov, kot se to zgodi pri datotekah MP3, ki žrtvuje kakovost zvoka za majhne datoteke. Skratka, datoteke WAV zvenijo skoraj kot natančne kopije izvirnega zvočnega vira. Poglejmo pa njihove posebne prednosti pred stisnjenimi zvočnimi formati, kot je MP3:

Dokler vam prostor za shranjevanje ne predstavlja težav in imate ostro uho, ki si želi visokokakovostnega zvoka, so datoteke WAV za vas.

Začnite zdaj, če želite pretvoriti vse želene videoposnetke iz YouTuba v zvočno obliko WAV pri Coconvert; to je najboljša možnost od vseh.


Zakaj prenašati videoposnetke z YouTuba

Čeprav je poslušanje glasbe neposredno z Youtubea precej naporno in obilno, že samo pretočno predvajanje vključuje nekatere omejitve. Oglejmo si prednosti nalaganja videoposnetkov z YouTuba s programom CoConvert.

  1. Najprej vam daje svobodo. YouTube vedno zahteva, da ste povezani v internet. V nasprotnem primeru ne bi imeli dostopa do videoposnetkov. Internetna povezava ni povsod na voljo, zato glasbe iz YouTuba ne morete poslušati kadar koli želite, ampak samo, ko ste povezani v internet. To se ne zgodi, če imate glasbo shranjeno v napravi, saj skladbe predvajate brez povezave, ne da bi potrebovali internet. Ko prenesete glasbo, lahko kadar koli v napravi, ki jo želite, poslušate svoje najljubše izvajalce.
  2. Prihranite denar. Internet ni brezplačen; to vsi vemo. Če za poslušanje glasbe uporabljate Youtube, bi porabili od 114 MB do 1,65 GB na uro, odvisno od izbrane kakovosti. In poslušanje glasbe je dejavnost, ki jo marsikdo uživa ure in ure. Kljub temu bi bilo drago, če vas določen podatkovni paket omeji. Tako prihranite denar s prenosom glasbe iz YouTuba in poslušanjem brez povezave.
  3. Izogibate se zaostajanju. Lag je najbolj siten sovražnik počasnih ali nestabilnih internetnih povezav. Zelo moteče je poslušati pesem, ki se ustavi vsakih pet sekund, zato pretakanje za nekatere ni najboljše. Toda kaj takega se ne zgodi, če imate v napravi shranjeno glasbo.
  4. Brez oglasov. Skoraj enako moteči kot zaostajanje, so oglasi v YouTubu včasih zelo dražljivi. Na primer, ko poslušate glasbeni album, je zadnje, kar želite, da nenaročeni video zaustavi predvajanje vaših najljubših pesmi. S prenosom glasbe iz YouTuba z našim spletnim orodjem se lahko za vedno poslovite od oglasov.

In to so glavne prednosti nalaganja YouTube videoposnetkov, namesto da bi jih predvajali v spletu.

Obstaja pa še ena, ki je povezana s pretvorbo videoposnetkov YouTube v datoteke WAV. Tako boste imeli kadar koli dostop do skladb v najvišji možni kakovosti in jih ne boste predvajali od hitrosti interneta. Začnite uporabljati CoConvert; ponujamo vam najboljše orodje za pretvorbo YouTube v WAV na internetu.


Kako pretvoriti YouTube video posnetke ali sezname predvajanja v WAV

Pretvorba in prenos YouTube videoposnetkov s programom CoConvert je enostavno narediti. Najboljša lastnost je ta, da vam omogočamo pretvorbo in prenos celotnih YouTubovih seznamov predvajanja, tako da lahko hkrati dobite do 100 videoposnetkov. In postopek je hiter. Potrebno je le nekaj klikov.

Vse, kar morate storiti, je:

  1. Poiščite povezavo do YouTubovega videoposnetka ali seznama predvajanja, ki ga želite prenesti.
  2. Kopirajte in prilepite v zgornje polje za URL.
  3. Za izhodno obliko izberite WAV.
  4. Kliknite nastavitve, če želite s seznama predvajanja določiti, koliko videoposnetkov želite prenesti.
  5. Kliknite prenos.

In to je vse, kar morate storiti. CoConvert bo v nekaj sekundah YouTube videoposnetke pretvoril v WAV, nato pa jih morate le prenesti.


Pretvorite videoposnetke YouTube v WAV s programom Coconvert

Če vam prostora za shranjevanje ne primanjkuje in ste ljubitelj hi-fija, z videoposnetki YouTube pretvorite v format WAV s programom CoConvert. To je edini način, da dobite zvok najvišje kakovosti.