Shkarkues i Klipit Twitch

Vendosni URL-në e videos ose Listës Play që dëshironi të konvertoni dhe shkarkoni.

Duke përdorur shërbimin tonë ju jeni duke pranuar tonë kushtet e përdorimit.

Use the CoConvert Mobile WebApp now! Easiest way to download YouTube on Mobile, no install required!

Start / Fundi i listës për dëgjim
Lejohen vetëm 20 artikuj të listës për dëgjim për shkarkim. Mund të filloni më shumë shkarkime që variojnë nga 1 - 20 për shembull nëse doni të shkarkoni lista më të mëdha për luajtje.

Në këtë epokë të Internetit dhe transmetimit, Twitch ka provuar të jetë një nga burimet më të mira të argëtimit në Web vit pas viti, veçanërisht për ata që janë të interesuar në lojëra të drejtpërdrejta të lojrave.

Ose për të transmetuar udhëzime, lojëra, turne, demonstrime ose çfarëdo që lidhet me botën e lojërave video, Twitch është platforma perfekte për ju. It'sshtë shërbimi më i madh i transmetimit të drejtpërdrejtë në të gjithë botën me qindra miliona përdorues, në fund të fundit.

Ne e dimë që kjo platformë është e rëndësishme për lojtarët. Prandaj, ne ju japim këtu në CoConvert mjetin e përsosur për të shkarkuar videot tuaja të preferuara nga Twitch: shkarkuesi ynë i Klipeve Twitch.

Zbuloni më poshtë përfitimet e mjetit dhe si funksionon platforma jonë!


Çfarë është klipi Twitch?

Siç mund ta dini, Twitch është kryesisht një platformë për transmetim të drejtpërdrejtë. Sidoqoftë, ai gjithashtu ofron video sipas kërkesës (VOD), të cilat janë video që mund t'i transmetoni në çdo kohë. Të gjitha transmetimet e drejtpërdrejta të Twitch bëhen VOD pas përfundimit të tyre, por ato strehohen në faqen e internetit vetëm për 60 ditë nëse jeni një përdorues premium. Pasi ajo periudhë të mbarojë, e gjithë VOD zhduket përgjithmonë sepse Twitch e fshin atë.

Pavarësisht kësaj, ekziston një mënyrë për të "përjetësuar" videot në serverat Twitch, dhe kjo është krijimi i klipeve Twitch nga transmetimet tuaja të preferuara të drejtpërdrejta.

Një klip është një lloj VOD në Twitch i krijuar nga transmetimet e drejtpërdrejta; me pak fjalë, është një ekstrakt ose segment nga një rrjedhë e veçantë që çdo përdorues mund të krijojë. Klipet mund të jenë të gjata nga 5 deri në 60 sekonda dhe, ndryshe nga VOD-të e zakonshme, ato nuk skadojnë. Sapo të krijoni një klip, ai do të jetë në Twitch përgjithmonë nëse nuk e fshini.

Së bashku me ngjarjet kryesore, klipet janë mënyra më e mirë për të bërë që momentet më të mira të çdo transmetimi të zgjasin përgjithmonë. Dhe mund t'i shkarkoni me mjetin tonë.


Çfarë është një Shkarkues Klipesh Twitch në internet?

Midis shumë veçorive të tij, CoConvert është gjithashtu një shkarkues në internet i klipeve Twitch. Kjo është, është një mjet i bazuar në internet për të shkarkuar klipe nga Twitch nga një shfletues uebi pa pasur nevojë të instaloni ndonjë program të ri në pajisjen tuaj.

Meqenëse funksionon në internet, të gjitha proceset bëhen në cloud në vend të kompjuterit tuaj ose pajisjes mobile, duke siguruar konvertime dhe shkarkime të shpejta.

Shkarkuesit në internet si CoConvert paraqesin shumë përparësi, kryesisht shkarkojnë shpejtësi maksimale dhe thjeshtësi. Por përtej kësaj, dhe në rastin e Twitch, përfitimi kryesor që ata ofrojnë është se ato janë mënyra e vetme për të shkarkuar klipe nga Twitch pasi vetë platforma nuk ju lejon ta bëni këtë. Pra, nëse doni të shkarkoni klipe Twitch, përdorni mjetin tonë në CoConvert.


Si të shkarkoni klipet Twitch në CoConvert

Si për çdo gjë tjetër në CoConvert, shkarkimi i klipeve nga Twitch me mjetin tonë është i thjeshtë dhe i shpejtë. Pak gjëra në botë janë më të lehta, në të vërtetë. Dhe mos u shqetësoni nëse nuk keni njohuri kompjuterike, sepse duhet të dini vetëm se si të klikoni ose prekni dhe shfletoni në Web.

Për të shkarkuar klipet Twitch duke përdorur shkarkuesin tonë të klipit Twitch, thjesht ndiqni hapat vijues:

  1. Shikoni në Twitch URL-në e klipit / koleksionit që dëshironi të shkarkoni.
  2. Kopjoni dhe ngjisni në kutinë 'Vendos URL këtu' më sipër.
  3. Zgjidhni cilësinë në të cilën dëshironi të shkarkoni videon.
  4. Kliko cilësimet. Pastaj, caktoni fillimin dhe fundin e listës së dëgjimit Twitch (Opsionale).
  5. Klikoni te shkarkimi.

Dhe brenda pak sekondash, CoConvert do të përpunojë klipin Twitch kështu që mund ta shkarkoni pothuajse menjëherë.

Siç mund ta shihni, procesi i shkarkimit në faqen tonë është më i thjeshtë se shumica e metodave. Këshilla jonë është të përdorni platformën tonë për të shkarkuar klipet Twitch në mënyrën më të lehtë të mundshme.

A është e mundur të shkarkoni koleksionet Twitch?

Në Twitch, është gjithashtu e mundur të gruponi video në një listë dëgjimi për një organizim më të mirë. Këto quhen koleksione brenda platformës.

Ne ju lejojmë të shkarkoni të gjitha koleksionet Twitch të të gjitha videove në të njëjtën kohë në CoConvert. I vetmi ndryshim me shkarkimin e një klipi të vetëm është se duhet të fusni URL-në e një koleksioni Twitch në vend të asaj të një klipi Twitch. Dhe më e mira është që procesi të jetë pothuajse aq i shpejtë sa kur shkarkoni një klip.

Nëse plani juaj është të shkarkoni më shumë se një klip, mund të shpejtoni shkarkimet me këtë veçori CoConvert sepse ju lejojmë të shkarkoni koleksione të madje 100 klipeve. Dhe kjo është arsyeja pse mjeti ynë është mjeti më i shpejtë në Web.

Në çfarë cilësie video është e mundur të shkarkoni klipet?

Kjo varet tërësisht nga cilësia origjinale e videos në përmbajtje. Nëse klipi që dëshironi të shkarkoni është ngarkuar në Twitch me cilësi 480p, nuk ka asnjë mënyrë që ta shkarkoni atë me cilësi më të lartë. Por sigurohuni që nëse klipi Twitch është në HD, mund ta shkarkoni në atë cilësi video pa asnjë problem.

Mund të shkarkoni klipe Twitch në 360p, 480p, 720p, 1080p, 2K, 4K, madje edhe 4K nëse dëshironi.

Në cilat pajisje është i disponueshëm CoConvert?

Ne do të jemi të drejtpërdrejtë dhe do t'ju tregojmë se ka shumë të ngjarë të keni qasje në CoConvert pavarësisht nga pajisja që përdorni nëse keni një lidhje interneti. Ju mund të shkarkoni klipet Twitch me pothuajse çdo pajisje duke përdorur platformën tonë.

Shkarkuesi ynë i klipit Twitch punon me kompjuterë Windows, kompjuterë Mac, pajisje iOS, telefona dhe tableta Android dhe tableta Amazon Kindle Fire. Po kështu, ju mund të përdorni mjetin tonë përmes çdo shfletuesi, duke përfshirë ato më të njohur si Opera, Safari, Microsoft Edge, Google Chrome dhe Mozilla Firefox.

A është e sigurt të shkarkoni klipe nga Twitch?

Varet tërësisht nga metoda që përdorni. Disa mënyra mund ta vendosin pajisjen tuaj në rrezik. Ju mund të ekspozoni pajisjen tuaj celular ose kompjuterin ndaj malware ose të gjeni kërcënime phishing duke zgjedhur një të gabuar.

Ky nuk është rasti me CoConvert. Platforma jonë është plotësisht e lirë nga viruset dhe çdo lloj kërcënimi tjetër kibernetik, duke pasur parasysh testimin tonë të rregullt. Prandaj, ne ju ofrojmë një mënyrë të besueshme dhe të sigurt për të shkarkuar klipet dhe koleksionet tuaja të preferuara Twitch me disa klikime në sekonda.