Shkarkoni Video YouTube në 1080p

Vendosni URL-në e videos ose Listës Play që dëshironi të konvertoni dhe shkarkoni.

Duke përdorur shërbimin tonë ju jeni duke pranuar tonë kushtet e përdorimit.

Use the CoConvert Mobile WebApp now! Easiest way to download YouTube on Mobile, no install required!

Start / Fundi i listës për dëgjim
Lejohen vetëm 20 artikuj të listës për dëgjim për shkarkim. Mund të filloni më shumë shkarkime që variojnë nga 1 - 20 për shembull nëse doni të shkarkoni lista më të mëdha për luajtje.

Gjithkush që ka përdorur CoConvert e di që shkarkuesi ynë në internet është ndër më të mirët që mund të gjesh në Internet! Ne ju ofrojmë një mjet të fuqishëm për të shkarkuar përmbajtje nga YouTube në formate të ndryshme audio dhe video. Mund të shkarkoni video YouTube Full HD pa asnjë kosto dhe relativisht shpejt.

Meqenëse procesi është i shpejtë dhe i lehtë, është koha juaj të shijoni video me 1080 p në mënyrën më të mirë të mundshme. Kjo është, t'i shikosh ata jashtë linje në vend që t'i transmetosh nga YouTube. Dhe këtë mund ta arrini duke shkarkuar videot me atë cilësi duke përdorur platformën tonë.


Pse duhet të shkarkoj video nga YouTube?

Siç ju thamë tashmë, arsyeja për të shkarkuar video nga YouTube është se është më mirë të shikoni përmbajtje jashtë linje.

Ne nuk e mohojmë që përmbajtja transmetuese nga Uebi është e shkëlqyeshme, por luajtja e videove në internet nënkupton kufizime. Kjo është arsyeja pse asgjë nuk mund të ketë videot e ruajtura në pajisjen tuaj.

Arsyet kryesore për të shkarkuar video nga YouTube janë këto:

Si përfundim, mënyra e vetme për të pasur akses të plotë në videot Youtube për t'i shikuar ato pa ndërprerje është duke i shkarkuar ato së pari me mjetin tonë të shkarkimit.


A ia vlen videot 1080p?

Meqenëse videot 1080p kanë cilësi më të mirë të videos, logjikisht, ato janë dukshëm më të mëdha se skedarët video me cilësi më të ulët. Për shembull, video 40 minuta 480p mund të ketë madhësi rreth 200 MB. Në të kundërt, një video 1080p me të njëjtën gjatësi mund ta trefishojë me lehtësi atë madhësi. Por ne ju rekomandojmë që, nëse nuk keni hapësirë të mjaftueshme për ruajtje, gjithmonë duhet të shkarkoni video në 1080p kur të jenë në dispozicion.

Nuk ka rëndësi nëse videoja është e animuar apo portretizon njerëz të vërtetë. Videot në 1080p duken shumë më mirë sesa në 480p dhe madje 720p. Gjithçka duket më qartë, më natyrale dhe reale.


Si të shkarkoni video në YouTube në 1080p?

Reallyshtë vërtet e thjeshtë për të shkarkuar video në HD të plotë duke përdorur mjetin tonë. Në fakt, mund ta bëni me disa klikime në sekonda. Kjo sepse platforma jonë vlen me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, të cilën edhe ata me pak njohuri kompjuterike mund ta përdorin pa vështirësi. Po kështu, ju nuk keni nevojë për ndonjë njohuri të redaktimit të videos për të përdorur platformën tonë.

Dhe mos mendoni se do të duhet të shkarkoni aplikacione të reja në pajisjen tuaj për të përfunduar shkarkimin, sepse nuk është kështu. Gjithçka bëhet këtu nga Uebi me shpejtësi vërtet të madhe.

Për të shkarkuar video në YouTube në 1080p, thjesht duhet të ndiqni hapat më poshtë:

  1. Gjeni URL-në e videos ose listës së dëgjimit YouTube që dëshironi të shkarkoni.
  2. Kopjoni URL-në dhe ngjisni atë në kutinë 'Vendos URL këtu' më lart.
  3. Vendosni MP4 (1080p) si dalje të formatit.
  4. Klikoni në Cilësimet për të konfiguruar se cilat video të listës për dëgjim dëshironi të shkarkoni (opsionale).
  5. Klikoni në butonin e shkarkimit.

Dhe kjo eshte e gjitha. Videoja juaj do të jetë gati për ta shkarkuar brenda pak sekondash pas disa klikimesh.

Për sa kohë që videoja që dëshironi të shkarkoni nga YouTube është e disponueshme në 1080p, do të jeni gjithmonë në gjendje ta shkarkoni në atë cilësi me CoConvert.


Të shndërrohen listat e plota të dëgjimit të YouTube në video me 1080p?

Po, ju mund të shkarkoni listat e plota të dëgjimit të YouTube në HD të plotë në CoConvert.

Ndodh që CoConvert është gjithashtu një shkarkues i listës për dëgjim në YouTube. Me fjalë të tjera, ne ju lejojmë të shkarkoni listat e dëgjimit të YouTube të gjitha videot menjëherë në 1080p. Në atë mënyrë, nëse planifikoni të shkarkoni me dhjetëra video, mund të shpejtoni shkarkimet duke mbledhur të gjitha videot në një listë dëgjimi për t'i shkarkuar ato njëkohësisht.

Procesi i shkarkimit të një liste për dëgjim në YouTube nuk është më kompleks ose diçka tjetër. E vetmja gjë që duhet të bësh është të kopjosh dhe ngjitësh në kutinë mbi URL-në e një liste dëgjimi në YouTube në vend të URL-së së një videoje të vetme. Thatshtë kaq e thjeshtë. Sidoqoftë, mund të duhet pak më shumë se zakonisht, veçanërisht nëse doni të shkarkoni më shumë se 20 video njëkohësisht.


Ku është i disponueshëm CoConvert?

CoConvert është një shkarkues në internet që është i disponueshëm në të gjithë botën. Ju mund ta përdorni mjetin tonë, pavarësisht se ku jeni. Po kështu, ju mund të shkarkoni video në YouTube në 1080p pavarësisht nga pajisja që zotëroni.

Ju mund të përdorni CoConvert në PC me Windows, Kompjuter Mac, kompjuterë Linux, iPhone, iPad, telefona dhe tableta Android dhe tableta Amazon Kindle Fire. Në mënyrë të ngjashme, ju mund të përdorni mjetin tonë me shumicën e shfletuesve të internetit, duke përfshirë Google Chrome, Opera, Mozilla Firefox, Microsoft Edge dhe Safari.


A është e sigurt për të shkarkuar video në YouTube në 1080p?

Po, është e sigurt të shkarkoni video nga YouTube në HD të plotë (1080p) me CoConvert.

Faqja jonë testohet rregullisht nga profesionistë për ta mbajtur atë të lirë nga çdo kërcënim kibernetik. Kur shkarkoni video nga YouTube këtu, nuk do të hasni kurrë në viruse, malware ose kërcënime phishing. Për më tepër, ne i plotësojmë standardet e Sigurisë së Google. Prandaj, ju mund të shkarkoni video këtu pa shqetësime.

Me pak fjalë, CoConvert nuk është vetëm një shkarkues i shpejtë dhe i drejtpërdrejtë, por është gjithashtu i besueshëm. Na besoni! Ju jeni të sigurt këtu.