Konvertuesi i YouTube në AAC

Vendosni URL-në e videos ose Listës Play që dëshironi të konvertoni dhe shkarkoni.

Duke përdorur shërbimin tonë ju jeni duke pranuar tonë kushtet e përdorimit.

Use the CoConvert Mobile WebApp now! Easiest way to download YouTube on Mobile, no install required!

Start / Fundi i listës për dëgjim
Lejohen vetëm 20 artikuj të listës për dëgjim për shkarkim. Mund të filloni më shumë shkarkime që variojnë nga 1 - 20 për shembull nëse doni të shkarkoni lista më të mëdha për luajtje.

Konvertoni dhe shkarkoni çdo video nga YouTube në AAC këtu në CoConvert tani. Ne ju ofrojmë falas një nga konvertuesit më efektivë në internet atje. Ju mund të përdorni platformën tonë për të shndërruar çdo video të YouTube në AAC në sekonda, duke përdorur tabletën, kompjuterin ose telefonin tuaj pa probleme.

Filloni të përdorni CoConvert për të kthyer video dhe për t'i shkarkuar ato në formatin AAC. Wayshtë mënyra më e shpejtë për të pasur muzikën dhe podkastet tuaja të preferuara nga YouTube në pajisjen tuaj. Ndaloni së kërkuari mënyra të tjera dhe përdorni konvertuesin tonë online. Çdo gjë do të jetë më e arritshme nëse e bëni.


Çfarë është AAC?

Kodimi i avancuar i audios, i njohur si AAC, është një standard dixhital i kodimit të audios për skedarët audio bazuar në kompresimin e humbur të audios. Wasshtë zhvilluar nga Fraunhofer IIS, AT&T Bell Laboratories, Dolby dhe Sony Corporation si pasardhësi i formatit MP3 dhe për atë arsye ka një cilësi më të mirë të zërit në të njëjtën shpejtësi bit sesa vëllai i saj i madh. Ky përparim në lidhje me MP3 ishte i mundur për shkak të zhvillimeve të reja në metodat për kompresimin e të dhënave. Prandaj, është pjesë e familjes MPEG, veçanërisht specifikimet MPEG-2 dhe MPEG-4.

Megjithëse duket një format i paqartë, nuk është kështu, pasi është formati i parazgjedhur i audios në iPod, iPhone, iPad, iTunes dhe platforma të tjera si Nintendo 3DS dhe Sony PlayStation 3. Në mënyrë të ngjashme, shumë pajisje e mbështesin këtë format, përfshirë Telefonat Android dhe të gjithë kompjuterët.


Përmirësimet e formatit AAC mbi formatin MP3

Si pasardhës MP3, AAC tregon përmirësimet e mëposhtme:

AAC u krijua si pasardhësi i formatit MP3 me fjalë të shkurtra dhe më të thjeshta. Prandaj, formati kapërcen shumicën e kufizimeve MP3, dhe përdor teknologji më të përparuar. E gjithë kjo përkthehet në besnikëri më të lartë dhe cilësi më të mirë të audios sesa MP3 në të njëjtën shpejtësi bit.

Shndërroni videot tuaja të preferuara në YouTube në formatin AAC me CoConvert. Ka të njëjtat përparësi MP3 si madhësia e ulët e hapësirës ruajtëse, por në përgjithësi është më e mirë.


Si të ktheni videot nga YouTube në AAC

Procesi është i lehtë dhe i drejtpërdrejtë. Çdokush mund ta bëjë këtë, pasi e vetmja gjë që duhet të dini për të kthyer video me platformën tonë është të kërkoni video në YouTube dhe të klikoni. Ju nuk keni nevojë për ndonjë njohuri në lidhje me redaktimin dhe llogaritjen ose shkarkimin e aplikacioneve të shtrenjta për ta bërë këtë. E tëra çfarë ju duhet të bëni është të përdorni CoConvert.

Me pak fjalë, për të kthyer dhe shkarkuar video nga YouTube në formatin AAC, duhet të:

  1. Kërkoni lidhjen për në videon ose listën e dëgjimit që dëshironi të konvertoni dhe shkarkoni në YouTube.
  2. Kopjoni atë. Pastaj, ngjiteni atë në kutinë 'Vendos URL këtu'.
  3. Zgjidhni rezultatin e formatit (AAC në këtë rast)
  4. Klikoni cilësimet për të vendosur se sa dhe cilat video dëshironi të shkarkoni nga listat e dëgjimit nëse është e nevojshme.
  5. Klikoni në butonin e shkarkimit.

Dhe do të shihni se si CoConvert do të konvertojë të gjitha videot që dëshironi në sekonda (ose minuta në rast se vendosni të shndërroni dhjetra video në të njëjtën kohë). Do të ketë videot gati për t'u shkarkuar direkt në pajisjen tuaj shumë shpejt.

Pra, përdorni CoConvert; ne ju japim mënyrën më të lehtë dhe më të shpejtë për të kthyer video nga YouTube në AAC.


Shndërroni listat e plota të dëgjimit të YouTube në formatin AAC me CoConvert

CoConvert shkon përtej veçorive të shumicës së konvertuesve duke ju dhënë mundësinë e konvertimit dhe shkarkimit të listave të luajtjes të gjitha menjëherë, në vend të një videoje në të njëjtën kohë.

Një tipar i tillë është i përshtatshëm, veçanërisht nëse detyra juaj është të shkarkoni albume të plota. Albumet numërohen me një mesatare prej rreth nëntë këngësh, kështu që do të duhet të bëni procesin e konvertimit nëntë herë për ta ruajtur një në pajisjen tuaj. Por disa artistë prodhojnë albume të gjata me pesëmbëdhjetë apo edhe më shumë se njëzet këngë, dhe konvertojnë njëzet video të ndryshme një nga një tingëllon e lodhshme. Por ju nuk duhet të shqetësoheni për përdorimin e CoConvert. Ju duhet të mbledhni videot në një listë dëgjimi në YouTube nëse është e nevojshme dhe ngjisni lidhjen e listës për luajtje në kutinë URL në vend të një videoje të vetme. Në atë mënyrë, CoConvert do të konvertojë të gjitha videot brenda listave të dëgjimit njëherësh për ju.

Falë kësaj veçorie, CoConvert është dukshëm më i shpejtë se shumica e konvertuesve. Zgjidhni mbi opsionet e tjera nëse shpejtësia dhe cilësia janë shqetësimet tuaja kryesore.


CoConvert është i sigurt dhe i sigurt.

Ne nuk do t'ju fajësojmë nëse jeni i ri këtu dhe mendoni se platforma jonë nuk është e sigurt disi. Konvertuesit dhe shkarkuesit në internet kanë një reputacion të keq edhe sot. Por ju mund të ndaloni të shqetësoheni kur përdorni platformën tonë për të kthyer video nga YouTube në AAC.

CoConvert është një mjet i bazuar në internet që testohet rregullisht për të mbajtur të larta dhe të azhurnuara standardet e sigurisë. Në mënyrë të ngjashme, faqja përputhet me të gjitha rregullat e sigurisë së Google dhe ne marrim masat tona për të ruajtur përdoruesit tanë të sigurt. Ju nuk do të gjeni këtu spyware, adware ose ndonjë lloj tjetër malware kur përdorni platformën tonë. Phishing është gjithashtu në faqen e internetit.

Prandaj, konvertoni dhe shkarkoni video me CoConvert. Ju jeni të sigurt dhe të shëndoshë këtu.


Shkarkoni listat e dëgjimit të YouTube dhe konvertojini në AAC.

CoConvert është një nga opsionet më të mira për të kthyer dhe shkarkuar video nga YouTube në formatin ACC dhe në përgjithësi. Ju mund t'i ktheni videot në YouTube deri në tetë formate të tjera të ndryshme. Ato janë MP3, M4A, WEBM, FLAC, OPUS, OGG, WAV dhe MP4.

Platforma jonë është gjithashtu e lehtë për t'u përdorur dhe e shpejtë në krahasim me konvertuesit e tjerë dhe madje ju lejon të shkarkoni lista të plota të leximit.

Kështu që filloni të përdorni CoConvert. Ne jemi konvertuesi më i mirë i internetit!