Konvertuesi Youtube në M4A

Vendosni URL-në e videos ose Listës Play që dëshironi të konvertoni dhe shkarkoni.

Duke përdorur shërbimin tonë ju jeni duke pranuar tonë kushtet e përdorimit.

Use the CoConvert Mobile WebApp now! Easiest way to download YouTube on Mobile, no install required!

Start / Fundi i listës për dëgjim
Lejohen vetëm 20 artikuj të listës për dëgjim për shkarkim. Mund të filloni më shumë shkarkime që variojnë nga 1 - 20 për shembull nëse doni të shkarkoni lista më të mëdha për luajtje.

CoConvert është një nga konvertuesit më të gjithanshëm në internet në Web. Ju mund të përdorni platformën tonë për të kthyer video nga YouTube në shumë formate, me disa klikime dhe brenda pak sekondash.

Nëse dëshironi të shkarkoni video në formatin e përmendur, ne ju ofrojmë mënyrën më të lehtë për të arritur atë qëllim. Filloni të përdorni CoConvert për të kthyer video nga YouTube në M4A në CoConvert tani. Ju do të zbuloni se mjeti ynë është një nga metodat më të mira për të kthyer dhe shkarkuar përmbajtje nga YouTube. Asnjëherë nuk ishte kaq e lehtë për të marrë video nga YouTube sesa tani!


Çfarë është formati M4A?

Formati M4A është pasardhësi i formatit MP3. Apple e zhvilloi atë si të tillë. Në më shumë detaje, formati i skedarit audio MPEG-4 (i njohur si M4A për shkak të shtrirjes së skedarit) është një format audio që kodifikon përmbajtjen e tij me kodek AAC (Advanced Audio Coding) ose ALAC (Apple Lossless Audio Codec). E para është për audio të kompresuar dhe e dyta për të dhëna të papërpunuara audio.

Nëse po mendoni nëse M4A dhe MP4 janë të njëjtë, ato nuk janë teknikisht. Edhe pse të dy janë MPEG-4, përmbajtja MP4 është multimedia, ndërsa skedarët M4A janë vetëm skedarë audio.

Dhe mos guxoni të besoni se ky format është i panjohur ose diçka e tillë. Në të vërtetë, M4A është shumë i famshëm. iTunes e përdor atë dhe mund ta luani pothuajse në çdo pajisje moderne që mund të imagjinoni.


A është M4A më i mirë se MP3?

M4A tregon disa përparësi në krahasim me MP3. Kjo është shumë logjike sepse M4A është pasardhësi i formatit MP3 dhe për këtë arsye tregon përmirësimet teknologjike.

Së pari, M4A ofron më shumë mundësi sesa MP3. Për shembull, mund të kriptoni skedarët M4A. Gjithashtu, mbështet kompresimin pa humbje.

Por përmirësimet më të habitshme lidhen me cilësinë e zërit. Skedarët M4A tingëllojnë më mirë se skedarët MP3, edhe kur ato janë në të njëjtën shpejtësi bit. Po kështu, skedarët M4A kanë madhësi më të vogla se MP3.

MP3 është formati standard audio, por vetëm për hir të komoditetit dhe traditës. E vërteta është, M4A është përgjithësisht më e mirë. Pra, nëse do të konvertoni një video në YouTube, zgjidhni M4A.


Si të ktheni videot nga YouTube në M4A

Ne nuk gënjejmë kur ju themi se asgjë nuk është më e drejtpërdrejtë sesa konvertimi i videove të YouTube në M4A këtu në CoConvert. Mjeti ynë në internet llogaritet me një ndërfaqe intuitive që të gjithë mund ta përdorin pa probleme.

Ju nuk mund të ndaloni të shqetësoheni për shkarkimin e aplikacioneve për të kthyer video. Për të përdorur CoConvert, nuk keni nevojë për njohuri kompjuterike ose redaktimi video. Ne duam ta bëjmë gjithçka të thjeshtë për ju, kështu që ne zhvilluam një mjet në përputhje me rrethanat.

Për të shndërruar videot e YouTube në M4A, duhet të:

  1. Kërkoni lidhjen për në videon ose listën e dëgjimit që dëshironi të shkarkoni.
  2. Kopjoni dhe ngjisni atë në kutinë 'Vendos URL këtu' më lart.
  3. Vendosni M4A si dalje të formatit.
  4. Klikoni në cilësimet dhe caktoni fillimin dhe fundin e listave të dëgjimit (Opsionale).
  5. Klikoni në butonin e shkarkimit.

Dhe për disa sekonda, CoConvert do të konvertojë videot në mënyrë që t'i shkarkoni ato menjëherë.

Shiko? Pak gjëra janë më të menaxhueshme sesa përdorimi i platformës sonë. E tëra çfarë ju duhet të bëni për të kthyer video në M4A është të klikoni disa herë, dhe videot do të jenë gati që ju të shkarkoni shpejt.

Prandaj, zgjidhni CoConvert mbi konvertuesit e tjerë në internet. Ne ju japim shpejtësi dhe thjeshtësi.


Ku ruhen skedarët e shkarkuar?

Kjo varet nga konfigurimi i pajisjes tuaj. Kur shkarkoni diçka, pajisja juaj mund t'ju pyesë në cilën dosje dëshironi ta ruani. Por gjëja e zakonshme është që videot të ruhen automatikisht në dosjen Shkarkime. Sapo të përfundojë shkarkimi, do të gjeni skedarin M4A atje.


A është e sigurt të shndërroni videot e YouTube në M4A?

Entirelyshtë plotësisht e sigurt për të kthyer video nga YouTube në M4A këtu në CoConvert.

Nuk mund të themi të njëjtën gjë për konvertuesit e tjerë në internet. Mjerisht, disa konvertues janë kërcënime të mirëfillta. Ato janë një fole phishing ku e vetmja gjë që do të shkarkoni nuk është një video por një malware i tmerrshëm.

Por, edhe një herë, CoConvert është i sigurt. Ne testojmë faqen tonë në mënyrë periodike për të mbajtur nivelet e sigurisë sa më të larta që të jetë e mundur për t'ju mbajtur të sigurt kur përdorni mjetin tonë.

Mos u shqetësoni kur konvertoni videot në CoConvert. Ne ju garantojmë se jeni të sigurt me ne.


Shndërroni listat e plota të leximit të YouTube në M4A

Ne ju ofrojmë mënyrën më të shpejtë për të kthyer video në M4A ose në ndonjë format tjetër. Metoda po konverton të gjitha videot e listave të luajtjes të gjitha përnjëherë në vend të një video në të njëjtën kohë.

Thjesht duhet ta kopjoni dhe ngjisni lidhjen në një listë dëgjimi në YouTube në vend të një videoje të vetme për ta bërë atë. Dhe mjeti ynë do të konvertojë të gjitha videot në të njëjtën kohë. Në këtë mënyrë, ju mund të kurseni shumë kohë dhe të shpejtoni shumë shkarkimet!

Kështu që zgjidhni CoConvert mbi konvertuesit e tjerë. Ne jemi më të shpejtë!


Në dispozicion në të gjitha pajisjet tuaja

Në këtë epokë smartphone, disa konvertues nuk mbështesin celularët. Të tjerët bëjnë të kundërtën dhe janë në dispozicion vetëm për telefona dhe tableta.

Kjo nuk ndodh me platformën tonë. Ne nuk e ndalojmë hyrjen e askujt në CoConvert, pa marrë parasysh se cilën pajisje po përdorni.

Ju mund t'i ktheni videot YouTube në M4A me mjetin tonë duke përdorur kompjuterët Microsoft Windows, iPhone Apple, iPads, Macs, telefona Android, tableta, Amazon Kindle Fire dhe Chromebook. Në të njëjtën mënyrë, ju mund të përdorni platformën tonë përmes çdo shfletuesi, duke përfshirë Google Chrome, Opera, Microsoft Edge, Safari dhe Mozilla Firefox.


Në dispozicion në të gjitha pajisjet tuaja

Pasi të keni mbaruar konvertimin e të gjitha videove që dëshironi nga Youtube në M4A, mos harroni se mund të përdorni CoConvert për të kthyer dhe shkarkuar përmbajtje nga shumica e platformave në Web.

Nëse keni nevojë të shkarkoni përmbajtje nga, le të themi, nga Facebook, mund ta bëni në CoConvert. Ju mund të shkarkoni video nga Twitter, Instagram, Tik Tok, Daily Motion, Vimeo, Twitch dhe shumë platforma të tjera duke përdorur gjithashtu mjetin tonë!

Ne ofrojmë një mjet gjithëpërfshirës për të kthyer dhe shkarkuar përmbajtje nga i gjithë interneti. Mos kërkoni një shkarkues specifik për secilën platformë, por një faqe për t'i shkarkuar të gjitha. Kjo është, CoConvert.