Konvertuesi YouTube në MP3

Vendosni URL-në e videos ose Listës Play që dëshironi të konvertoni dhe shkarkoni.

Duke përdorur shërbimin tonë ju jeni duke pranuar tonë kushtet e përdorimit.

Use the CoConvert Mobile WebApp now! Easiest way to download YouTube on Mobile, no install required!

Start / Fundi i listës për dëgjim
Lejohen vetëm 20 artikuj të listës për dëgjim për shkarkim. Mund të filloni më shumë shkarkime që variojnë nga 1 - 20 për shembull nëse doni të shkarkoni lista më të mëdha për luajtje.

YouTube është një nga platformat më të mira në internet për të dëgjuar muzikë në Web. Për momentin është mënyra më e thjeshtë për të transmetuar muzikë në internet, madje më shumë sesa Spotify ose Deezer sepse madje ju lejon të luani ndonjë këngë pa pasur nevojë të identifikoheni. Dhe jo vetëm kaq, por më e mundshmja është që nëse melodia ekziston, ajo është në YouTube. Por megjithëse shërbimi i famshëm i pritjes së videove është fantastik kur bëhet fjalë për muzikë, asgjë nuk e mposht këngën e vjetër dhe të mirë MP3 të ruajtur në pajisjen tuaj.

Për atë arsye, këtu në CoConvert, ne ju ofrojmë mjetin më të mirë për të kthyer video nga YouTube në format MP3 për 100% falas. Kështu, ju mund t'i shkarkoni në një format kaq të dobishëm pa ndonjë shqetësim përmes platformës sonë.


Çfarë është një konvertues online në YouTube në MP3?

Siç mund të sugjerojë emri, një konvertues në internet YouTube në MP3 është një mjet në internet për të kthyer video në MP3 në Web. Me fjalë të tjera, është një platformë e bazuar në re për të kthyer dhe shkarkuar përmbajtje nga YouTube në MP3 nga shfletuesi juaj i internetit pa pasur nevojë për ndonjë softuer për të bërë ose përfunduar konvertimin. Një gjë e tillë është e mundur sepse të gjitha proceset e konvertimit bëhen në Internet në vend të kompjuterit tuaj, i cili garanton shndërrime të lehta dhe të shpejta në çdo kohë.

Ndër përparësitë kryesore të këtij lloji të mjetit si CoConvert mbi softuerin tradicional është se nuk keni nevojë të instaloni ndonjë program ose aplikacion në pajisjen tuaj. Në atë mënyrë, ju mund të shmangni kërcënimet për malware dhe detyrën e lodhshme dhe të gjatë për të gjetur një softuer të besueshëm; dhe duke kursyer hapësirën e magazinimit në të njëjtën kohë.

Dhe nuk mund të harroni se konvertuesi ynë YouTube në MP3 është plotësisht falas. Mund të konvertoni dhe shkarkoni video të panumërta në CoConvert me 0 kosto dhe pa u identifikuar askund.


Cili është formati MP3?

MPEG-1 / MPEG-2 Audio Layer III, i njohur gjerësisht si MP3, është formati dixhital audio që revolucionarizoi industrinë e muzikës dhe u bë një standard për formatet audio.

Krijuar nga Shoqata Fraunhofer dhe lëshuar në 1993, MP3 është një format kodues për të kompresuar skedarët audio. Funksionon duke ulur saktësinë e zërit dhe duke hedhur poshtë të dhënat audio të skedarit për të zvogëluar madhësinë e saj në mënyrë të konsiderueshme. Për atë arsye, skedarët MP3 janë deri në 10 herë më të vegjël se pjesët audio të papërpunuara. Dhe gjëja më e mirë për këtë është që pista të ruajë një besnikëri të pranueshme dhe cilësi audio, pavarësisht nga kompresimi i humbur.


Përfitimet e formatit MP3 janë:

Pra, nëse doni të kurseni në pajisjen tuaj qindra këngët tuaja të preferuara me cilësi të mirë pa zënë shumë hapësirë për ruajtje, formati MP3 është opsioni.

Si të ktheni videot nga YouTube në format MP3

Tani është koha t'ju tregojmë se si të ktheni dhe shkarkoni video nga YouTube në MP3 me CoConvert.

Ju menjëherë do të vini re se përdorimi i platformës sonë është diçka me të vërtetë e thjeshtë që të gjithë në botë mund ta bëjnë pa problem. Kjo falë ndërfaqes tonë të drejtpërdrejtë, e dizajnuar duke pasur parasysh ata me pak njohuri për redaktimin dhe llogaritjen e videos. Si rezultat, nuk keni nevojë për ndonjë njohuri teknike për të kthyer video në MP3 ose ndonjë format tjetër në CoConvert. Ju vetëm do të duhet të dini se si të klikoni me miun.

Për të kthyer videot Youtube në format MP3, thjesht duhet të ndiqni hapat më poshtë:

  1. Shikoni në YouTube videon ose listën e dëgjimit që dëshironi të konvertoni.
  2. Kopjoni lidhjen për në video dhe ngjisni atë në kutinë 'Vendos URL këtu' më sipër.
  3. Zgjidhni MP3 si rezultatin e formatit.
  4. Klikoni në cilësimet dhe caktoni fillimin dhe fundin e listës për dëgjim nëse është e nevojshme.
  5. Klikoni te shkarkimi.

Dhe mjeti ynë në internet do ta shndërrojë videon YouTube në MP3 në pak sekonda për ta shkarkuar.

Siç mund ta shihni, është diçka që të gjithë mund ta bëjnë.

A është e mundur të shndërroni listat e dëgjimit të YouTube në MP3?

Ne duhet t'ju themi se, po, ju mund të ktheni listat e plota të dëgjimit të YouTube në MP3 në CoConvert. Dhe procesi është saktësisht i njëjtë me atë të sapo paraqitur.

Shumica e konvertuesve në internet do t'ju detyrojnë të përsërisni procesin e konvertimit pa pushim, video pas video, për të kthyer dhe shkarkuar plotësisht një listë specifike për luajtje. Por ju mund të ktheni listat e plota të YouTube për të gjitha videot menjëherë me konvertuesin tonë YouTube në MP3. Për ta bërë këtë, thjesht duhet të futni URL-në e listës së dëgjimit që dëshironi të konvertoni në vend të URL-së së një videoje të vetme.

Kjo veçori e dobishme do t'ju lejojë të shpejtoni në mënyrë të konsiderueshme konvertimet dhe shkarkimet tuaja, veçanërisht nëse planifikoni të konvertoni qindra video.

A është e sigurt të përdorni konvertuesit YouTube në MP3?

Nuk do të habiteshim nëse do të kishit menduar që konvertimi i videove të YouTube në MP3 mund të ishte i rrezikshëm. Ka qenë një kohë kur konvertuesit në internet ishin një burim i vërtetë i viruseve, spyware dhe çdo lloj tjetër malware. Po kështu, disa konvertues modernë janë plot me reklama me qëllim të keq ose phishing. Por konvertimi i videove nga çdo platformë në MP3 është i sigurt në CoConvert.

Ne rregullisht testojmë platformën tonë për të mbajtur larg çdo kërcënim kibernetik në mënyrë që të mund të bëni shndërrimet tuaja në paqe absolute dhe pa shqetësime.

Shkurtimisht, CoConvert është një mjet i besueshëm për të kthyer dhe shkarkuar video në YouTube në çdo format. Ju dhe pajisja juaj jeni të sigurt këtu.

Në dispozicion në të gjitha pajisjet moderne

Mos e ndaloni planin tuaj për të kthyer video në YouTube në MP3 sepse dëshironi ta bëni nga një smartphone. Nëse keni qasje në internet, duhet të jeni në gjendje të përdorni mjetin tonë nga çdo pajisje.

CoConvert është në dispozicion për pajisjet Android, pajisjet Apple, tabletët Amazon Kindle dhe kompjuterat Microsoft Windows. Në të njëjtën mënyrë, ju mund të përdorni platformën tonë nga shumica e shfletuesve të internetit, duke përfshirë Firefox, Google Chrome, Opera, Safari dhe Microsoft Edge.