Konvertuesi i YouTube në MP4

Vendosni URL-në e videos ose Listës Play që dëshironi të konvertoni dhe shkarkoni.

Duke përdorur shërbimin tonë ju jeni duke pranuar tonë kushtet e përdorimit.

Use the CoConvert Mobile WebApp now! Easiest way to download YouTube on Mobile, no install required!

Start / Fundi i listës për dëgjim
Lejohen vetëm 20 artikuj të listës për dëgjim për shkarkim. Mund të filloni më shumë shkarkime që variojnë nga 1 - 20 për shembull nëse doni të shkarkoni lista më të mëdha për luajtje.

YouTube është padyshim shërbimi më i madh i mbajtjes së videove në botë, me orë të panumërta të përmbajtjes për të parë në internet. Dhe është gjithashtu platforma më e madhe e mediave sociale globalisht, me më shumë se një miliard përdorues në të gjithë botën. Si rezultat, YouTube ka gjithçka: muzikë, filma, shfaqje televizive, komedi, lojëra, tutoriale. Dhe përmbajtja është gjithnjë në rritje. Kjo e bën YouTube një nga faqet më të mira për argëtim falas. Sidoqoftë, mënyra më e mirë për të shijuar videot në YouTube është duke i shkarkuar me mjetin tonë për t'i parë ato jashtë linje.

Ne ju ftojmë të vazhdoni të lexoni dhe të mësoni se si të përdorni konvertuesin tonë YouTube në MP4 më poshtë për të shkarkuar video nga YouTube.


Çfarë është formati MP4?

Para se t'ju tregoni se si t'i ktheni videot e YouTube në MP4, mund të jetë e dobishme për ju të dini se çfarë është MP4.

MPEG-4 Pjesa 14, e njohur zakonisht nga shtrirja e skedarit MP4, është një format dixhital për të ruajtur audio dhe video. Mund të përmbajë gjithashtu imazhe dhe titra të palëvizshëm. Krijuar nga Organizata Ndërkombëtare për Standardizim, MP4 u lëshua në 2001 dhe është një nga formatet më të përdorura të videos në të gjithë botën. Ky format është gjithashtu i përshtatshëm për transmetimin në internet.

Por çelësi i suksesit të tij është se është një format i kompresuar. Kjo do të thotë që skedarët MP4 janë më të vegjël se formatet e tjera të videos. Dhe kjo nuk ndikon dukshëm në cilësinë e përmbajtjes. Kjo e bën MP4 formatin ideal video për të ruajtur dhjetra skedarë multimedial në pajisjen tuaj pa u shqetësuar për hapësirën e magazinimit.


Çfarë është një konvertues online në YouTube në MP4?

Siç do të sugjeronte emri, një konvertues në internet YouTube në MP4 është një mjet i bazuar në internet për të kthyer video nga skedarët YouTube në MP4 për t'i shkarkuar ato më pas.

Hijeshia kryesore e këtyre mjeteve në internet si e jona është se ato nuk janë të instaluara në pajisjen tuaj por të organizuara në Internet. Kjo do të thotë që të gjitha proceset e konvertimit bëhen në Internet në vend të pajisjes tuaj. Me fjalë të tjera, nuk keni nevojë të instaloni një program të ri për të përfunduar shndërrimet dhe shkarkimet.

Gjithashtu, fakti që është një platformë e bazuar në cloud garanton shndërrime dhe shkarkime të shpejta. Dhe arsyeja për të përdorur CoConvert dhe të tjerët është se konvertuesit dhe shkarkuesit në internet janë mënyra e vetme për të shkarkuar video në YouTube pasi faqja e internetit nuk ju jep asnjë mënyrë për ta bërë atë.

Në rastin tonë, CoConvert nuk është vetëm i shpejtë, i gjithanshëm dhe miqësor me përdoruesit. Këtu janë gjithashtu video pa pagesë pa kufizime pa pagesë.


Si të shndërroni video nga skedarët YouTube në MP4 në CoConvert?

Përdorimi i platformës sonë për të shndërruar videot e YouTube në MP4 dhe shkarkimi i tyre si i tillë është diçka që të gjithë mund ta bëjnë. Procesi nuk është vetëm i thjeshtë por i shpejtë. Pasi të ketë filluar konvertimi, është gati praktikisht në çast.

Ju nuk keni nevojë për njohuri të redaktimit të videos ose informatikës për të kthyer video në MP4. Thjesht ndiqni hapat më poshtë:

  1. Kërkoni në YouTube URL-në e videos ose listës së dëgjimit që dëshironi të shndërroni në MP4.
  2. Kopjoni lidhjen tek videoja ose lista për dëgjim dhe ngjiteni në kutinë "Vendos URL këtu" më lart.
  3. Zgjidhni MP4 si rezultat i formatit. Dhe zgjidhni cilësinë e videos së preferencës suaj.
  4. Klikoni në cilësimet dhe vendosni se cilat video të listës për dëgjim dëshironi të shkarkoni (opsionale).
  5. Klikoni në butonin e shkarkimit.

Pas kësaj, videoja juaj në YouTube do të jetë gati që ju të shkarkoni si skedar MP4 për disa sekonda.

Siç mund ta shihni, vetëm disa klikime janë të nevojshme për të kthyer video nga YouTube në MP4 në CoConvert. Procesi është i lehtë dhe i shpejtë, prandaj shkarkoni sa më shumë video të dëshironi këtu.


A është e mundur të shndërrohen listat e plota të dëgjimit të YouTube në MP4?

Po, mund të shkarkoni të gjitha listat e dëgjimit të YouTube në MP4 në CoConvert. Ne ju ofrojmë një shkarkues të fuqishëm të YouTube Playlist që ju lejon të konvertoni shumë video në të njëjtën kohë në formatin e preferencës suaj, përfshirë MP4.

Në këtë mënyrë, mund të shmangni sherrin e konvertimit dhe shkarkimit të një video në të njëjtën kohë, por mund t'i shkarkoni të gjitha menjëherë. Dhe kjo gjithashtu mund të përshpejtojë shkarkimet tuaja në mënyrë të konsiderueshme.

Procesi është saktësisht i njëjtë me atë të treguar më lart. Sidoqoftë, në vend që të përdorni URL-në e një videoje të vetme, ju thjesht duhet të futni URL-në e listës së dëgjimit që dëshironi të konvertoni. Kështu mund të shndërroni deri në 100 video nga YouTube në të njëjtën kohë.

Dhe mos u shqetësoni nëse zgjat pak më shumë sesa konvertimi i një videoje të vetme. Pritet që të duhet më shumë kohë për të kthyer dhjetëra video sesa një.


Ku shkojnë videot pas shkarkimit?

Pasi të përfundojë shkarkimi, zakonisht duhet të gjeni videot e shkarkuara në dosjen Shkarkime. Sidoqoftë, kjo varet tërësisht nga cilësimet e pajisjes suaj dhe shfletuesit të internetit.

Për shembull, në disa raste, pajisja juaj mund t'ju pyesë se ku ta ruani videon para se të fillojë shkarkimi. Në ato raste, ruajeni videon në dosjen e preferencës suaj.


Në cilat pajisje është i disponueshëm CoConvert?

CoConvert është një platformë ku mund të përdorni nga kudo në botë. Ne jemi në dispozicion në të gjithë botën.

Gjithashtu, mund të përdorni CoConvert në pajisjet më moderne. Për shembull, ju mund të ktheni videot YouTube këtu me PC me Windows, Chromebook, kompjuterë Mac, iPhone, iPad, telefona Android, tableta dhe Amazon Kindle Fire. Po kështu, ju mund të përdorni CoConvert përmes Opera, Safari, Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox dhe shumë më tepër.


A janë të sigurt konvertuesit në internet YouTube në MP4?

Ka qenë një kohë kur përgjigjja do të ishte e qartë jo. Kthehu në ditë, shkarkuesit dhe konvertuesit në internet ishin të rrezikshëm. Përdorimi i tyre do të thoshte viruse dhe malware për pajisjen tuaj dhe përballje me kërcënime të mashtrimit.

Megjithatë, ky nuk është rasti tani me platforma si CoConvert. Uebfaqja jonë është një zonë e sigurt për të kthyer dhe shkarkuar përmbajtje pa shqetësime. Ne e provojmë rregullisht për të mbajtur ndonjë kërcënim kibernetik jashtë platformës sonë - Në këtë mënyrë, nuk do të gjeni ndonjë problem kur shkarkoni. Gjithashtu, ne i përmbushim standardet e sigurisë së Google për t'ju siguruar procese të konvertimit të një cilësie të lartë.

Shndërroni sa më shumë video nga YouTube në skedarë MP4 sa të doni. Ju nuk keni nga çfarë të keni frikë këtu.