Konvertuesi YouTube në OGG

Vendosni URL-në e videos ose Listës Play që dëshironi të konvertoni dhe shkarkoni.

Duke përdorur shërbimin tonë ju jeni duke pranuar tonë kushtet e përdorimit.

Use the CoConvert Mobile WebApp now! Easiest way to download YouTube on Mobile, no install required!

Start / Fundi i listës për dëgjim
Lejohen vetëm 20 artikuj të listës për dëgjim për shkarkim. Mund të filloni më shumë shkarkime që variojnë nga 1 - 20 për shembull nëse doni të shkarkoni lista më të mëdha për luajtje.

A keni menduar ndonjëherë të shndërroni videot YouTube në formatin Ogg? Nëse përgjigjja është po, na tregoni se jeni në vendin e duhur! Ndaloni së kërkuari metoda të tjera sepse mund të gjeni një nga konvertuesit më të fuqishëm të YouTube në Ogg të të gjithë Uebit këtu në CoConvert. Kështu që mund të shndërroni të gjitha videot që ju duhen ose dëshironi pa asnjë përpjekje dhe më shpejt se kurrë me mjetin tonë. Nuk ka tarifa falas ose procese të identifikimit. Thjesht filloni të shndërroni dhe shkarkoni videot në Ogg dhe t'i shijoni ato jashtë linje sa të doni me platformën tonë.


Çfarë është formati Ogg?

Formati Ogg është një format i lirë dhe me burim të hapur formati i nisur në 1993, zhvilluar dhe mirëmbajtur nga Fondacioni Xiph.Org. Emri i saj rrjedh nga fjala "ogging", zhargon nga loja video Netrek.

Formati Ogg mund të përmbajë audio dhe video të kompresuar, si dhe meta të dhëna. Shtresa e videos është Theora, ndërsa formati Vorbis ose Opus siguron shtresën e humbjes së audios. Por në përgjithësi, kur flasim për skedarët Ogg, njerëzit i referohen vetëm shtresës audio të kompresuar të formatit.

Si një format me burim të hapur, të gjithë mund të përdorin Ogg lirisht. Për më tepër, Ogg u krijua të ishte një format thellësisht i manipulueshëm, optimal për multimedia dixhitale me cilësi të lartë.

Më poshtë, zbuloni avantazhet e Ogg ndaj MP3!


Formati Ogg në krahasim me formatin MP3

Rezulton se Ogg është një mundësi e mrekullueshme për të konvertuar videot tuaja muzikore të preferuara në YouTube, madje edhe më shumë se MP3. Thjesht mendoni se Spotify përdor formatin Ogg për të transmetuar të gjithë përmbajtjen e tij, dhe kjo për një arsye të mirë.

Le të shohim këto arsye:

Dhe këto janë përparësitë kryesore që formati Ogg tregon mbi MP3. Edhe pse të dy janë me humbje, e para tingëllon më mirë se e dyta në të njëjtën shpejtësi bit dhe madhësi skedari.

Për një arsye të tillë, ne ju inkurajojmë të shkarkoni video muzikore nga YouTube në Ogg me mjetin tonë. Asshtë po aq e lehtë sa MP3, por tingëllon shumë më mirë.


Çfarë është konvertuesi YouTube në Ogg?

Shanset janë që tashmë keni dëgjuar ose keni përdorur ato platforma që ju ofrojnë një mënyrë të lehtë për të kthyer video YouTube në MP3 dhe për t'i shkarkuar ato më pas. Vetë CoConvert është një, për shembull. Epo, një YouTube në Ogg Converter është i njëjti lloj mjeti, vetëm se ju i ktheni videot në formatin Ogg në vend të MP3.

Më hollësisht, një Konvertues YouTube në Ogg është një mjet në internet që mund ta përdorni për të kthyer video nga YouTube në formatin Ogg dhe për t'i shkarkuar ato pa asnjë problem. Dhe meqenëse është një platformë e bazuar në internet, i gjithë konvertimi bëhet në Internet në vend të pajisjes suaj, që do të thotë se nuk keni nevojë të instaloni ndonjë aplikacion në pajisjen tuaj për të bërë detyrën.

Ky lloj mjeti ka shumë përparësi. Kryesisht, ato rezultojnë më të dobishme për jetën e përditshme për shkak të shpejtësisë dhe thjeshtësisë së tyre. Ndryshe nga softueri tjetër, konvertuesit në internet janë të lehtë për t'u përdorur dhe përfundojnë shndërrimet në sekonda. Dhe CoConvert posaçërisht është më i shpejtë dhe i drejtpërdrejtë se shumica e llojit të tij.


Si të shndërroni videot YouTube në Ogg

Siç ju thamë më lart, konvertuesit YouTube në Ogg, dhe veçanërisht CoConvert, janë mjete intuitive që të gjithë mund të përdorin. Ju nuk duhet të dini asgjë për redaktimin e videos për të përdorur platformën tonë, vetëm shfletimin dhe klikimin.

Shihni se si mund t'i ktheni videot në Ogg duke ndjekur këto pesë hapa të thjeshtë:

  1. Shikoni lidhjen për videon YouTube ose listën e dëgjimit që dëshironi të shkarkoni.
  2. Kopjoni dhe ngjisni në kutinë 'Vendos URL këtu'.
  3. Zgjidhni 'Ogg' si formatin e daljes.
  4. Klikoni në cilësimet dhe caktoni fillimin dhe fundin e listës për dëgjim (opsionale).
  5. Klikoni te shkarkimi.
  6. Shihni se si mund t'i ktheni videot në Ogg duke ndjekur këto pesë hapa të thjeshtë:

Dhe në sekonda, videot do të jenë gati që ju të shkarkoni në formatin Ogg. Shiko? Thingshtë gjëja më e lehtë në botë.

Shndërroni videot në Ogg tani me CoConvert. Nuk ishte kurrë kaq e lehtë dhe e shpejtë.


Si të luani skedarët Ogg?

Mos e humbni kohën tuaj duke menduar se pajisja juaj nuk mund të luajë skedarë audio Ogg. Pajisjet Android, Amazon Kindle Fire dhe Windows PC luajnë skedarë Ogg pa mundim. Në të njëjtën kohë, shfletuesit e internetit si Opera, Firefox dhe Chrome transmetojnë skedarë Ogg në internet pa asnjë problem fare. Sidoqoftë, jo të gjitha pajisjet mund të luajnë skedarë Ogg brenda vendit, siç ndodh me pajisjet Apple. Por ai problem ka një zgjidhje të thjeshtë: shkarkoni aplikacionin tuaj të preferuar të luajtësit në iPhone, iPad ose MAC për të luajtur formatin Ogg në to, plus formate të tjera që nuk mbështeten nga pajisjet Apple.

Siç mund ta shihni, ju mund të luani skedarë Ogg lehtësisht. Pra, mos u shqetësoni për këtë dhe shndërroni videot tuaja muzikore të preferuara në Ogg tani!


Shndërroni listat e plota të leximit në Ogg me CoConvert

Imagjinoni që duhet të konvertoni 10, 20 ose më shumë video, një video në të njëjtën kohë. E lodhshme! Por ju nuk duhet të shqetësoheni. Ne gjithashtu ju ofrojmë një shkarkues të listës për dëgjim në YouTube. Kjo do të thotë që ju mund të ktheni lista të plota për luajtje në Ogg, të gjitha videot menjëherë në CoConvert. Në këtë mënyrë, ju mund të kurseni kohë dhe të shpejtoni shumë shndërrimet tuaja në krahasim me konvertuesit e tjerë në internet.

Ne duam të bëjmë gjithçka më të shpejtë dhe më të lehtë për ju në CoConvert. Për këtë arsye, ne ju ofrojmë mjetet më të mira për të kthyer dhe shkarkuar video nga YouTube. Na zgjidhni mbi platformat e tjera sepse ju japim shpejtësi, thjeshtësi dhe besueshmëri.