Shkarkuesi i listave për luajtje në YouTube

Vendosni URL-në e videos ose Listës Play që dëshironi të konvertoni dhe shkarkoni.

Duke përdorur shërbimin tonë ju jeni duke pranuar tonë kushtet e përdorimit.

Use the CoConvert Mobile WebApp now! Easiest way to download YouTube on Mobile, no install required!

Start / Fundi i listës për dëgjim
Lejohen vetëm 20 artikuj të listës për dëgjim për shkarkim. Mund të filloni më shumë shkarkime që variojnë nga 1 - 20 për shembull nëse doni të shkarkoni lista më të mëdha për luajtje.

Këtu në CoConvert, ju mund të gjeni një nga mjetet më të fuqishme të konvertimit të disponueshëm në Web për të shkarkuar video nga YouTube në formate si MP3, AAC, WAV dhe madje OPUS. Gjëja më e mirë për platformën tonë është se ju lejon të shkarkoni dhe konvertoni videot në mënyrën më të lehtë dhe më të shpejtë të mundshme. Ju nuk keni nevojë për ndonjë njohuri të thellë të llogaritjes ose redaktimit të videos për të marrë të gjitha videot që dëshironi direkt nga YouTube kur përdorni mjetin tonë.

Pra, mos mendoni shumë për këtë dhe filloni të shkarkoni video nga YouTube tani. Mund të shkarkoni edhe lista të plota për luajtje me shkarkuesin tonë, duke bërë të gjithë procesin më të thjeshtë se sa është tashmë.


Çfarë është një shkarkues i listës për luajtje?

CoConvert është një shkarkues online falas i YouTube. Me fjalë të tjera, është një mjet i dobishëm i bazuar në internet që ju lejon të konvertoni dhe shkarkoni video nga YouTube deri në 9 formate të ndryshme të preferencës suaj. Dhe gjithçka që duhet të bëni është të klikoni për të marrë të gjitha videot që dëshironi.

Shkarkuesit në internet si CoConvert janë mjete të shkëlqyera sepse kurseni hapësirë dhe kohë me ta duke shmangur kërkimin dhe shkarkimin e softverit specifik për të bërë detyrën. Kjo është e mundur sepse i gjithë procesi i konvertimit bëhet nga shfletuesi.

Shumica e shkarkuesve të YouTube konvertojnë një video në të njëjtën kohë, por CoConvert shkon përtej kësaj. Mjeti ynë është një shkarkues i listave të leximit në YouTube, që do të thotë se mund të konvertoni të gjitha listat e luajtjes nga YouTube menjëherë.

Kështu që përdorni CoConvert për të shkarkuar video në YouTube. Ne ju lejojmë të konvertoni dhe shkarkoni deri në 100 video njëkohësisht.


Si të shndërroni listat e dëgjimit në YouTube?

Mos guxoni të mendoni se për shkak se po shkarkoni lista të plota për luajtje në YouTube, procesi është disi i ndryshëm ose më i vështirë. Nuk është kështu. Këtu në CoConvert, ne ju ofrojmë një mjet që ju ndihmon të bëni gjithçka më të menaxhueshme për ju.

Sikur po shkarkonit një video të vetme në YouTube me platformën tonë, nuk keni nevojë për ndonjë njohuri shtesë për të shkarkuar këtu listat e leximit me të vërtetë të gjata të YouTube. Ju gjithashtu nuk keni nevojë të instaloni një aplikacion ose ndonjë gjë tjetër. Gjithë sa duhet është:

Dhe CoConvert do të konvertojë të gjitha videot në pak sekonda, kështu që ju mund të filloni t'i shkarkoni ato menjëherë. Dhe mos u shqetësoni nëse zgjat pak më shumë sesa pritej. Konvertimi do të zgjasë pak a shumë, në varësi të gjatësisë së listës për luajtje.

Shkarkimi i videove në YouTube nuk ishte kurrë aq i lehtë dhe i shpejtë sa që tani mund të shkarkoni lista të plota për luajtje. Filloni ta bëni tani me CoConvert.


Avantazhet e shkarkimit të listave të dëgjimit në YouTube.

Nuk ka rëndësi se nga cili këndvështrim e shihni. Shkarkimi i listave të plota të leximit nga YouTube do të jetë gjithmonë mënyra më e mirë për të marrë video nga platforma e famshme e mbajtjes së videove.

Së pari, është më e drejtpërdrejtë. Shkarkimi i videove një nga një mund të jetë shumë i lodhshëm. Le të themi se dëshironi të shkarkoni një shfaqje me 50 episode nga YouTube. Kjo 'do të thotë që ju do të duhet të kërkoni 50 lidhje dhe të bëni procesin e konvertimit 50 herë. Në atë rast, tërheqja e shkarkuesve në internet, e cila është shpejtësia dhe thjeshtësia, është zhdukur plotësisht. Por ju mund të kurseni shumë kohë dhe ta bëni gjithçka më të lehtë në CoConvert. Duhet vetëm të bashkoni të gjitha videot që dëshironi të shkarkoni nga YouTube në një listë dëgjimi dhe të filloni t'i ktheni të gjitha me disa klikime në vend të qindra.


A është e sigurt të shkarkoni të gjitha listat e dëgjimit?

Përgjigja është një po absolute, të paktën në CoConvert.

Disa shkarkues të YouTube janë vërtet kërcënime për pajisjen tuaj. Ose sepse përmbajtja e dëmshme do të shoqërojë videot ose sepse ato paraqesin përpjekje të dukshme të mashtrimit ose të ngjashme, ka shkarkues të rrezikshëm. Por kjo nuk është çështja këtu.

CoConvert është një mjet i besueshëm në internet që përputhet me të gjitha masat e sigurisë për t'u ofruar përdoruesve tanë një shërbim pa rreziqe. Kur shkarkoni listat e dëgjimit të YouTube në CoConvert, do të merrni vetëm video dhe jo një virus të vetëm, spiun ose ndonjë reklamë tjetër. Pra, mos u shqetësoni kur përdorni platformën tonë. Ju jeni të sigurt këtu.


Në cilat formate mund të konvertoj videot?

Ju mund t'i ktheni videot në YouTube në 9 formate të ndryshme, siç ju thamë. Ky është një numër i jashtëzakonshëm për konvertuesit në internet pasi që shumica e tyre ju lejojnë vetëm të ktheni videot në MP3 dhe MP4.

Formatet audio në dispozicion janë MP3, M4A, WEBM, AAC, FLAC, OPUS, OGG dhe WAV. Por supozoni se dëshironi të merrni të gjithë videon. Në atë rast, ju mund të zgjidhni midis MP4 dhe WEBM, në cilësi të ndryshme, nga 144p deri në 8K.


Shkarkoni video nga platforma të tjera.

CoConvert nuk është i kufizuar në një platformë të vetme, siç ndodh me shumicën e shkarkuesve në internet.

Pasi të keni mbaruar konvertimin dhe shkarkimin e listave të leximit të YouTube me mjetin tonë, nuk keni nevojë të largoheni nga faqja e internetit ose të gjeni një shkarkues tjetër për të marrë përmbajtje nga platformat e tjera.

Në CoConvert, ju mund të konvertoni dhe shkarkoni përmbajtje nga shumë uebfaqe, përfshirë Facebook, Instagram, SoundCloud, TikTok, Tumblr dhe shumë më tepër.

Ju jeni përpara një shkarkuesi gjithëpërfshirës, i cili ju lejon të shkarkoni video nga pothuajse të gjitha mediat sociale. Mos kërkoni për shkarkues të tjerë. Qëndroni me CoConvert.


CoConvert, i disponueshëm për të gjitha pajisjet.

Edhe nëse nuk e besoni, mund të gjeni disa shkarkues atje që funksionojnë vetëm me kompjuterë. Në raste të tjera, ju mund të shihni shkarkuesit të disponueshëm vetëm për një shfletues. Por nuk do të gjeni asnjë kufizim të tillë në CoConvert. Mjeti ynë do të jetë i disponueshëm për ju për sa kohë që keni qasje në një shfletues uebi.

CoConvert punon në mënyrë perfekte në pajisjet Apple, PC të Microsoft, Amazon Kindle Fire, telefona dhe tableta Android dhe kompjutera me Linux. Dhe mund të shkarkoni video me mjetin tonë përmes Google Chrome, Microsoft Edge, Opera, Safari, Mozilla Firefox dhe shfletuesve të tjerë.

Opsioni më i mirë për të shkarkuar listat e dëgjimit në YouTube.

Siç mund ta shihni, CoConvert është një mjet fantastik për të shkarkuar videot YouTube me lehtësi, pasi ju lejon të shkarkoni deri në 100 video në të njëjtën kohë.