Konvertuesi i YouTube në WebM

Vendosni URL-në e videos ose Listës Play që dëshironi të konvertoni dhe shkarkoni.

Duke përdorur shërbimin tonë ju jeni duke pranuar tonë kushtet e përdorimit.

Use the CoConvert Mobile WebApp now! Easiest way to download YouTube on Mobile, no install required!

Start / Fundi i listës për dëgjim
Lejohen vetëm 20 artikuj të listës për dëgjim për shkarkim. Mund të filloni më shumë shkarkime që variojnë nga 1 - 20 për shembull nëse doni të shkarkoni lista më të mëdha për luajtje.

Këtu në Coconvert, ne ju ofrojmë një mjet gjithëpërfshirës për të shndërruar videot dhe listat e dëgjimit në shumë formate të YouTube. Mund të zgjidhni të ktheni videot në WAV, MP3, Ogg, MP4, M4A dhe më shumë, përfshirë formatin WebM.

Nëse planifikoni të ktheni dhe shkarkoni videot e YouTube në formatin e përmendur, ne ju ftojmë të përdorni platformën tonë, për këtë çështje. Ju menjëherë do të vini re se ne jemi ndër mjetin më të mirë të konvertimit në internet në Web për shkak të shpejtësive dhe thjeshtësisë sonë të lartë të konvertimit.

Zbuloni më poshtë hijeshitë e tjera të platformës sonë, përfshirë mënyrën e përdorimit të saj!


Çfarë është formati WebM?

Krijuar nga On2, Xiph, Matroska dhe Google, WebM është një format skedari multimedial i lëshuar në 2010. Itshtë krijuar si një alternativë për t'u përdorur për elementet multimediale HTML5. Prandaj, është krijuar për të shpërndarë video në Web.

Ky format, i cili struktura e kontejnerit i ngjan asaj të formatit Matroska (MKV), ruan të dhëna audio dhe video të kompresuara. Fillimisht, ky format video përmbante video VP8 dhe audio Vorbis, por që nga viti 2013 gjithashtu mbështet video VP9 dhe audio Opus.

Shumica e shfletuesve të internetit e mbështesin këtë format, pasi përdoret zakonisht për transmetimin e videos në internet.


Si të hapni skedarët WebM?

Nëse doni të ktheni video në skedarë WebM, do të ishte e dobishme nëse do të dinit të hapni këtë lloj skedari. Dhe do të kënaqeni të dini se kjo është me të vërtetë e thjeshtë për tu bërë.

Formati WebM është krijuar për Web, kështu që në shumicën e rasteve do të gjeni skedarë WebM të ngulitura në faqet e internetit. Për atë arsye, programet kryesore për t'i hapur ato janë shfletuesit e internetit. Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, Opera dhe shumë më tepër, e mbështesin atë natyrshëm në mënyrë që të mund t'i përdorni për të transmetuar dhe hapur skedarë WebM.

Në fillim, Safari nuk e mbështeste këtë format. Si rezultat, njerëzit duhej të instalonin një shtojcë në shfletuesin për të hapur dhe luajtur skedarë WebM me Safari. Por që nga versioni Safari 14.1, shfletuesi i internetit Apple filloi ta mbështesë atë natyrshëm.

Ju gjithashtu mund të hapni dhe luani skedarë WebM me pajisje Android, pasi ky Sistem Operativ e mbështet atë natyrshëm. Dhe, së fundmi, lojtarët e famshëm si media player VLC, K-Multimedia Plater dhe MPlayer gjithashtu ju lejojnë të hapni dhe luani skedarë WEBM.


Si të ktheni videot në video të YouTube në skedarë WebM

Shndërrimi i videove YouTube në skedarë WebM është më i lehtë nga sa mund të mendoni, veçanërisht me mjetin tonë të konvertimit. CoConvert numëron me një ndërfaqe intuitive të krijuar për ta bërë detyrën të thjeshtë për të gjithë, ndryshe nga aplikacionet komplekse të konvertimit. Për atë arsye, nuk keni nevojë për njohuri të thella të informatikës ose gjërave të ngjashme për të kthyer videot në formatin e dëshiruar kur përdorni konvertuesin tonë.

I gjithë procesi është mjaft i shpejtë. Videot tuaja Youtube mund t'i ktheni në skedarë WebM me disa klikime në sekonda këtu. Thjesht duhet të:

  1. Gjeni në YouTube URL-në e videos ose listës së dëgjimit që dëshironi të shkarkoni.
  2. Kopjoni dhe ngjisni lidhjen për videon ose listën e dëgjimit në kutinë "Vendos URL këtu" më lart.
  3. Zgjidhni formatin WebM si dalje të formatit.
  4. Klikoni në cilësimet dhe caktoni se cilat video të listës për dëgjim dëshironi të shkarkoni (opsionale).
  5. Klikoni në butonin e shkarkimit.

Dhe kjo eshte e gjitha. Pasi të keni pritur disa sekonda, do të jeni në gjendje të shkarkoni videot tuaja në formatin WebM.


A është e mundur të konvertohen listat e dëgjimit në YouTube?

Po, ju mund të ktheni listat e plota të leximit në YouTube të gjitha videot menjëherë në CoConvert.

Ne e shtuam këtë veçori në konvertuesin tonë sepse e dimë që mund të jetë vërtet e lodhshme të përsërisësh të njëjtin proces konvertimi në mënyrë të përsëritur. Konvertimi i dhjetra videove një nga një mund të jetë një detyrë shumë e gjatë. Por ky nuk është një problem në faqen tonë sepse mund të shndërroni deri në 100 video njëkohësisht me mjetin tonë.

Kushti i vetëm është që videot që dëshironi të ktheni në skedarë WebM të mblidhen në një listë dëgjimi në YouTube.

Procesi për të konvertuar listat e plota të luajtjes nuk ndryshon nga ai i konvertimit të një videoje të vetme. Thjesht shtoni URL-në e një liste për luajtje në vend të URL-së së një videoje, dhe kaq.


Pse të shkarkoni video nga YouTube?

Megjithëse transmetimi nga YouTube është i drejtpërdrejtë dhe interesant, askush nuk mund ta mohojë se asgjë nuk mund të luajë video jashtë linje nga pajisja juaj. Dhe mënyra e vetme për të luajtur video YouTube jashtë linje është duke i konvertuar dhe shkarkuar me konvertues si i yni.

Arsyet për këtë janë të thjeshta:

Dhe këto janë arsyet pse është më mirë të shkarkoni video nga YouTube për t'i parë ato jashtë linje.

Si përfundim, ju do të jeni në gjendje t'i shikoni ato në asnjë rrethanë pa asnjë ndërprerje, pavarësisht se çfarë.


A është i sigurt konvertimi i videove dhe listave të dëgjimit nga YouTube në WebM?

Ju nuk duhet të shqetësoheni për viruse ose malware ndërsa përdorni mjetin tonë. Dhe as këtu nuk do të gjeni një kërcënim phishing. Arsyeja për këtë është se ne rregullisht testojmë faqen tonë për ta mbajtur atë të lirë nga çdo keqtrajtim kibernetik. Po kështu, ne i përmbushim standardet e sigurisë së Google në mënyrë që ju të jeni plotësisht të sigurt këtu.

Prandaj, ne ju themi se është plotësisht e sigurt të përdorni CoConvert për të kthyer video nga YouTube në skedarë WebM.

Sidoqoftë, jo të gjithë konvertuesit janë të sigurt. Ju mund të zbuloni atje disa mjete konvertimi në internet që mund të jenë një kërcënim për pajisjen tuaj. Kështu që këshilla jonë është që ju të përdorni vetëm platforma të besueshme për të shkarkuar përmbajtje nga YouTube.