ИоуТубе у ВебМ Цонвертер

Уметните УРЛ видео или плејлисте коју желите да конвертујете и преузмете.

Почетак / крај плејлисте
Само 20 ставки плејлисте дозвољено по преузимању. Можете започети више преузимања у распону од 1 - 20, на пример ако желите да преузмете веће плејлисте.

Овде у Цоцонверт-у пружамо вам свеобухватан алат за претварање ИоуТубе видео записа и плејлиста у многе формате. Можете одабрати да конвертујете видео записе у ВАВ, МП3, Огг, МП4, М4А и друге, укључујући ВебМ формат.

Ако планирате да конвертујете и преузмете ИоуТубе видео записе у наведени формат, позивамо вас да користите нашу платформу. Одмах ћете приметити да смо међу најбољим алатима за мрежно претварање на Интернету због наше велике брзине конверзије и једноставности.

У наставку откријте остале чари наше платформе, укључујући како да је користите!


Шта је ВебМ формат?

Развили су га Он2, Ксипх, Матроска и Гоогле, ВебМ је формат мултимедијалне датотеке објављен 2010. године. Створен је као алтернатива за употребу за ХТМЛ5 мултимедијалне елементе. Стога је дизајниран за дељење видео записа на Интернету.

Овај формат, чија структура контејнера подсећа на формат Матроска (МКВ), чува компримоване аудио и видео податке. У почетку је овај видео формат садржао ВП8 видео и Ворбис аудио, али од 2013. такође подржава ВП9 видео и Опус аудио.

Већина веб прегледача подржава овај формат, јер се обично користи за мрежно стримовање видео записа.


Како отворити ВебМ датотеке?

Ако желите да конвертујете видео записе у ВебМ датотеке, било би корисно ако бисте знали како да отворите ову врсту датотеке. И биће вам драго да знате да је ово заиста једноставно учинити.

ВебМ формат је дизајниран за Веб, тако да ћете у већини случајева пронаћи ВебМ датотеке уграђене на веб локације. Из тог разлога водећи програми за њихово отварање су веб прегледачи. Гоогле Цхроме, Мозилла Фирефок, Мицрософт Едге, Опера и многи други, подржавају је изворно, тако да их можете користити за стримовање и отварање ВебМ датотека.

У почетку Сафари није подржавао овај формат. Као резултат, људи су морали да инсталирају додатак у прегледач да би отворили и репродуковали ВебМ датотеке са Сафари-јем. Али од верзије Сафари 14.1, Аппле веб претраживач је почео да је подржава.

Такође можете отворити и репродуковати ВебМ датотеке са Андроид уређајима, јер га овај оперативни систем изворно подржава. И, коначно, познати плејери попут ВЛЦ медиа плаиера, К-Мултимедиа Платер и МПлаиер такође вам омогућавају отварање и репродукцију ВЕБМ датотека.


Како претворити видео записе у ИоуТубе видео записе у ВебМ датотеке

Претварање ИоуТубе видео записа у ВебМ датотеке је лакше него што можда мислите, посебно помоћу нашег алата за конверзију. ЦоЦонверт броји помоћу интуитивног интерфејса дизајнираног да задатак учини једноставним за све, за разлику од сложених апликација за конверзију. Из тог разлога вам није потребно дубоко познавање рачунара или слично да бисте претворили видео записе у жељени формат када користите наш претварач.

Читав процес је прилично брз. Овде можете да претворите своје Иоутубе видео записе у ВебМ датотеке са неколико кликова у секунди. Само треба:

  1. Пронађите на ИоуТубе-у УРЛ видеа или плејлисте коју желите да преузмете.
  2. Копирајте и налепите везу до видео записа или плејлисте у горњи оквир „Уметни УРЛ овде“.
  3. Изаберите ВебМ формат као излазни формат.
  4. Кликните на поставке и подесите које видео записе са плејлисте желите да преузмете (опционално).
  5. Кликните на дугме за преузимање.

И то је све. Сачекавши неколико секунди, моћи ћете да преузмете своје видео записе у ВебМ формату.


Да ли је могуће претворити ИоуТубе плејлисте?

Да, на ЦоЦонверт можете одједном претворити читаве ИоуТубе плејлисте у све видео записе.

Ову смо функцију додали у наш претварач јер знамо да може бити заиста досадно понављати исти поступак конверзије више пута. Претварање десетина видео записа један по један може бити предугачак задатак. Али то није проблем на нашој веб страници, јер истовремено можете претворити до 100 видео записа помоћу наше алатке.

Једини услов је да се видео снимци које желите да конвертујете у ВебМ датотеке прикупе на ИоуТубе плејлисти.

Поступак претварања читавих плејлиста не разликује се од процеса претварања једног видео записа. Само додајте УРЛ плејлисте уместо УРЛ-а једног видео записа, и то је све.


Зашто да преузимате видео записе са ИоуТубе-а?

Иако је стримовање са ИоуТубе-а једноставно и у реду, нико не може порећи да ништа не може репродуковати видео снимке ван мреже са вашег уређаја. А једини начин за репродукцију ИоуТубе видео записа ван мреже је претварање и преузимање помоћу конвертера попут нашег.

Разлози за то су једноставни:

И то су разлози због којих је боље да преузимате видео записе са ИоуТубе-а да бисте их гледали ван мреже.

У закључку ћете их моћи гледати под било којим околностима, без прекида, без обзира на све.


Да ли је сигурно претворити видео записе и плејлисте са ИоуТубе-а у ВебМ?

Не морате да бринете о вирусима или малверу док користите нашу алатку. А овде чак нећете наћи ни једну претњу пхисхингом. Разлог томе је што редовно тестирамо нашу веб локацију како бисмо је заштитили од било каквих сајбер претњи. Исто тако, испуњавамо Гоогле-ове сигурносне стандарде како бисте овде могли да будете потпуно сигурни.

Стога вам кажемо да је потпуно сигурно користити ЦоЦонверт за претварање видео записа са ИоуТубе-а у ВебМ датотеке.

Међутим, нису сви претварачи сигурни. Тамо можете пронаћи неке мрежне алате за претворбу који могу представљати претњу вашем уређају. Дакле, наш савет је да за преузимање садржаја са ИоуТубеа користите само поуздане платформе.