Twitch Clip Downloader

Infoga webbadressen till den video eller spellista du vill konvertera och ladda ner.

Spellista Start / Slut
Endast 20 spellista tillåtna per nedladdning. Du kan starta fler nedladdningar från 1 - 20 till exempel om du vill ladda ner större spellistor.

Under denna era av Internet och streaming har Twitch visat sig vara en av de bästa underhållningskällorna på webben år efter år, särskilt för dem som är intresserade av att spela live-streaming.

Antingen för att streama handledning, spel, turneringar, demos eller vad som helst som är relaterat till videospelvärlden, är Twitch den perfekta plattformen för dig. Det är trots allt den största livestreamingtjänsten över hela världen med hundratals miljoner användare.

Vi vet att denna plattform är viktig för spelare. Därför ger vi dig här på CoConvert det perfekta verktyget för att ladda ner dina favoritvideor från Twitch: vår Twitch Clips-nedladdare.

Upptäck fördelarna med verktyget och hur vår plattform fungerar nedan!


Vad är ett Twitch-klipp?

Som du kanske vet är Twitch främst en plattform för livestreaming. Men det erbjuder också videor på begäran (VOD), vilka är videor du kan strömma när som helst. Alla Twitch-liveströmmar blir VOD efter slutet, men de är bara värd på webbplatsen i upp till 60 dagar om du är en premiumanvändare. När den perioden är slut försvinner hela VOD för alltid eftersom Twitch tar bort den.

Trots det finns det ett sätt att '' odödliggöra '' videor på Twitch-servrar, och det är att skapa Twitch-klipp från dina favoritströmmar.

Ett klipp är en VOD-typ på Twitch skapad från livestreamar; det är kort sagt ett utdrag eller segment från en viss ström som alla användare kan skapa. Klipp kan vara från 5 till 60 sekunder långa, och till skillnad från vanliga VOD: er, upphör de inte. När du har skapat ett klipp kommer det att finnas på Twitch för alltid om du inte tar bort det.

Så tillsammans med höjdpunkterna är klipp det bästa sättet att få de bästa ögonblicken i vilken ström som helst för evigt. Och du kan ladda ner dem med vårt verktyg.


Vad är en online Twitch Clips Downloader?

Bland sina många funktioner är CoConvert också en online-nedladdare för Twitch-klipp. Det är, det är ett webbaserat verktyg för att ladda ner klipp från Twitch från en webbläsare utan att behöva installera något nytt program på din enhet.

Eftersom det fungerar på Internet görs alla processer i molnet istället för din dator eller mobila enhet, vilket säkerställer snabba konverteringar och nedladdningar.

Online-nedladdare som CoConvert har många fördelar, främst nedladdning av topphastigheter och enkelhet. Men utöver det, och när det gäller Twitch, är den stora fördelen att de är det enda sättet att ladda ner klipp från Twitch eftersom själva plattformen inte tillåter dig att göra det. Så om du vill ladda ner Twitch-klipp, använd vårt verktyg på CoConvert.


Hur man laddar ner Twitch-klipp på CoConvert

Som med allt annat på CoConvert är det enkelt och snabbt att ladda ner klipp från Twitch med vårt verktyg. Få saker i världen är faktiskt enklare. Och oroa dig inte om du inte har någon datorkunskap, för du behöver bara veta hur man klickar eller trycker på och surfar på webben.

För att ladda ner Twitch-klipp med vår Twitch-clipdownloader, följ bara följande steg:

  1. Titta på Twitch webbadressen till klippet / samlingen du vill ladda ner.
  2. Kopiera och klistra in den i rutan 'Infoga URL här' ovan.
  3. Välj den kvalitet som du vill ladda ner videon på.
  4. Klicka på inställningar. Ange sedan början och slutet på Twitch-spellistan (valfritt).
  5. Klicka på nedladdning.

Och på några sekunder kommer CoConvert att bearbeta Twitch-klippet så att du kan ladda ner det nästan direkt.

Som du kan se är nedladdningsprocessen på vår webbplats enklare än de flesta metoder. Vårt råd är att använda vår plattform för att ladda ner Twitch-klipp på det enklaste sättet.

Är det möjligt att ladda ner Twitch Collections?

På Twitch är det också möjligt att gruppera videor i en spellista för bättre organisation. Dessa kallas samlingar inom plattformen.

Vi tillåter dig att ladda ner hela Twitch-samlingen av alla videor samtidigt på CoConvert. Den enda skillnaden med att ladda ner ett enda klipp är att du måste infoga URL: en för en Twitch-samling istället för den för ett Twitch-klipp. Och det bästa är att processen är nästan lika snabb som när man laddar ner ett klipp.

Om din plan är att ladda ner mer än ett klipp kan du påskynda nedladdningarna med denna CoConvert-funktion eftersom vi låter dig ladda ner samlingar med till och med 100 klipp. Och det är därför vårt verktyg är det snabbaste på nätet.

I vilken videokvalitet är det möjligt att ladda ner klippen?

Det beror helt på innehållets ursprungliga videokvalitet. Om klippet du vill ladda ner laddades upp till Twitch i 480p-kvalitet finns det inget sätt att ladda ner det i högre kvalitet. Men var säker på att om Twitch-klippet finns på HD kan du ladda ner det på den videokvaliteten utan problem.

Du kan ladda ner Twitch-klipp på 360p, 480p, 720p, 1080p, 2K, 4K och till och med 4K om du vill.

På vilka enheter finns CoConvert tillgängligt?

Vi kommer att vara direkta och berätta att du troligen kommer att ha tillgång till CoConvert oavsett vilken enhet du använder om du har en internetanslutning. Du kan ladda ner Twitch-klipp med nästan vilken enhet som helst via vår plattform.

Vår Twitch Clip Downloader fungerar med Windows-datorer, Mac-datorer, iOS-enheter, Android-telefoner och surfplattor och Amazon Kindle Fire-surfplattor. På samma sätt kan du komma åt vårt verktyg via vilken webbläsare som helst, inklusive de mest populära som Opera, Safari, Microsoft Edge, Google Chrome och Mozilla Firefox.

Är det säkert att ladda ner klipp från Twitch?

Det beror helt på vilken metod du använder. Några sätt kan sätta din enhet i fara. Du kan utsätta din mobila enhet eller dator för skadlig kod eller hitta nätfiskehot genom att välja fel.

Så är inte fallet med CoConvert. Vår plattform är helt fri från virus och andra cyberhot, med tanke på vår regelbundna testning. Därför ger vi dig ett tillförlitligt och säkert sätt att ladda ner dina favoritklipp och samlingar med några få klick på några sekunder.