YouTube till MP4 Converter

Infoga webbadressen till den video eller spellista du vill konvertera och ladda ner.

Spellista Start / Slut
Endast 20 spellista tillåtna per nedladdning. Du kan starta fler nedladdningar från 1 - 20 till exempel om du vill ladda ner större spellistor.

YouTube är utan tvekan den största videovärdtjänsten i världen, med otaliga timmar av innehåll att titta på online. Och det är också den största sociala medieplattformen globalt, med mer än en miljard användare över hela världen. Som ett resultat har YouTube allt: musik, filmer, tv-program, komedi, spel, handledning. Och innehållet växer ständigt. Detta gör YouTube till en av de bästa sajterna för gratis underhållning. Det bästa sättet att njuta av YouTube-videor är dock genom att ladda ner dem med vårt verktyg för att titta på dem offline.

Vi inbjuder dig att fortsätta läsa och ta reda på hur du använder vår YouTube till MP4-omvandlare nedan för att ladda ner videor från YouTube.


Vad är MP4-format?

Innan du berättar hur du konverterar YouTube-videor till MP4 kan det vara till hjälp för dig att veta vad MP4 är.

MPEG-4 del 14, allmänt känd av filtillägget MP4, är ett digitalt format för att lagra ljud och video. Den kan också innehålla stillbilder och undertexter. MP4 utvecklades av International Organization for Standardization och släpptes 2001, och det är ett av de mest använda videoformaten världen över. Detta format passar också bra för online-streaming.

Men nyckeln till dess framgång är att det är ett komprimerat format. Det betyder att MP4-filerna är mindre än andra videoformat. Och detta påverkar inte innehållets kvalitet märkbart. Detta gör MP4 till det perfekta videoformatet för att lagra dussintals multimediafiler på din enhet utan att oroa dig för lagringsutrymme.


Vad är en online YouTube till MP4-omvandlare?

Som namnet antyder är en online-YouTube till MP4-omvandlare ett webbaserat verktyg för att konvertera videor från YouTube till MP4-filer för att ladda ner dem efteråt.

Den huvudsakliga charmen med dessa onlineverktyg som våra är att de inte är installerade på din enhet utan värd på Internet. Det betyder att alla konverteringsprocesser görs på Internet istället för din enhet. Med andra ord behöver du inte installera ett nytt program för att slutföra konverteringarna och nedladdningarna.

Det faktum att det är en molnbaserad plattform garanterar också snabba konverteringar och nedladdningar. Och anledningen till att använda CoConvert och andra är att online-omvandlare och nedladdare är det enda sättet att ladda ner YouTube-videor eftersom webbplatsen inte ger dig något sätt att göra det.

I vårt fall är CoConvert inte bara snabb, mångsidig och användarvänlig. Det är också gratis nedladdningsbara videor utan gränser utan kostnad här.


Hur konverterar jag videor från YouTube till MP4-filer på CoConvert?

Att använda vår plattform för att konvertera YouTube-videor till MP4 och ladda ner dem som sådan är något som alla kan göra. Processen är inte bara enkel utan snabb. När konverteringen har startat är den praktiskt taget klar på ett ögonblick.

Du behöver inte kunskap om videoredigering eller databehandling för att konvertera videor till MP4. Följ bara stegen nedan:

  1. Sök på YouTube webbadressen till videon eller spellistan du vill konvertera till MP4.
  2. Kopiera länken till videon eller spellistan och klistra in den i rutan "Infoga URL här" ovan.
  3. Välj MP4 som formatutmatning. Och välj videokvaliteten efter dina önskemål.
  4. Klicka på inställningar och ställ in vilka videor i spellistan du vill ladda ner (valfritt).
  5. Klicka på nedladdningsknappen.

Därefter är din YouTube-video redo att laddas ner som en MP4-fil på några sekunder.

Som du kan se är det bara några få klick som krävs för att konvertera videor från YouTube till MP4 på CoConvert. Processen är enkel och snabb, så ladda ner så många videor du vill här.


Är det möjligt att konvertera hela YouTube-spellistor till MP4?

Ja, du kan ladda ner hela YouTube-spellistor till MP4 på CoConvert. Vi förser dig med en kraftfull nedladdare för YouTube-spellista som låter dig konvertera flera videor samtidigt till det format du föredrar, inklusive MP4.

På det här sättet kan du undvika besväret med att konvertera och ladda ner en video samtidigt, men du kan ladda ner dem alla på en gång. Och detta kan också påskynda dina nedladdningar avsevärt.

Processen är exakt densamma som ovan. I stället för att använda webbadressen till en enskild video måste du bara infoga spellistans URL som du vill konvertera. Det är så du kan konvertera upp till 100 videor från YouTube samtidigt.

Och oroa dig inte om det tar lite längre tid än att konvertera en enda video. Det förväntas att det tar längre tid att konvertera dussintals videor än en.


Vart går filmerna efter nedladdning?

När nedladdningen är klar bör du vanligtvis hitta de nedladdade videorna i mappen Nedladdningar. Detta beror dock helt på inställningarna för din enhet och webbläsare.

I vissa fall kan din enhet till exempel fråga dig var du ska spara videon innan du börjar ladda ner. I sådana fall sparar du videon i önskad mapp.


I vilka enheter finns CoConvert tillgängligt?

CoConvert är en plattform som du kan komma åt var som helst i världen. Vi är tillgängliga över hela världen.

Du kan också använda CoConvert på de flesta moderna enheter. Du kan till exempel konvertera YouTube-videor här med Windows-datorer, Chromebooks, Mac-datorer, iPhones, iPads, Android-telefoner, surfplattor och Amazon Kindle Fire. På samma sätt kan du komma åt CoConvert via Opera, Safari, Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox och många fler.


Är YouTube till MP4-omvandlare online säkra?

Det fanns en tid där svaret skulle vara ett klart nej. Tillbaka på dagen var nedladdare och omvandlare online farliga. Att använda dem innebar virus och skadlig kod för din enhet och möter nätfiskehot.

Men så är det inte nu med plattformar som CoConvert. Vår webbplats är en säker zon för att konvertera och ladda ner innehåll utan bekymmer. Vi testar det regelbundet för att hålla cyberhot utanför vår plattform - På det sättet kommer du inte att hitta några problem när du laddar ner. Vi uppfyller också Googles säkerhetsstandarder för att ge dig omvandlingsprocesser av högsta kvalitet.

Konvertera så många videor från YouTube till MP4-filer som du vill. Du har inget att frukta här.